Jump to content

vayzeria

Medlem
 • Content Count

  401
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

vayzeria last won the day on November 1 2018

vayzeria had the most liked content!

Community Reputation

16 Bra

3 Followers

About vayzeria

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 10/22/1978

Personlig information

 • Om mig
  Aim for success

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Mitt i smeten i Västervik
 • Intressen
  Musik =)

Recent Profile Visitors

7,674 profile views
 1. Kan ju vara bra att ha! Tackar för infon^^
 2. Ert kort, men kanske hoppfullt svar? Kolla Youtube. Sök på typ 80's bass sound/ pop typ. Eller ngt annan låt med bassoundet du vill ha, finns många många låtar med bara basljudet. Det KAN underlätta är få till det när ljudet är isolerat. Finns annars oxå bra videor som visar lite tips om hur man kan få till det i sig DAW
 3. Provat sjunga in på nytt i annan miljö/ annan plats? Provat med annat DAW? Ingen send till buss eller dyl. från sång spåret? Inget annat som spökar kompatibilitet / 32bit /64bit?
 4. Provat med andra kablar? Kollat så alla in/-output sitter fastskruvade ordentligt. Inga skador på de kablar du använder idag?
 5. Visst har vi alla den där "drömmen". Men även OM man lyckas eller kommer någonvart. Tänk Om ngt skulle hända, som att du inte blir avsignad eller fansen sviker eller har låttorka ? Kanske t.o.m tröttnar? Man vill ju ha ngt att falla tillbaka på. Något som jag ser som litet viktigt är att ha lite "arbetslivserfarenhet" och lite kött på benen. Du kommer säkerligen behöva knega som vanligt folk och kämpa med musiken samtidigt om du vill klara dig ekonomiskt. Annars blir det svårt. Så, än så länge är det att kämpa, få kunskap och framförallt veta vad man gör och varför ?
 6. Bra upplägg! Det fick mig direkt att komma på ett nytt sätt för mig att jobba ? Tänk dig em låt du jobbar med, ta en känd låt som påminner om denna. Använd denna son referens i uppbyggnad/längd. Försök att använda liknande struktur och bli lite "piskad" att följa detta spår. Förhoppningsvis depå kanske man slipper"trappa tråden" och slipper å sväva iväg och förstöra låten. Inte för att efterlikna låten men för att hålla sig på mattan så att säga!
 7. Har du reggat din licens på deras hemsida? Son det ser ut om man läser en del av det som står bakom varningsmeddelandet så är den inte reggad och saknar uppdatering som gör den kompabil med Studio One.....?
 8. Visst helt klart! Rak ärlig och tydlig, precis son du säger. Men ändå lite arrogant mot den/ de han talar med tycker jag. Men så upplever vi berättande olika jämnt och ständigt?
 9. Har redan upptäckt killen. E rätt kul och intressant att lyssna på, men lite "tjatig"- pratig" av sig. Lite lite svårt för honom. Har en liten översittar-attityd över sig men jäkligt vass på det han gör. Som Dave Pensado på speed ?
 10. Vassegoud. Ja man blir lite "lättare är problemen blir lösta???. Kul att man var till hjälp!
 11. Ja men se där ja! Just slänga grejer som brukar fakka upp det hela^^ hoppas du hittar skaparskaparglädje igen ?
×
×
 • Create New...