Jump to content

Anatta

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About Anatta

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anatta

  City stars

  Nån som har nåt att säga??:)
 2. Anatta

  City stars

  Version 1.0.0

  2 downloads

  Tjena. Suttit och pillat lite med denna låt ett tag nu och undrar vad ni tycker om den. Skulle verkligen uppskatta lite feedback på den så jag kan bli bättre:)
 3. Ska kolla lite med limitern o se om det är den som fuckar upp soundet. Dock tyckte jag när jag lyssnade igenom den i hörlurar att ljudet och trycket i låten var ganska bra men du har säkert rätt:) Tack för feedback också!!
 4. Ingen som har något att säga om låten?
 5. Version 1.0.0

  15 downloads

  Tja, hoppas jag postar min låt på rätt ställe. Jag skulle gärna vilja ha lite feedback på denna o se lite hur dåligt det är. :))
 6. Version 1.0.0

  19 downloads

  Hej igen. Fick inte så mycket respons på min förra låt jag laddade upp så jag laddar upp en remix i hopp om att ni ska gilla den mer Skriv gärna lite om vad jag kan förbättra också så jag kan bli ännu bättre. /Gabriel (Anatta)
 7. En nice låt. Testa att lägga på en clean delay på vocalen så den inte blir så dry. Annars en grym låt.
 8. Anatta

  Anatta - Forever

  Ingen som vill ge lite feedback??
 9. Kul o hjälpa till, om du vill kan du ge mig lite feedback på min låt Forever på min sida:)
 10. Tjena, hoppas det är bra. Jävligt fet låt du gjort. Eloge till dig. Jag tycker du får ut bra tryck i låten och du har designat och valt alla sounds bra. De passar in bra i hela låten. En liten typ av förbättring skulle väl vara att sänka volymen lite på hihaten i introt så det känns mer levande och inte så statiskt. Men annars, en jäävligt fet låt. Fortsätt jobba!!
 11. Version 1.0.0

  11 downloads

  Tjena. är helt ny på forumet så får börja med o säga hej till er alla Hoppas att jag inte postar det här på fel ställe men jag har en del låtar jag gjort som jag gärna vill ha lite feedback på. Jag har några remixer också men tänkte att jag börjar med att lägga ut en egen låt som jag gjorde för ett tag sedan nu. Mina polare diggar den här men vill veta lite vad andra tycker också. Skriv gärna lite vad jag kan förbättra också så jag kan bli ännu bättre:)) Hälsningar Gabriel (Anatta)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.