Jump to content

Henric Svensson

Medlem
 • Content Count

  301
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Henric Svensson last won the day on July 7

Henric Svensson had the most liked content!

Community Reputation

14 Bra

2 Followers

About Henric Svensson

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 01/29/1967

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Abbekås, Sweden
 • Min utrustning
  Sonar VS-700-C
  Genelec 8260A
  Yamaha HS-50 with subwoofer
  Neumann TML 103
  Korg Oasys
  Yamaha Motif XS6
  Roland RD-700 NX
  Hammond XK-3c
  Roland Integra-7
  Yamaha TRB 5 P II
  Fender Telecaster 60´s Diamond anniversery
  EZ Drummer 2
  EZ Mix
  Fab Filters
  Komplete 11
  Gretsch Electromatic
  Yamaha Montage
 • Intressen
  Music, multimedia

Personlig information

 • Facebook
  https://www.facebook.com/henric.svensson.7
 • Hemsida
  http://soundcloud.com/henric-svensson

Recent Profile Visitors

7,090 profile views
 1. Ja det blev gött, blir mer och mer fäst vid Montagen, finns mycket bra ljud i den synten! Nästa projekt är att testa brassljuden, ska försöka klura ut något kul vad det lider! Tack för lyss och kommentar!
 2. Hej på Er alla studiorävar! Satte ihop ett litet jazzprojekt som fick titeln " Flight 251 " . Orgel ljudet kommer från en Yamaha Montage, låter riktigt bra tycker jag! Har försökt att tänka jazzkvartett när jag satte ihop detta! Jazz är ju en ganska smal genre, men vem vet det finns kanske några jazzdiggare här på studio?
 3. Låter bra, välspelat och bra sång! Låten är ok, blir kanske lite långrandig efter ett tag.....så fyra getingar för produktion och tre getingar för låt! Med vänlig hälsning, Henric
 4. Jag tycker det låter bra, trallvänligt, fint arrangemang - snyggt - försök få till en sångmelodi och lite text sen är du hemma!
 5. Självklart kul med musik i alla genres och att folk postar, alltid kul att höra vad folk håller på med i stugorna! Tycker trådar där folk lägger upp sina musikprojekt är mycket intressantare än trådar typ -Vad ska jag köpa för monitorer som låtar världsklass, budget 1500kr! :-) Det viktiga är att forumet lever och att språk och ton hålls på en anständig nivå, tycker jag! Tycker att Fredagstipset (tror det hette så), en serie mycket intressanta artiklar har varit det mest substansrika på detta forumet i mannaminne - mer sånt! Henric
 6. Det är bra grejor helt klart! Jag köpte en bundle för ett tag sedan ifrån Izotope där bl a Ozone ingick!
 7. -Haha, ja kanske! Lite ironi är aldrig fel!! Dagens synthar är fyllda av plipp o plopp ljud som iofs är ganska coola - men om man måste välja mellan synthbas och elbas så är valet lätt som en plätt! Men ganska kul att blanda så här!
 8. -Tackar ödmjukast för lyss & kommentar! -Är ju egentligen bara en trudelutt som ploppade ut när jag satt och botaniserade ibland alla coola grejor som finns i Yamaha Montagen som jag köpte på tillbud för ett tag sedan! Mvh Henric
 9. Hej på Er alla studiorävar! Lattjat lite i studion på temat riktig bas eller synth bas - blev en liten pop/funk dänga som fick titeln "Kom igen bara dunka på" Elbasen är en lirad på en Fender Jazz och synthkompet kommer från en Yamaha Montage! Kom igen bara dunka på - Text & Musik Henric Svensson Abbekås Sweden 201908 Kom, Kom, Kom igen - Kom, Kom, Kom igen, - Ja - de ä gött, -Kom igen, bara dunka på! Höj basen! -Ja, bara fläska på! -Kom igen! För det är synthar och skit, i varje beat, allting låter som en diskmaskin, Borta är, både vers och refräng, alla sjunger nanana,lalala, blablablabla!
 10. Jag gjorde ett livegig för ett tag sedan med ett uppmickat wurlitzerpiano genom en Roland jazzchorus stärkare - finfinagrejordetsörru!
 11. -Haha, enda drogen inblandad är Svenskt snus! Gillar dessa elpianoljuden, otrolig realism - har haft ett riktigt Fender Rhodes en gång i tiden!
×
×
 • Create New...