Jump to content
Annons

emedees

Medlem
 • Posts

  22
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutralt

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Jonatan Lundin eller helst lada upp bara rösten, precis som det hörs i sången och vi kan kolla upp på det, för enligt mig det finns inte något mer att finslippa i instrumentalen själv. Det är röst som spelar roll mest i nuläget, många lyckas även om dem har en shi*** / medioker instrumental, minst så ser jag ut på i det hära.
 2. Mannen, det ser ut som om dina spenderingar är lite överdrivna lätt sagt. Kommer sticka till min Blue Yeti en så länge, det räcker för mig, tror Jag. Aså förmodligen Du inspelade i stereo men voicen låter några dB för lågt so kanske det hörs som mono. Inget ska dubbleras/ trippleras, kanske i chorus proffesionella brukar göra massor med dubblering t.o.m harmonizering, men annars inget mer än enkla fx. Om Jag vare dig ska jag höja upp voicen så att set är tydlig, lägga fx ( först och framst kompression, vet ej vad som för fx Du kör på i nuläget då det är rock och rösten ligger för lågt, osv osv), sjunga i rätt avståndet från micen om inget funkar, du kan göra stereo separation eller göra ngn funktion som kör en kanal typ 0,8 - 1,2 ms efter en annan kanal. Förlåt om det låter för komplicerat, hoppas du förstår det hära.
 3. Wow. Det förväntade jag inte mig. Bra att du skrev att det är utav max 5, annars så ska ja ha antagit att du menade 4/10 (jj). tack!
 4. tja. Har lyssnat på mina sony earphones som är ganska ok kvalitee. Mina första tänkar är, att det första sången hade för lågt röst volym, den andra lät lite bättre. Instrumental är helt ok och i full stereo. Dessutom det låter som om du spelar in rösten på telefonen, eller glömde att återvända knobben på micen till stereo, ursäkta om det låter ironiskt. Du kan kolla hur jag gör det i min tutorial på yt (bara en basic grej, laddat upp för 3 vckr sen), det är ingen auto-reklam, bara kanske kan för att hjälpa ngn, vet inte. Om det är mot era policies, hann ej läsa upp alla, så snälla ta bort inlägget, eller splittra trådet, men je mej ej varning. tack.
 5. Hej. Gå till vilken som helst laryngolog (otolaryngolog) du förmodlingen har en sådan typ vaxklump som går tyvärr inte bort med vaxol. Dem sätter in en metallhook till dina öronen och tar bort det. Men bli förberedd att din hörsel kan lyftas upp avsevärt efteråt så ha några hörlurar med dig.
 6. Hej 🤔första 10sek hörs lite off mellan bas och gitarr men det kanske skulle vara så, jag vet inte. Jag gillar när leaden altså keys kommer in, förändrar hela klimatet, du kunde repetera det mer i sången, eftersom jag är inte så massivt distro gitarr fan. Men annars bra jobbat om det är faktisk du som spelar gitarr så är det helt sjukt 🥵 4/5 (trotts det är inte min fav genre)
 7. Hej🤗 Ja, det är en bra rekommendation från slejnard, men om du inte förut sysslad med Daw eller minst piano då är det nog bättre att prova på lite innan du spendera massor på något du inte kan eller vill inte göra. Ladda ned FL studio från officiell websida. Du kan börja trial och använda alla plugins och åstadkomma till notor genom dator tangentbord så du behöver inga utrustning förutom hörlurar. Och jag rekommenderar dig något billigt typ sony eller sennheiser då har deals under 200-300 spän. Jag advertiserar inget, bara säger högt mina favoriter. Lycka till!
 8. Sången låter bra, det överskrider inte limit nivå aså den er inte distorted. Jag er ingen spec i just din genre men basen låter kanske lite för högt, typ 2-3 dB. Men det är bra för tonåringar då🫣 Här kommer en bild med en enklare förklaring.
 9. Hej -k9- 🤯 Jag har ingen aning hur du visste det men jag hade ju en stor öroninflammation när jag sjung den, nu är den nästan borta. Men Jag vet att Jag sjunger ganska ok.
 10. Jag gjorde en ny råd Jag tryckte på enter Jag klistrade in länken Gjorde både på mobilen och laptopen. ???
 11. Hej! Det går inte, väntat en timme ungefär. Jag går det i "feedback på demolåtar" 😰😨😧😦😮😯😲😳🤯😖😣😩😫😵😵‍💫🫨🥶🥵🤢🤮🤧🤒🤕😷🤥😇😇🫡🤔🤫🫢🤭🥱🤗🫣😱🤨🧐😒🙄😮‍💨😤😠😡🤬 Samma problem med Soundcloud. Väntat en vecka. Vad kan jag göra?
×
×
 • Create New...