Jump to content
Annons

fender__

Medlem
 • Content Count

  611
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

3 Followers

About fender__

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 11/14/1987

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Recent Profile Visitors

11,539 profile views
 1. Hej När jag ska kalibrera så så jag -12 dB FS på OUT och -86 på IN. När jag sedan ska ställa in nivån så IN överensstämmer med OUT så händer inget. Jag använder RME UC ljudkort och i OUTPUT väljer jag 1: Analog 1(1) (alltså ena monitorn) och i INPUT väljer jag 1: Analog 1 (1) (vilket är mic/line 1 på kortet). Men inget händer när jag i totalmix vrider upp analog 1. 48V är på. Ändrar sedan input till Analog 5. Då kör jag via mitt preamp iSA focusrite. Där kan jag justera volymen till samma som output men signalen blir stark. Kan någon vänlig själ hjälpa mig med detta? Tack.
 2. Köper Gärna bass traps, diffusorer osv från ex GIK
 3. Hej Köper gärna ett par av ovanstående monitorer. Har ni några andra i samma klass får ni gärna skriva
 4. Tjena, Vilken gen på monitorerna? Var bor du? /Emir
 5. fender__

  Krk R8 gen2

  Tjena, Har du kvar monitorerna? Var bor du? Your price? /Emir
 6. Go kväll gott folk. Tänkte jag skulle dela med mig av en låt som jag gjort tillsammans med en kompis. Låten är framförd av en gammal idol deltagare vid namn Abe Adwar. https://www.youtube.com/watch?v=jQW5cURLqiE Tar jätegärna emot er feedback på denna /Emir
 7. Tone boost eric Clapton Upgradera din Strata med en MID-boost som används på Eric Clapton och buddy guys strator. Pris 300:- http://www.musiciansfriend.com/onboard-preamps-eq/fender-pre-amp-mid-boost-kit-25-db#productDetail presonus firebox Firewire ljudkort som fungerar utmärkt. Har köpt ny dator och kör numera USB. Pris 450:- adk a51 mic Mikrofonen har jag ägt i ca 5 år men använt ett fåtal gånger i början. Sen dess har den stått oanvänd i sitt fodral. Pris 500:-
 8. Hej Intresserad av Cubase 8.5! Hör av dig om den är kvar. Du når mig enklast på emirbrandic@hotmail.com /Emir
 9. Har redan postat en gång. Tyvärr så hjälpte det inte. Har varit i kontakt med tillverkaren av ljudkort (presonus) moderkort (gigabyte) updaterat W7, Bios, alla drivrutiner. Vet inte vad mer man kan göra.
 10. Hej Mitt ljudkort verkar inte lira bra med min uppgraderade dator. Undrar om det finns någon som kan hjälpa mig genom att låna ut sitt ljudkort bara för att se om det verkligen är ljudkortet som krånglar. Musikaffärerna i stan är inte så villiga att hjälpa till tyvärr Och skulle jag köpa ett nytt och det visar sig att det inte är ljudkortet så kan det bli svårt att lämna tillbaka ljudkortet eftersom man numera måste registrera ljudkortet vilket gör det svårt att lämna tillbaka det.
 11. Japp det har jag. Varit inne där också och fipplat. Ska testa att uppdatera drivers till moderkortet också. Kanske där det strular
 12. Japp, har installerat senaste drivers Har endast testat i windows media player. Några andra förslag? Och tack för dina tips!!
 13. Jag uppgraderade min dator i helgen och bytte då ut processor (i7 5820k), moderkort (gigabyte ga-x99-ud3) samt nya minnen 2x8 Gb 2133Mhz. Ljudkortet är Presonus firebox som kopplas in via Firewire. Eftersom moderkortet saknar firewire inputs så köpte jag ett PCIe kort på Kjell.com för 359kr som har två st firewire uttag. Allt fungerar hur bra som helst men när jag installerar mjukvaran till ljudkortet och kopplar in det så är signalen sjukt stark och det distar och har sig. Räcker att jag höjer volymen 1% i ex media player så låter det ganska högt. Samma sak händer när jag lyssnar från hörlurarna. Kör med cubase 5.5, W7,
 14. Tja Ska uppgradera datorn med nytt moderkort, CPU samt minne och W7 och undrar om jag kan föra över alla mina projekt jag gjort i Cubase på en extern HD, montera dit nya komponenter på datorn, installera allt på en ny HD (W7, cubase, plugins osv) och till sist föra mina gamla projekt till den nya HD:n? kommer det att fungera? Ev kommer jag väl få länka om lite fall vissa pluggar skulle ligga på en annan plats än innan.
 15. Kör med en i7 920 2,66Ghz processor. 8 GB RAM. Jämförde min med 5820k och CPU mark rate för 920 låg på 4,98 medan 5820k låg på 12,959 Jäklar, kanske ändå lyckas dubbla prestandan??
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.