Jump to content
Annons

Richie76

Medlem
 • Content Count

  592
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About Richie76

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 01/27/1976

Profilinformation

 • Stad/plats
  Umeå
 • Intressen
  Musik, träning, hångel och sprit!

Personlig information

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0
 1. Ja, precis. Enklast möjliga, testar sourceforge! Tackar!
 2. Hej! Tänkte göra en skiva med låtar där man har musik i 45 sek, sedan tyst 30 sek och upprepa detta genom hela skivan. Som en motivationshöjare när man kör stationsövningar på idrotten. Någon som har ett tips för ett bra och enkelt program för detta? Får gärna vara gratis..
 3. Haha! En väldigt målande beskrivning! Synd på tajmingen då, som någon sa, han låter ju som Vince Neil, och det är ju en bra bit på väg! Men det kommer väl igen mer och mer, så det är väl bara att ni kränger på er spandex byxorna igen!
 4. Grym glam-sång! Skönt sound som tusan! Att det här inte slog när det begav sig.. Har inget som jag reagerar på, förumtom att falsetten i sista ref är i högsta laget!
 5. Blev också sugen på att lyssna..
 6. Hade just varit och sökt efter en liknande tråd.. Funderar på pod xt live, men har inte snackat med någon som testat, skulle ju vara najs att slippa stärkare om man spelar live, att bara köra in i PA:t och köra med presets! Edit: Har som sagt noll erfarenhet, utan är ute efter samma sak som du, fast utan dödsmetall
 7. popwerk.com - Tack, även om bättre än kent är kanske att överdriva en aning! Eftersom det inte är samma riff under hela låten så vet jag inte riktigt vad du menar men trevligt att du gillar låten iallafall..
 8. Fan, det här svänger ju!! Du fick ihop det snyggt må jag säga!
 9. Kul att du gillar låten, Dede! 60-talmixen är nog ofrivillig och har gjort några åtgärder för att undvika den värsta gröten.. Nån som tycker något? Funderar även om sången är för hög på refrängerna?
 10. Ojoj vad trevlig låt, blir även bättre och bättre med tiden. Gillar verkligen stråkarna, tycker också att hela mixen låter väldigt bra, inget direkt att klaga på, fint gitarrspel som tusan. Grattis till en jätte bra låt!
 11. Ska vara typ rekommenderat brev, som man hämtar ut på posten tror jag..
 12. Tackar som bockar! Kul att det gillas, mossman!
 13. Slink in på Karls hemsida å ladda ner..
 14. Låter riktigt bra det här! Sången är riktigt bra och själva mixen är bra.. men som någon påpekade så känns det som att delayet på sången ligger fel på något sätt.. pesrsonligt tycke å smak förstås.. annars kanon!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.