Jump to content
Annons

Jennifier

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

5 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  • Stad/plats
    Malmö, LA
  • Min utrustning
    Sounddevices, Sennheiser Zaxcom Lectrosonics Dpa
    ,Dx7, DANTE- network
  • Intressen
    Filmljud och lite till

Senaste profilbesökare

2 002 profilvisningar
  1. Ännu ett tips som förklaras så att "alla" kan förstå. Ha ni planer på sammanställa de bästa tipsen till en bok eller eller så. En del av oss har lite väl mycket skärmtid.
  2. Absolut låter det som att den är trasig. på den beskrivningen Tunt ljud är det sista man kan säga om en md-441. Har ett exempel på min FB sida postat 9e juli Tycker den låter varmt fylligt och lite vintage.
  3. Ännu en bra artikel från dig. Komplexa saker skriver du så enkelt att alla kan förstå.
  4. Tack för tipset. Sedan kan man ta en öl när man fått prylen om man är nöjd. Mitt senaste Facebook inlägg är ett exempel på det ifall du är nyfiken.
  5. Har hållit mig inne då det är väl varmt i min stad. Pengarna som jag sparat in på pub-öl blev en beställning av ljudpryl istället.
  6. Ja det kan man lugnt säga :-) Tack för att ni upplyser.
  7. Jag har nyligen skaffat en 441. Upplever den som rak i hela frekvensgången. Kanske den mest detaljerade och precisa Dynamiska mikrofon jag någonsin använt. Den fungerar definitivt utmärkt till sång också. Sedan är det givetvis en smaksak om man giller det eller inte. Exempel på min FB sida. https://www.facebook.com/jennifiersound/
  8. En mycket viktig artikel. Det är lätt att volymen blir för hög med hörlurar, Speciellt i miljöer där starka ljud uppträder utan förvarning. Ett tips är att använda hörlurar med limiter. Själv använder jag numera en med 88 db gräns. (Beyerdynamic DT-250 - 88db) Tillverkas inte längre men går att hitta. Jag kan dock rekommendera Canford Audio UK som modifierar vanliga modelle .samt kan anpassa vilken lur som helst. Dyrare men en struntsumma om man skyddar son hörsel som ska vara hela livet. Alla andra prylar kan man byta ut min inte hörseln. Jag har inte kunnat finna fler som gör detta men det finns kanske.
×
×
  • Skapa ny...