Jump to content
Annons

Björn Olsberg

Administratör
 • Content Count

  4,678
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Björn Olsberg last won the day on January 18

Björn Olsberg had the most liked content!

Community Reputation

197 Utmärkt

About Björn Olsberg

 • Rank
  Studio.se
 • Birthday 02/10/1973

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm
 • Min utrustning
  Macbook Pro 15", 1 TB, Logic Pro X, Apogee Duet, Dynaudio DBM50 plus ett gäng mickar och hörlurar.

Recent Profile Visitors

35,935 profile views
 1. MarkBass Mark Vintage Pre är en kompakt och mångsidig pedal för basister och som du kan både öva och resa med, såväl som använda i studion. MarkBass har ännu inte kommit upp med information på sin sida, men de finns på www.markbass.it. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 2. DV Mark Swamp använder din iOS-enhet för att hantera alla effekter, vilket gör Swamp extremt mångsidig. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 3. För att skydda hörseln på de som är ute och DJ:ar, har Korg tagit fram NC-Q1 med både aktiv och passiv brusreducering samt möjlighet att ta in omgivande ljud för medhörning. Läs mer hos Korg. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 4. Nya tillverkaren Austrian Audio, vars produkter nu finns i Sverige, visade upp PSP Audioware hittar du på www.pspaudioware.com Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 5. Som vi skrev tidigare kommer Universal Audio med en egen DAW kallad Luna. Vi träffade dem för en presentation. Läs mer i Studios tidigare nyhet: Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 6. Grooveboxen Akai MPC One är ett kompakt, kraftfullt och prisvärt syskon i MPC-familjen. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 7. Häng med på de tre hetaste Gibson-nyheterna på NAMM 2020: Les Paul Special Tribute P-90S, Slash signaturmodeller från både Gibson Acoustic och Gibson Electric, samt den sista: 60th Anniversary 1960 Les Paul Standard V1 VOS. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 8. Gretsch visar upp ett par nya modeller i sin Electromatic-serie: Rat Rod Hollow Body och Baritone. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 9. EBS släpper en Solid State-topp på 750W som får plats i ett 19-tumsrack. Och den är helt tillverkad i Sverige. Läs mer hos EBS Sweden. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 10. Genelec visar upp en färdig version av sitt nya subwoofer-system W371A. Patric på Genelec berättar mer om hur de fungerar. Läs mer hos Genelec. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 11. För dig som vill bygga din analoga drömrigg men saknar hårdvaran finns Access Analog. För i runda slängar en hundralapp i timmen kan du reservera hårdvara och använda den som en plugg i din DAW, med förinställningar, automatiseringar och annat som du är van vid från pluggar. Läs mer på accessanalog.com Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 12. Yamaha visar upp sitt nya stagekeyboard YC61 för keyboardister på scen. Det har en nyutvecklad så kallad Virtual Circuitry Modeling som ska vara ännu bättre på att återskapa exempelvis orgel- och pianoljud. Läs mer hos Yamaha. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 13. I sina nya American Acoustasonic Stratocaster lägger Fender till ett nytt sound och enkla handgrepp för att kontrollera sounden. Läs mer här. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 14. Yamaha visar upp sitt nya Stage Custom Hip som är ett trumset som tar lite mindre plats. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 15. Sennheiser visar en spännande prototyp av en scenmikrofon som de själva beskriver som "high-rejection acoustic". Det innebär att den tar bort mer än andra mikrofoner av det omgivande ljudet. Sennheiser finns på https://sv-se.sennheiser.com/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.