Jump to content
Annons

Anatta

Medlem
  • Antal inlägg

    185
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    2

Dagen då Anatta senast vann var 20 juli 2022

Anatta hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

20 Utmärkt

Senaste profilbesökare

3 009 profilvisningar
  1. menar du paden i introt? tycker du inte trummorna i droppet passar alls? är det jag som är dålig eller för jag tyckte de gav en jäkligt soft känsla. Men verkligen tack för din feedback!!
  2. Nja asså det låter absolut inte dåligt. däremot en del frekvenser som krockar, dels i leadet är det i mina hörlurar väldigt moddigt så ta bort en del low och även mid frekvenser där. Öven i pianot men inte så värst mkt. Sen försök hitta topparna och skär ner på de .
  3. Som grund håller den väldigt bra tycker jag. Men testa att filtrera pianot i introt så det smyger sig fram. Sen sänka volymen på leadet. Testa också att använda mer pads etc för den där fylligare känslan och även mer ljud så allt blir mer ihophängande.
  4. Anatta

    Strings

    Tjena, Skulle behöva ha lite feedback på den här låten. Vet inte riktigt vad som behöver förbättras så vore evigt tacksam om någon kunnig här kunde ge mig lite råd. Vad tycker ni om arret o melodin och sådär också?? strings.mp3 strings.mp3
  5. Anatta

    Länk

    Tjena, har publicerat den remix jag pratade om igår på youtube och tänkte lägga länken till den här. Hade verkligen uppskattat om åtminstone en person kunde ge mig lite feedback och kanske likea den (om man gillar den såklart). Hoppas även det är okej att man gör så och publicerar länk till yt på remix. Tänker eftersom youtube tillåter det.
  6. Anatta

    Hur?

    Hur skickar man remixer till exempelvis SEEB. har gjort en remix av deras låt breathe och vill att de ska få höra den. Någon här som har någon bra ide. Letat på nätet men finns inga kontaktuppgifter. Eller aa, typ deras manager men det står vid deras kontaktuppgifter att de inte får användas för att skicka remixer så vågar inte bryta mot den policyn... vore tacksam för svar.
  7. Tack för även din expertis, tog till mig allt du påpekade och ska försöka träna på att lära mig allt i rätt steg!!
  8. Tack så sjukt mycket. Uppskattar verkligen att du lägger tid på att hjälpa mig. Vill verkligen lära mig också!!!
  9. Anatta

    Ny

    Hej, jo jag vill det men fick meddelande för ett tag sen att man inte fick publicera det??
  10. Men hur ska jag lära mig det då? Jag vet exempelvis inte vad det blir för tonart om jag spelar ackordet C och D efter varandra?
  11. Det måste varit någon annan. jag har ingen aning om exempelvis chords, tonarter etc. Jag är helt självlärd med musik och går endast på det som låter rätt men försöker hela tiden lära mig detta. Och det du sa om slött, satt i en timme med att försöka lista ut utan någon framgång så då är det ganska skönt att vända sig hit. Det är väl trots allt det forumet är till för?
  12. Förstår att du tycker så som kan men det där hjälper inte för någon som inte har någon aning...
×
×
  • Skapa ny...