Jump to content
Annons

CHAE

Moderator
  • Antal inlägg

    2 536
  • Gick med

  • Dagar jag vunnit

    71

Dagen då CHAE senast vann var 19 mars

CHAE hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

713 Utmärkt

Om CHAE

  • Födelsedag 1979-01-12

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Västervik
  • Intressen
    Film, musik och kaffe.

Senaste profilbesökare

18 461 profilvisningar
  1. @Dark Of Light Låter intressant. Är vare sig inget Imperiet eller EG-fan men musikhistoria är alltid välkommet. På tal om det; minns ni radioserien ”Livet är en fest”? Riktigt matig dokumentär med otroligt många intervjuer, spännande tidsklipp och såklart skitmycket musik allt i regi av den smått otrolige Stefan Wermelin. Köpte boken (egentligen var det mer en direkt transkribering från serien) men den var ett spännande komplement.
  2. Fooockin’ ’ell, vilket upphämt!!! BRA JOBBAT, Slej🤩 Det svänger så det svartnar🔥
  3. Mm precis så!!! Jag tänker att när jag publicerat allting på SC får det markera den definitiva slutpunkten. Visst hör jag saker på vissa låtar på (exempelvis) Glöd men tänker att - Okej, då gör jag inte om det misstaget nästa gång☝🏼 Därför känns ”Atomvinter” (2.0 typ) som en liten revansch gentemot mig själv. - Heeey, på 16 år har jag faktiskt lärt mig en hel del!😤
  4. Usch, måste mota bort diverse galna mixidéer nu😖 Kan ni också uppleva der? Att när ni är precis i sluttampen av en låt/stort projekt, att ni börjar höra jox och ljudartefakter som [antagligen] är hjärnspöken. Jag skulle bara bounca låtarna ner till wav:ar och började höra en ”massa” grejer jsg inte hört förut🤯 Nog för att jag låtit låtarna (heh!) vila ett par veckor men jag borde lita på mina egna öron och det jobbet jag lagt ner under (atom)vintern (🥁)
  5. Massor av bättre! Gillar gitarrprylarna under reffarna men du bör nog backa dem förutom under de sista reffarna☝🏼 Varför? Jo, under de sista ref-vändorna har du ju redan etablerat vad du sjunger om och då kan de ta över mera och bli en ”del” av sången. Make sense?🤔 Även basen låter sååå mycket bättre i mina öron nu. Fläskig och t o m lite knorrig. Fint ska det vara minsann!
  6. Mjahapp, ser ju ut att bli en övertidsblockad… Mellancheferna är svettiga som fan för det här kommer att bli tufft att lösa för dem😨 Redan nu pratas det om indragna semesterar (d v s i första hand beviljade semesterar i närtid). Drar det ut på tiden blir även, återigen, beviljade, sommarsemestrar indragna.
  7. Jaaa!!! Call-and-response med megafongrej är ju en skitbra idé☝🏼 Ptja, Tomas Ledin gör det ju hela tiden så…🙃
  8. Okej!! Gillar brytet mellan introt och resten. Det känns spännande! Sången [i min lyssning] är för låg; jag hör vart tredje och femte ord typ☹️ När du höjt sången skulle den kunna behöva lite skjuts av kör/stämmor i reffarna. Basen är, i mitt tycke, för ”plåtig”. Mycket plektrumanslag och inget kött. Övriga gitarrer och krejer återkommer jag med då jag ser sången som det mest primära att åtgärda just nu. Onwards käre Slej. Onwards!
  9. Usch och fü🔥 Det där minns jag; har ett par (ambulans)polare från distriktet som hölls i beredskap 24/7 sjukt länge. Läskigt var ordet, sa Bull.
×
×
  • Skapa ny...