Jump to content

Andreas Hedberg

Administratör
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutralt

5 Followers

About Andreas Hedberg

 • Rank
  studio.se
 • Birthday 01/24/1972

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Stockholm

Recent Profile Visitors

12,917 profile views
 1. Hej, Tack för feedback! Det var över ett år sedan någon postade något inlägg under just Cakewalk (eller Sonar som det stod), så vi kände att det var befogat att lägga det under "Övriga inspelningsprogram", men ser vi att intresset och därmed antal inlägg ökar, så vill vi naturligtvis lyfta fram det igen.
 2. Hej, Björn Olsberg och jag har tidigare berättat om en del av våra planer för Studio. Vi har nyligen gjort nya beskrivningar för alla forumavdelningar som nu är mycket mer passande, samt att vi lagt till nya avdelningar som "GarageBand" och idag även avdelningen "Distribution och marknadsföring". Som du kanske också uppmärksammat så har det fram till nyss varit dubbla radavstånd i lite äldre foruminlägg (något som har skett automatiskt vid en tidigare uppgradering för flera år sedan), det var närmare bestämt 778 854 inlägg med dubbla radavstånd, vilket gjorde inläggen lite svårlästa. Jag passar på att säga till dig som kanske inte vet: Ett tryck på "Enter" blir ett nytt stycke medan "Shift+Enter" blir en ny rad direkt under stycket – utan avstånd. Som alltid – välkommen att ge oss dina synpunkter och feedback på innehåll, nya funktioner och förbättringar. Bästa hälsningar, Andreas
 3. Boss Waza Air är ett gitarrförstärkarsystem med hörlurar och som placerar dig i ett virtuellt rum. Hörlurarna håller koll på dina huvudrörelser så att den virtuella ljudkällan blir verklighetstrogen. Läs mer hos Boss. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 4. Med Symphony Desktop gör Apogee ljudkortet mer kompakt och samtidigt som de behåller DSP och de viktiga kretsarna från Symphony samt sänker priset. Läs mer hos Apogee. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 5. Förutom nytillverkningen av Super Swede, visade Hagström även upp Fantomen och Viking II, en välkänd gitarr som spelades av Elvis Presley. Läs mer hos Hagström. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 6. Nektar Aura Beat Composer använder pluggmjukvaran Nectarine 2 och gör att du kan använda valfri plugg I datorn tillsammans med Aura. Kommer i mars. Läs mer hos Nektar. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 7. Den kompakta lådan Torpedo Captor X från Two notes Audio Engineering låter dig som gitarrist spela med dina favoritkabinett och mikrofoner och i den volym som du föredrar. Läs mer hos Two notes Audio Engineering. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 8. Det nya ljudkortet Quantum 2626 är en uppföljare till Quantum från 2017 och ansluts till datorn med Thunderbolt 3. Liksom det tidigare ljudkortet är latenstiden extremt låg – under 1 ms enligt tillverkaren. Läs mer i Studios tidigare nyhet: Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 9. Med sitt inspelningsprogram Amped Studio som helt körs i en webbläsare, siktar svenska AmpTrack Technologies in sig på nybörjare och på de som vill samarbeta online. Läs mer hos Amped Studio. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 10. Fender kommer i år med nyutgåvor av Player Lead som först kom 1979. HM Strat som görs i Japan är skapade efter modellerna från sent 80-tal. Läs mer hos Fender. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 11. Det här året släppte Sure två helt trådlösa hörlurar: Aonic 215 in-ear, och Aonic 50 som är av typen over-ear med brusreducering. Läs mer hos Shure. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 12. Presonus nya ioStation 24C är en kompakt kontrollyta, ljudkort och motoriserad regel i ett paket. Läs mer hos Presonus. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 13. Nya tillverkaren Austrian Audio, vars produkter nu finns i Sverige, visade upp sina over ear-hörlurar Hi-X55. Upprinnelsen till Austrian Audio började I september 2017 då Harman beslutade att 650 anställda skulle sägas upp. Och det är några av dessa anställda som startade Austrian Audio. Läs mer hos Austrian Audio. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 14. Vad blir det när man kombinerar utseendet från akustiska trummor med flexibiliteten i digitala trummor? Om Roland bestämmer så blir det Roland V-Drums Acoustic Design Series. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
 15. Den kom visserligen sent i höstas, men vi kunde inte låta bli demonstrationen av Alesis nya digitaltrumset. Läs med hos Alesis. Studios nyhetsbevakning på Namm görs i samarbete med Universal Audio.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.