Jump to content

Anatta

Medlem
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutralt

About Anatta

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

1,093 profile views
 1. ingen som vill ge lite feedback??
 2. Version 1.0.0

  5 downloads

  Tja igen. Suttit några dagar nu och färdigställt min remix av Tracy Chapmans Fast car och blev i slutändan jäkligt nöjd med resultatet. Vill veta lite vad ni tycker också så jag vet lite hur bra det är och om det fortfarande finns något som behöver förbättras.
  Free
 3. Jag har tänkt mig att lägga på en vocal på denna men min polarw älskade känslan och hur skön låten va så därför tyckte han jag skulle ha den som den är men grundtanken från början var att skriva och lägga på en vocal ovan för att hålla igång intresset!
 4. Anatta

  City stars

  Tack så mycket för bra feedback. Jäkligt bra tips och ska verkligen ta till mig av de. Jag har en remix på g och tänkte posta den här snart för att se vad ni tycker:))
 5. Glädjer att höra att du gillade låten!! De höga topparna har jag försökt att tona ner rätt mycket i speciellt droppet då jag tyckte att det blev alldeles för skrikigt och ett onaturligt sound. Ska kolla om jag kan ändra mastern till -1 dB också. Subben tror jag bara att jag behöver kräma på lite mer för att få som du säger lite mer känsla i låten. Men tack som fan för feedbacken. Hjälpte verkligen att få lite tips och sådär. Tyckte också att din mix lät jävligt bra så ska ha den som referens när jag fixar till min mix:))
 6. Tjena gänget. Tänkte kolla lite vad ni tycker om mixiningen i min låt. Det är något jag verkligen jobbat mer med så vore kul o veta lite vad ni tycker och berätta gärna om det finns något jag kan förbättra i mixningen. Make me feel love.mp3
 7. Jobbat jäkligt länge med denna låt nu och vill verkligen veta vad ni tycker. Försökt att fokusera mycket på mixingen vilket jag tycker jag lyckats med. Hoppas ni tycker också det:)) Make me feel love.mp3
 8. Version 1.0.0

  17 downloads

  Tja igen. Har en ny låt nu som jag verkligen hade velat ha lite feedback på. Lagt ner extra mycket tid på mixing på den här låten och något jag faktiskt blev jäkligt nöjd med!! Hoppas ni gillar låten:)
  Free
 9. Anatta

  City stars

  Nån som har nåt att säga??:)
 10. Version 1.0.0

  6 downloads

  Tjena. Suttit och pillat lite med denna låt ett tag nu och undrar vad ni tycker om den. Skulle verkligen uppskatta lite feedback på den så jag kan bli bättre:)
  Free
 11. Ska kolla lite med limitern o se om det är den som fuckar upp soundet. Dock tyckte jag när jag lyssnade igenom den i hörlurar att ljudet och trycket i låten var ganska bra men du har säkert rätt:) Tack för feedback också!!
 12. Ingen som har något att säga om låten?
 13. Version 1.0.0

  18 downloads

  Tja, hoppas jag postar min låt på rätt ställe. Jag skulle gärna vilja ha lite feedback på denna o se lite hur dåligt det är. :))
  Free
 14. Version 1.0.0

  20 downloads

  Hej igen. Fick inte så mycket respons på min förra låt jag laddade upp så jag laddar upp en remix i hopp om att ni ska gilla den mer Skriv gärna lite om vad jag kan förbättra också så jag kan bli ännu bättre. /Gabriel (Anatta)
  Free
 15. En nice låt. Testa att lägga på en clean delay på vocalen så den inte blir så dry. Annars en grym låt. 🙂
×
×
 • Create New...