Jump to content
Annons

emedees

Medlem
  • Antal inlägg

    39
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt

Om emedees

  • Födelsedag 1989-12-28

Om mig

Socialt

  • Skype
    https://join.skype.com/invite/IMoy7mX1VuF0

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. Precis. Så man gör om du har en schlager "gammaldags" machin "dator".
  2. Yo slejnard, tack f💥! Menar du beaten ligger för lågt? Räcker det med typ 2 dB högre? Vi ville ju få rösten fram!!!!😻😍😜🏳️‍🌈💥😏
  3. Det är så skönt... "One more chance we need to dance Our hearts beating in the same pace Like a kid in the pursuit of a cheers We have together closure for our cheeks"
  4. En ny och happy låt med min kompis på vägen fram. Så fascinerande. Tack studio.se för att bli en grymt plats för artister!
  5. Hej, säg oss om vi har inte kört flr hårt med autotune. Och gissa hur mycket det står på just nu! Tack! 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Listen to Oddeli - im ooooooddddd by Emedee on #SoundCloud https://on.soundcloud.com/TpmYC
  6. Hej vi har inspeled grejen på luren det är bra kvalitee ändå. Oddeli rappar dagligen sedan 7 år det är emedee som måste öva på tack för bra input! PS. Och vi puffar och hostar för vi puffar vape!
  7. @Lagom123 en lagom nivåad kommentar, från en lågom forumare till en lagom artist: din musik är just "lagom". Lyssnad på gen x och water taxi, den andra har lite med syncope vilken jag tycker kan vara intressant ju. F4F!🥳🥳🥳
  8. Här är en ny låt då!⛱️🏵️☀️🌴🥳 Brrr, så kallt i mitten av sommaren, dett känns så....
  9. @Flizzaff men snällllllaaaa Flizzaff, det står ju att det är instrumental i titeln och inte en sång, det finns ingen label som heter "instrumentalfeedback". Hoppar in med en annan tråd med en sång collab isf. Tack!☀️
  10. Hmm, du suger helt enkelt, kanske har en potential i ngt annat då? Men helt seriöst nu, du har bra röst, mycket speciellt, du kommer hitta sin niche. Jag ville lyssna till ditt röst istället för många kommersiella artister. Men din ronsökerhet, öva, öva öva. Och vad är det för platförm, hur man registrerar? PS. F4F?
  11. Hej, [EDIT2] Så många visningar och ingen som vill svara. Istället för att göra något konstruktivt alla ville sitta hemma trotts att det är mycket fint väder ute ;( Tänkte varva in folk i någon bra idee men det verkar inte funka ;( VV. ta bort inlägget, eller överför uppdraget till någon med 500+ inlägg, och som har en rejäl vilja, kanske han ska bli lyssnad på mer en kille som hoppar in i forum då och då och har bara 30 inlägg. Tack och ha en bra dag!! [Trådet exploderats. 💥378💥 visningar inom 3 dagar. Men ingen ville svara ändå. Kommit på en annan idee. Grill istället. Om ingen svarar till Onsdag, för vi måste ha lite tid att planera ju också, så snälla förfrågan till admin att ta bort hela inlägget.🙏 Kanske trådet repeteras? men det kan vara intressant att organisera sådant möte, grill. Vi kan prata smått, eller bråka lite heheh, om allt relaterad till musik, tekniker, gear som ni har, hur har ni fått inspirationen i att göra musik osv osv. Jag och argentino latino Lolaaa de LaLolicooo streamar 😉 [EDIT) Tog bort alltorelevent, då är det ej längre gilltigt [/EDIT] MVH, Amadeusz.
  12. Jooooo, passa på, det står att det är limited edition (och 3000 är förmodligen en slutår för produkten, om det är inte så förfarligt som det står i recensionen). Spelar ej roll om det är rap eller rap, jag gillar både rap med lite blandning av metall, det låter som en perfekt mixtur för att lyssna till Linkin Park typ. Men tack för denna websidan, ska prova på olika varianter, kanske även hittar cherry coke zero, min bästa!
  13. För lite täckning ännu. Har ni provat det här? Det står som nyhet i Coop, men när jag tittade på burkan så det startade från Ett Nytt År. Och man behöver typ 20 såna för att ha KPD (gäller ej Gen Y) :)))))))) Varit sedan i Donkey, och blandade fanta exotic med coke zero, smakade typ liknande.
×
×
  • Skapa ny...