Jump to content
Annons

emedees

Medlem
  • Antal inlägg

    27
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

2 Neutralt

Om emedees

  • Födelsedag 1989-12-28

Om mig

Socialt

  • Skype
    https://join.skype.com/invite/IMoy7mX1VuF0

Senaste profilbesökare

Blocket med senaste besökare är inaktiverat och visas inte för andra medlemmar.

  1. Jooooo, passa på, det står att det är limited edition (och 3000 är förmodligen en slutår för produkten, om det är inte så förfarligt som det står i recensionen). Spelar ej roll om det är rap eller rap, jag gillar både rap med lite blandning av metall, det låter som en perfekt mixtur för att lyssna till Linkin Park typ. Men tack för denna websidan, ska prova på olika varianter, kanske även hittar cherry coke zero, min bästa!
  2. För lite täckning ännu. Har ni provat det här? Det står som nyhet i Coop, men när jag tittade på burkan så det startade från Ett Nytt År. Och man behöver typ 20 såna för att ha KPD (gäller ej Gen Y) :)))))))) Varit sedan i Donkey, och blandade fanta exotic med coke zero, smakade typ liknande.
  3. Ja, så Gustav Vasa grundade första inlägget? Spännande! Ja, vilken täckning som ni gör mig, ska inte skriva mer för en stund då ja måste nå Comviq i ett syfte för ett samarbete. Alldrig haft en burka på huvudet ändå. Räcker med kepsen.
  4. @bjorcks nej Du är säkert ingen fan av Nocco / Probrands. Men nu helt seriöst, hörde ej något burkigt. Men vet ej hur det låter senare då är det svårt att deducera något från en 5 sec refräng sampel.
  5. Jojo, fattar. Sigismund III Vasa, hans barnbarn, tyckte så mycket om polska damer att han blev ihop med en och resten av historien några av är kanske väl känner. Och han skulle väl kanake tycka mer om Nocco om han levde i XXI. Nej, jag kör Nocco alltid i monø en åt gången. Burkar ej så förfarligt om jag inte studsar tomt burken i miken, vilket jag aldrig gör 😉 jojo, ska inspela i mono då det är för mycket fas problematik med stereo, kanske bara experimentera lite med stereo.
  6. Om 2-3x2 ggr Noccos i veckan dricker jag, kan jag säkert klassifeceras som en kpd. Man kan ju stämpla vem som helst. PS. Aldrig tyckte om kaffet. Kanske det kan va konstig för er. Alla har sin smak. PS2. Plus jag är från Gen Y (nästan gen Z) och ser att alla som hoppade i trådet efter mig är från gen X så jäg tror att det är bara ålderskillnaden som kan orsaka det hära. Ska försöka följa alla community policies framöver, om jag ej följde några hittils.
  7. Vad? Jag är ingen Svenne. Dricker ba Nocco vanligtvis. Och bara när Jag måste ha mycket fokus. Är morgonpigg alltid. Är typ anti-ASMR s**t.
  8. Godmorgon! Skippar multi än så länge. + lite salivin för sore throat.
  9. Good job! Det ser ut att Du använder miken jämnt. Men tyvärr, grabben har inte längre stereo. Kanske mono. Eller ingenting alls. For shure. Iaf. dynamiska mikar har ingen stereo så... Ingen förlust öht. 😉
  10. nej, han är analog bara, ingen anal, det är bara därfor att han gör en analogi till alt.
  11. Hoppas ni fattar min svaart humor, det är ingenting inriktad mot någon, hursomhelst! PS. Har ni nån chat grabbar? Eller en artiskonto kopplad till messenger? Smaklig måltid.
  12. Köp maten i Mono, aldrig i Stereo. Om det finns såna butikerna som heter så, lol.
  13. jajjaaa, krejor hönder. Du vet aldrig kanske jag är nånstans i Kina, å för mig det är redan Fredag. För mig allt som är från 60/70 talet klassificeras som schalger. Och jag var född typ igår så tycker inte lyssna på det typ av musik. Po mitt språk szlagier - bytyder "något gammalt" ej den tyska Schaleger. Men alla har sin smak.
×
×
  • Skapa ny...