Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. MÅNDAGSINTERVJUN: Kristofer delar med sig av tankar och tips kring att skapa spelmusik och hur det gick till när han tillsammans med Gustaf Grefberg skrev 13 timmar originalmusik till det hyllade spelet It Takes Two.
 3. här är lite ny musik, vad sägs om den? antagligen bryr sig ingen, men man vet ju inte Duger skiten nåt till, undrar man ju när man gjort nåt..
 4. Last week
 5. När Cubase kom sågs det som alternativ till det som ibland fanns inbyggt i synthen, så visst pratade man om ”sequencer” eller möjligen ”sequencer-program” då? Nu har jag fått lära mig att det heter ”DAW”, men det är ju en term för redan frälsta. Off/on topic: bonusdottern myntade när hon var liten en ”refill”, flera ”refilter”. 😆
 6. Kanske att mixen är lite för basig men det tror jag är efter tycke och smak så lyssna in vad andra tycker också. Prova att backa lite på basens bas å masterkompressorn också.
 7. Tack slejnard! De där med att huvudet vibrerar nästan mellan lurarna. Är det nånting jag behöver fixa så att det låter bättre med mixen eller är mixen bra?
 8. Fläskigt! Lite för fett för min smak. Huvudet vibrerar nästan mellan lurarna. Lite enformigt men Annars skön låt. Bra jobbat! 👍
 9. Tack för feedbacken Davidat! Jag ska kolla vad jag kan lägga till!
 10. OK, Jag fortätter gärna diskussionen... 🙂
 11. Lite mer layers kanske för att fylla ut frekvensspektrumet, jag tycker det låter lite tomt som att det saknas någonting.
 12. Hej! Jag håller på med en ny elektronisk låt och jag skulle gärna uppskatta lite feedback på den som t.ex vad jag kan lägga till och vad jag kan fixa! Jag märker att build-up ljudet låter lite konstigt så det ska jag nog också fixa! Här är låten! Hoppas ni gillar låten! /AquaStranger
 13. På svenska hade det varit skönare att säga DLS, DLP, eller vad som helst. Som i Digital LjudStation, Digitalt LjudProgram etc. DAW med sitt stumma W låter så konstigt, både att tänka och säga. Varje gång jag läser DAW fastnar jag och tänker "Daaaaaaaaaa."
 14. Ja det kan det nog vara (Jag har en paeallell chain både för virvel och baskagge, kan vara baskaggens chain som spökar. Ska kolla upp det). Stort tack för bra input!
 15. Tack för dina synpunkter! Jag ska se över mina EQ-inställningar.
 16. Musikaliskt bra låt! Baskaggen spricker i mellanregistret, kan bero på effekterna som lagts på? Bra jobbat.
 17. Jag gillar låten och hur det spelas och sjungs i den riktigt bra men ljudet är vasst/diskantrikt, hårt och lite burkigt. I mina öron i alla fall, men dom är gamla så nån annan tycker nog annorlunda.
 18. Kul läsning. Litet tillägg bara. Henkan lämnade jordelivet 2016 (så jag antar intervjun med honom har några år på nacken).
 19. Beror på vad ska förklara. Om nån frågar om man fortfarande lirar blir svaret ”Klinkar ibland” (ska förstås som att man spelar ”analogt”, dvs spelar på (digital-) pianot). Sen så fyller man på med ”i datorn” (ska förstås som i ett musikprogram).
 20. Är det exclusivt så är det. Frågan är ju vad dom gör för att promota din musik?
 21. Minns konsert från 2008. Satt långt fram och tog bilder. Minns en intim konsert och full professionalism.
 22. Inspelningsprogram eller helt enkelt mitt program säger jag. Det kommer nog att behövas flera namn för hybrider i framtiden då videoprogrammet Davinci Resolve har ett program för audio inbyggt i sig.
 1. Load more activity
 • Who's Online (See full list)

×
×
 • Create New...