Jump to content

slejnard

Medlem
 • Content Count

  5,303
 • Joined

 • Days Won

  41

slejnard last won the day on February 23

slejnard had the most liked content!

Community Reputation

259 Utmärkt

About slejnard

 • Rank
  Leynerd Sleynerd

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Många

Personlig information

 • Hemsida
  http://soundcloud.com/slejnard

Recent Profile Visitors

27,872 profile views
 1. Wow k9! Verkligen tack för din utförliga feedback och recension Kul att höra. Till skillnad på många av mina andra låtar så har jag låtit en riktig och duktig tummis spela på denna EP. Kommer fortsätta med honom på nästa EP också...vem vet när? Ja solot tänkte jag att vad fan, det passar låten att det är lite "smutsigt" så det fick vara så. Blir kul att höra din recension av de andra låtarna sen med. Jag tar med mig all feedback på kommande släpp. Just nu är det lite stiltje i hemmastudion och fiskesäsongen har börjat
 2. Hur blev resultatet top 5? Kunde inte se
 3. Inte testat! Ska bli kul att se finalen sen Hoppas Lundvik går vidare!
 4. slejnard

  Demon vs Demot

  Demon- demonstrationstape
 5. Det var ingen dum ide. Tack för förslaget! 👍
 6. Nu är det drygt ett år sen den släpptes och det börjar vara dags för en ny EP. Har ni nåt förslag på TEMA? Tänkte sjunga på engelska denna gång
 7. slejnard

  Bifogade biler

  Blev det bilar nu
 8. Trevlig Valborg själv. Verkar funka bra. Är du tillbaka och ror skutan Olsberg?
 9. Tack så mycket Ludde! Roligt att höra dina åsikter, bra feedback. ? Kan vara en ”tabbe” om trummorna lutar. Däremot så pannade jag cymbalen och hi-hat medvetet. Sångaren är ganska färsk inom inspelning så det får vi ta med i kommande produktioner. Kul att du gillade låten.
 10. Hej! Lät en kompis sjunga en av mina låtar. Skulle vara roligt att få feedback på mix o framförande. Vi testade att skicka in till radions P4 nästa men konkurrensen blev för hård. GLAD PÅSK!
 11. Grymt vilket jobb du lagt ner. Kreativt! Ska lyssna mer ingående vid tillfälle. Lyssnar snuttvis nu. Låter bra! Coolt att du sjunger med dialekt! Bra instrumentering, bra ljud, bra jobbat!
 12. Panorera rösterna kanske 30 procent åt vardera håll? Inte 100%.
 13. En monitor? Typ en sån här kanske: https://m.thomann.de/se/tc_helicon_voicesolo_fx150.htm
 14. Ja inget fel att ha drömmar. Kan du inte välja en inriktning på gymnasiet som tex nåt estet-program? Kämpa på i skolan även om det känns tungt just nu. Viktiga saker!
×
×
 • Create New...