Jump to content
Annons

Henric Svensson

Medlem
  • Antal inlägg

    628
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    13

Dagen då Henric Svensson senast vann var 27 januari 2023

Henric Svensson hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

118 Utmärkt

3 följare

Om Henric Svensson

  • Födelsedag 1967-01-29

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Abbekås, Sweden
  • Min utrustning
    Logic Pro X
    Mac Studio M2 Ultra 128 Ram 4 TB SDD
    2 x Samsung WiewFinity S5 34 tums skärmar
    Universal Audio Apollo x8p Heritage edition
    Genelec 8260A
    Genelec 9320A Reference Controll
    Yamaha HS-50 with subwoofer
    Ollo audio S4X
    Beyer Dynamic DT 250
    Neumann TML 103
    Shure Beta 58
    Shure SM 57
    Korg Oasys 88
    Hammond XK-3c
    Roland Integra
    Yamaha Montage
    Yamaha TRB 5 P II
    Fender Jazz Bass Elite
    Fender Telecaster 60´s Diamond anniversery
    Gretsch Electromatic
    Fender Elite Stratocaster
    Gretsch Electromatic Lap steel
    Gibson Les Paul Slash signature 2020 November Burst
    Gibson SG Standard Cherry 2005
    Yamaha FGX 720 SCA
    Alhambra
    EZ Drummer 3
    Easy Mix
    Fab filters
    Izotope
  • Intressen
    Music, multimedia
  • Hemsida

Senaste profilbesökare

11 150 profilvisningar
  1. Lyssnat i Iphonen - låter najs tycker jag! Inget fel på din röst, du sjunger rent och texten/budskapet går fram fint! Och jag gillar låtar med Svensk text! Jag hör inget att klaga på i arret, låter välspelat och bra! Sen som låt betraktat - alla som har husdjur kan nog identifiera sej med den - tyvärr en dag måste man skiljas från sin vän - oundvikligt! Med vänlig hälsning, Henric
  2. -Tackar ödmjukast! -Låten är på väg till Spotify, kommer den 9 mars! Jag brukar kalla Spotify för evighetsarkivet för när låten väl är där kan man inte ändra på något! Jag laddar alltid upp på Soundcloud först och där får det ligga tills jag är nöjd/känner att jag kommit till vägs ände med projektet!
  3. -Låter bra! Bra sång! Texten går fram fint! Det enda som stör mej är dom låga bastonerna som avslöjar att basen är gjord på ett keyboard!
  4. -Bra låt, coolt intro! -Jag tycker det låter bra! Poppigt, trevligt och rösten har en skön karaktär! -Antar att du har lagt in volymautomation på leadsången, känns som att du kan klämma ut lite till där - jag tycker att enstaka ord, ändelser m m är lite otydliga! Sången ligger bra i volym och texten går fram bra förutom på ett par ställen som stör mej! Med vänlig hälsning, Henric!
  5. - Varit inne och gjort några myrbensjusteringar med friska öron! Ett snäpp mindre reverb på sången. Ett uns mindre ambience på trummorna. En gnutta lägre volym på munspelet. Ett stänk mer reverb på slidesolot. En aning högre volym på ad lib partiet sång
  6. -Tack! -Det känns bra så här långt, får ligga till sej ett par dagar innan den skickas till evighetsarkivet! -Testade Friedman förstärkare pluggen från UAD, gillar soundet!
  7. Hej på Er! Jag har pysslat med ett bluesprojekt ett tag som fick titeln Värdegrund blues Projektet börjar kännas klart - undrar såklart vad Ni tycker om mixen! Texten lägger jag längst ner i tråden! Fortsatt trevlig musikhelg på Er alla! Henric. Värdegrund blues Text & Musik Henric Svensson 202402 Du glider runt utan mening utan mål Din inre kompass den är trasig den är kass Du har inget val du är hal som en ål Hal som en ål Din båt har gått på grund Stanna upp en liten stund Din båt har gått på grund Tänk efter en liten stund Din båt har gått på grund Värdegrund blues Du springer runt utan tanke eller krav Rätt eller fel mitt eller ditt Skola och jobb jag ska bli gangster som min far Gangster som min far Din båt har gått på grund Stanna upp en liten stund Din båt har gått på grund Tänk efter en liten stund Din båt har gått på grund Värdegrund blues Värdegrund blues Värdegrund blues Värdegrund Värdegrund Värdegrund blues Värdegrund blues Värdegrund blues Värdegrund blues Värdegrund blues Värdegrund Värdegrund Värdegrund blues Värdegrund Värdegrund blues
  8. -Håller med om cymbalen, den får du kolla upp! -Jag tycker sången är alldeles för låg och för hårt skuren i dom nedre regionerna! Bra låt och text! Testa att göra en mix med sången som huvudinstrument och försök få till lite värme i sångljudet!
  9. Använd dej av http://www.loudnesspenalty.com Där ser du hur du ligger till!
  10. Hej på Er igen! Testade Electra 88 Vintage Keyboard Studio - en mycket trevlig Fender Rhodes plug från Universal Audio i ett litet projekt! Har själv haft ett riktigt Fender Rhodes med en Roland Jazz Chorus 4 x 10 en gång tiden - tycker detta låter och känns otroligt bra att lira på, gillar upplägget, där finns allt man kan önska sej! Lägger en länk här om någon är intresserad av Fender Rhodes pianon: https://www.uaudio.com/uad-plugins/instruments-extensions/electra-88-vintage-keyboard-studio.html Projektet valde jag att kalla för Tröttgöken för man blir ju trött av att sitta uppe på nätterna och lira elpiano! 😄
  11. -Har ändrat panoreringen på gitarrsolona och lagt Telecastern i mitten, nu sitter den som en käftsmäll! 🙂 -Projektet känns avslutat för min del!
×
×
  • Skapa ny...