Jump to content

fender__

Medlem
 • Content Count

  612
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutralt

3 Followers

About fender__

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 11/14/1987

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Recent Profile Visitors

11,792 profile views
 1. Hej, Lite nyfiken på om ni kommit igång med denna fantastiska tjänst? :)
 2. Hej När jag ska kalibrera så så jag -12 dB FS på OUT och -86 på IN. När jag sedan ska ställa in nivån så IN överensstämmer med OUT så händer inget. Jag använder RME UC ljudkort och i OUTPUT väljer jag 1: Analog 1(1) (alltså ena monitorn) och i INPUT väljer jag 1: Analog 1 (1) (vilket är mic/line 1 på kortet). Men inget händer när jag i totalmix vrider upp analog 1. 48V är på. Ändrar sedan input till Analog 5. Då kör jag via mitt preamp iSA focusrite. Där kan jag justera volymen till samma som output men signalen blir stark. Kan någon vänlig själ hjälpa mig med detta? Tack.
 3. Go kväll gott folk. Tänkte jag skulle dela med mig av en låt som jag gjort tillsammans med en kompis. Låten är framförd av en gammal idol deltagare vid namn Abe Adwar. https://www.youtube.com/watch?v=jQW5cURLqiE Tar jätegärna emot er feedback på denna /Emir
 4. Har redan postat en gång. Tyvärr så hjälpte det inte. Har varit i kontakt med tillverkaren av ljudkort (presonus) moderkort (gigabyte) updaterat W7, Bios, alla drivrutiner. Vet inte vad mer man kan göra.
 5. Hej Mitt ljudkort verkar inte lira bra med min uppgraderade dator. Undrar om det finns någon som kan hjälpa mig genom att låna ut sitt ljudkort bara för att se om det verkligen är ljudkortet som krånglar. Musikaffärerna i stan är inte så villiga att hjälpa till tyvärr Och skulle jag köpa ett nytt och det visar sig att det inte är ljudkortet så kan det bli svårt att lämna tillbaka ljudkortet eftersom man numera måste registrera ljudkortet vilket gör det svårt att lämna tillbaka det.
 6. Japp det har jag. Varit inne där också och fipplat. Ska testa att uppdatera drivers till moderkortet också. Kanske där det strular
 7. Japp, har installerat senaste drivers Har endast testat i windows media player. Några andra förslag? Och tack för dina tips!!
 8. Jag uppgraderade min dator i helgen och bytte då ut processor (i7 5820k), moderkort (gigabyte ga-x99-ud3) samt nya minnen 2x8 Gb 2133Mhz. Ljudkortet är Presonus firebox som kopplas in via Firewire. Eftersom moderkortet saknar firewire inputs så köpte jag ett PCIe kort på Kjell.com för 359kr som har två st firewire uttag. Allt fungerar hur bra som helst men när jag installerar mjukvaran till ljudkortet och kopplar in det så är signalen sjukt stark och det distar och har sig. Räcker att jag höjer volymen 1% i ex media player så låter det ganska högt. Samma sak händer när jag lyssnar från hörlurarna. Kör med cubase 5.5, W7,
 9. Tja Ska uppgradera datorn med nytt moderkort, CPU samt minne och W7 och undrar om jag kan föra över alla mina projekt jag gjort i Cubase på en extern HD, montera dit nya komponenter på datorn, installera allt på en ny HD (W7, cubase, plugins osv) och till sist föra mina gamla projekt till den nya HD:n? kommer det att fungera? Ev kommer jag väl få länka om lite fall vissa pluggar skulle ligga på en annan plats än innan.
 10. Kör med en i7 920 2,66Ghz processor. 8 GB RAM. Jämförde min med 5820k och CPU mark rate för 920 låg på 4,98 medan 5820k låg på 12,959 Jäklar, kanske ändå lyckas dubbla prestandan??
 11. ok,Är det en nyare processor? Skriv gärna lit eom datorn också Läste om lite i tråden och som "RainyDays" skriver så kan det vara prisvärt att koppla 2 datorer till 1. Men kan man då verkligen jobba i samma program och att båda datorerna jobbar? Räcker det då att ena har Windows eller måste båda ha det? OCh hur är det med Cubase? Måste den vara installerad på båda? Har ju bara en USB-dongel.
 12. Någon som testat maxa sin i7:a med plugins? Hur många klarar den av och vilka plugins är det?
 13. jo visst men den är ju 4-kärnig 5820 är 6-kärnig
 14. Shit. Det var ju exakt det svar jag var ute efter. Ska gå en "google sök" kurs. Tusen tack för hjälpen Att köra med en latency på 6ms är ju inte så farligt Jäklar det blir ganska dyrt i slutändan. i7 5820k 4000 Ga x99M 2400 Minne 1800 W7 (mitt nuvarande är ett OEM) 1000 9200:-
 15. W7 är 64-bitars och även Cubase. Men det säger väl inget om hur många kärnor Cubase klarar?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.