Jump to content

riesler

Medlem
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutralt

About riesler

 • Rank
  På gång

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm
 1. Känns lite som Sparks möter... hmm Beatles, kanske! Rätt i min bok, i alla fall!
 2. Bra låt! Bra tryck! Me like! 😄
 3. Ibland får man lyssna på sin fru (praktiserar det själv ibland, med varierat resultat(!) enligt min fru). 😛 Litet förtydligande: Vad gäller min synpunkt gällde den bara texten i sig, inte synkningen av sången till låten. Jag försökte bara sätta ord på känslan jag fick när jag hörde texten och musiken ihop. Det är alltså bara en subjektiv synpunkt som inte har med det tekniska genomförandet av synkningen av sången till musiken att göra. Ta en vända med texten igen; kill your darling är ett bra "verktyg" ibland. Keep up the good work!
 4. Musiken är kanon! Men texten skulle behöva en genomgång. Känns för banal och inte synkad till låtens stil eller rytmik. Stavelserna sitter liksom inte på rätt ställen. Denna kritik kanske inte sitter "mitt på", dvs inte pekar på hur ni ska fixa till det, men ville ändå peka på att texten drar ned intrycket på en annars habil låt. Schysst spel, arr och sång!
 5. Nice. Lite Sade-känsla på sången ibland. Gillar att ni jobbar med atmosfären, men... Åsågnälletförståss: ...ibland ligger ljuden kvar för länge och blir plågsamma mot trumhinnan. Exvis ett ljud som låter som om någon sågar (återkommer ett par gånger i låten), för högt och för långt fram och för länge. Ni är ju så RÄTT ute. Lägg lite mer tid på atmosfäriska ljud och hitta fler, lägg flera på varandra, i olika reverbiska rum så kommer låten att hitta "hem" ännu bättre. Sa att jag gillade låten? :-)
 6. Me like. Kommer bli bra med sång! Gillar det sparsmakade gitarrarret och den framträdande rörliga basgången. Kanske lite roligare fills ibland (men det är klart, man ska inte ha roligt hela tiden). Har du funderat vad som skulle hända om du smög in ett litet blåsarr? (Weird and scarry?!)
 7. Håller med Djävulsgrisen, fast det blir ännu gnälligare nu. Tro mer på din sångkapacitet, nu låter det lite "förlåt, men någon måste ju sjunga...". Lite mer "orrr" om du förstår vad jag menar. Låt som om du faktiskt tycker att hon ÄR "beeeaaaautifuuuuul". Uttrycksfull, ska vara namnet, sa Bull. Försök också att feta till trummorna i mixen. Nu låter de bara ynkliga "fss, fss, fss,", lite syntigt, typ och inte så grungeit som de borde för att funka i den genre du skriver i (som det verkar). Gör som jag, beställ Mixologi och experimentera... (om du inte redan gjord det! 😆 ) Också de där chi
 8. Coverman, Tack för info. Himla intressant sida. Ska bli intressant att läsa om din ljudfälla till ventilationen!
 9. OK, nu har jag skådat ljuset. 😎 GG är bättre än MLV. Men var kan man köpa detta undermedel? Och för vilka pengar? Har googlat mig grön, men hittar bara en europeisk distributör i England... T
 10. Greenglue... dämplim... Märker att jag inte talar språket. 😆 Var hittar jag dessa mirakelmedel. Och tack för snabbt svar förstås!
×
×
 • Create New...