Jump to content
Annons

Jon Rinneby

Huvudmoderator
  • Antal inlägg

    3 478
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    103

Dagen då Jon Rinneby senast vann var 26 augusti 2023

Jon Rinneby hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

445 Utmärkt

Om Jon Rinneby

  • Födelsedag 1979-11-18

Om mig

  • Stad/plats
    Malmö
  • Min utrustning
    PSI a17-m monitorer, Burl b2 bomber ADC, Dangerous Source DAC, Reaper 6
  • Hemsida

Senaste profilbesökare

34 011 profilvisningar
  1. Magikerna Soundtheory med Gullfoss i bagaget släpper ett nytt specialverktyg med fokus på mastring, dynamik och värme. Men bjuder denna skapelse verkligen på något nytt?
  2. MixHead återupplivar och moderniserar en gammal DSP-låda vars uppgift var att efterlikna ljudet från förr, utan dess eventuella bieffekter. Och det som en gång lät bra har nu möjlighet att låta fantastiskt.
  3. Visst vore det skönt med en kompressor som visuellt berättar vad som faktiskt händer med ljudet? Likt analysfönstret på en equalizer. Nyskaparen Dynamic Grading från Playfair Audio gör precis detta och mer därtill.
  4. Att få till en tydlig botten när du mixar och mastrar är bland det svåraste som finns. Det finns en mängd verktyg som kan hjälpa dig med detta, men få är lika snabbjobbade och innovativa som trotjänaren BASSROOM.
  5. Om du tillhör kategorin studiorävar som hellre skruvar och lyssnar än att stirra dig blind på exakta parametrar så kan UBK-1 absolut vara något för dig. En kompressor som egentligen är något helt annat än en kompressor...
  6. En kompressor som varken skryter med analogt ljud eller förtrollande gränssnitt, kan det verkligen vara något? Fircomp2 är en mångsidig och välljudande arbetshäst med både ett och två ess i rockärmen.
  7. I tider som dessa med lika många valmöjligheter som det finns pluggar kan det vara skönt med något lite enklare. True 252 från Kazrog är en 7-bands equalizer med fasta frekvenser som målar med breda penseldrag.
  8. Sommaren närmar sig med stormsteg och nog blomstrar det på pluginmarknaden. Inte minst tack vare innovativa och användbara verktyg som Bloom från oeksound.
  9. Vi har hört det tusen gånger förut: en plugin som färgar, skapar separation, analogiserar och slipar bort de digitala kanterna . Och visst kan P455 MDN Sidecar göra precis detta, men också så mycket mer.
  10. Det kan tyckas aningen konstigt att inte skriva om en plugin i ett pluggtips. Men faktum är att r8brain är så pass väsentlig att det känns snudd på omöjligt att inte rekommendera detta gratisverktyg.
  11. Det finns gott om analyspluggar som säger sig hjälpa dig när öronen sviker. Prism från Tokyo Dawn Records är en generös och vacker gratisvariant med en hel del nyttigheter och innovationer under huven.
  12. Doldisen Cassiopeia har nyligen uppdaterats till version två och riktar sig till dig som vill lägga lite uppmjukande stjärnstoff på material som innehåller mycket transienter.
  13. Trött på platta och tvådimensionella produktioner? Frukta inte, dearVR PRO 2 kommer till undsättning och placerar ut dina instrument varhelst du behagar i ett tredimensionellt och naturtroget utrymme.
  14. Behöver du verkligen en ny equalizer? Svaret är naturligtvis ett rungande nej. Med detta sagt levererar SlickEQ GE en vacker och mångsidig trotjänare som säkerligen både kan hjälpa och överraska dig.
  15. Kompressorer finns det många av, kanske för många tycker säkert en del? Med specialkompressorn COMPER från Analog Obsession blir det ännu fler, men på ett minst sagt innovativt och annorlunda vis.
×
×
  • Skapa ny...