Jump to content

slejnard

Medlem
 • Content Count

  5,722
 • Joined

 • Days Won

  76

slejnard last won the day on February 24

slejnard had the most liked content!

Community Reputation

450 Utmärkt

About slejnard

 • Rank
  Leynerd Sleynerd

About me

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Många

Recent Profile Visitors

29,661 profile views
 1. Mycket bra genomgång! Jag utgår själv ofta ifrån presets så det var bra förklarat vad de olika parametrarna gör 👍
 2. Grymt inlägg vayzeria! 👍😊
 3. Precis. Det duger inte att göra om efteråt. Spela in ett monospår och det kommer höras i bägge högtalarna. Annars kanske trasig kabel?
 4. Om det är gipsvägg så använd mollyplugg. Det finns ju fina hyllor att ställa dom på. Vayzerias idé var bra som säkerhetsgrej.
 5. Tråkigt! Gillar ljudbilden de fått till. Få se om det blir solokarriär nu. Daft och Punk! 😄
 6. Testa med sm57. Den tar helt klart upp mindre av rummet och den går bra på akustisk gitarr, virvel mm också. Mycket mångsidig!
 7. Ja sm57 kommer du långt med. Inte så dyr heller så du kan köpa två och spela in bongos i stereo. Kolla även in line audio cm3, småkondensator. Tror de heter nåt annorlunda nu 🤔. Brukar själv använda en stormembranare till percussion. Har en SE2200 och den funkar till allt möjligt! De billigare SPB1 och sE x1 kring 1000-lappen är också bra. Fördelen med dynamisk Mick att den inte tar in så mycket av rummet.
 8. Aldrig heller haft problem med PC. Intel funkar också bra! Kör nu en gamingdator från komplett med ny generation i5 och 16GB RAM. Det är nog en fråga om tycke och smak idag när det gäller PC vs MAC.
 9. Borde gå att få på rätt lätt. Är det rätt sort och passande form? Ska du ha den ute eftersom du säger vindskydd? Annars brukar man montera ett pop-filter framför micken.
 10. Jo precis som Dion säger. Lyssna gärna på favoritlåtar och dela in dom på intro-vers-förrefräng-refräng etc. Ackordrundor kan du göra enkla i början. Tex Am, F, G. Låter det bra så är det bra. Studera gärna kvintcirkeln och moll o durskala. Melodier kan du hitta utifrån de toner som med i ackorden. Tänk att det ska gå ihop taktmässigt också.
 11. Intressant och bra video! Tror som tillägg också att det gäller att hitta rätta vägar och kanaler genom olika kontakter. Ingenting är dock omöjligt.
 12. Jättebra presentation! Intressanta ljud i videon. Blir spännande att höra din lovsång senare 😊
×
×
 • Create New...