Jump to content

Scen

Forums

 1. Liveljud och PA

  Val av utrustning för liveljud och PA samt användning i praktiken. Även teori om liveljud.

  1,701
  posts
 2. DJ

  Dj-produkter som dj-mixer, dj-kontroller, deck och spelare, samt appar som Stanton Deckadance, Serato DJ Pro och Native Instruments Traktor.

  3,518
  posts
 • Popular Now

 • Senaste foruminläggen

  • Surt! Jag har själv gjort samma misstag en gång och fick nedgradera två OS bakåt för att få Pro Tools att funka bra. Tyvärr ligger det ju i användarens egna intresse att ta reda på vilka kompabilitetsproblem som kommer att upstå - det har ju Apple inget ansvar för.  Här är en guide hur du nedgraderar till original-OS. Och det är i praktiken mycket lättare än vad det verkar på pappret, gör en backup på allting innan bara. Tyvärr blåser man ju rent datorn om man kör "Shift-Opt-Cmd-R" så det gäller som sagt att göra backup , men om du har gjort Time Machine-backuper kan du reversera bakåt i tiden till när det funkade med alla drivisar. https://www.chriswrites.com/how-to-downgrade-to-an-earlier-version-of-macos/
  • Hej! Har Cubase Pro 8 till salu. Mvh
  • Hej! Sent svar! Är inte så aktiv här längre. Det beror helt och hållet på dina ADAT in- och utgångar. I mitt fall har jag t.ex. en Octopre kopplad till mitt 18i20 men endast Octopre ADAT ut -> 18i20 ADAT in. D.v.s jag kan inte skicka något ljud från ljudkoret genom ADAT till någon av linjeutgångarna på Octopre. Däremot har t.ex. en Behringer Ultragain även ADAT in, vilket betyder att du kan skicka ljud till den via ADAT, och använda utgångarna på enheten. / C
  • Några tankar från mig gällande mix; Sänk basen! Höj trummorna! Höj gitarrerna!
  • Hej, Var hittar jag material i stockholmsområdet för akustik till bygge av gen studio? Menar inte bara paneler utan dämpande matta, tejp till fogar, allt som behövs. Har sökt på bygghandlar men som har inte det jag är ute efter.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.