Jump to content

slejnard

Medlem
 • Posts

  5,634
 • Joined

 • Days Won

  95

slejnard last won the day on October 21

slejnard had the most liked content!

Reputation

563 Utmärkt

About me

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Många

Recent Profile Visitors

30,775 profile views
 1. Tycker det var coola grejer! Rappen funkar. Gnisslet tar ett tag att gilla men jag gillar det! Bra jobbat 👍
 2. Tack k9! Mycket bra feedback! Och kul med berömmet också. Ska se vad som kan justeras 👍😊
 3. Hej Henric! Tack så mycket för din feedback. Verkligen värdefull. Ska se över det där. Svårt få sången lämpligt hög men ändå smälta in i mixen. Fick även höra nån tycka att basen ska upp ett snäpp så jag har lite kvar att jobba på 😊
 4. Hej! Har gjort en helt ny version av en av mina gamla låtar. Hur låter det? För mycket bas? Hur är arret? Kom gärna med förslag på ändringar innan jag tar det vidare... 🙂 Provade även Audiomack: https://audiomack.com/slejnard
 5. Låter bra! Lyssnar bara i telefonen på låg volym och hör ändå många nyanser. Bra jobbat!
 6. Inte optimal koppling. Har du inte nån main out? Om inte så kopplar du ut från mixern in i första sub å så ut från den in i nästa sub och så vidare likadant till topparna.
 7. Skriver och spelar in en del låtar. Mest i 70-tals rockstuk. Börjar oftast med musiken , en gitarrslinga/riff. Efter det en sångmelodi och text.
 8. Bra feedback! Kan hålla med och Ska fixa till det 😊👍
 9. Tack Jamen och Peter Roos! Ni är båda inne på detta med trummorna så det ska jag kolla upp. Bra feedback 😊👍
 10. Tack Peter! Ska kolla upp detta med trummorna. La en stereobreddare på mastern och det blir ju även på trummorna. Kanske ska lägga det på en buss i stället och lite mindre?
 11. Hej! Har blivit stolt bonus morfar för andra gången alldeles nyligen och ville förära barnen med en sång. Tar gärna feedback på både ljudbild och framförande 🙂 En av dom mest svårspelade låtar jag skrivit känns det som. I alla fall en del av ackordsgreppen var det. Inspelad i Reaper! Genre kanske alternativ pop Rock.... gör allt själv utom trummor som spelas av Ulf.
 12. Hej! Jobbar på denna! Började som ett experiment där jag bad trummis Ulf spela in ett enda långt (5.55 min) trumkomp som jag sedan satte musik text och melodi till. Vart förbaskat bra och ändå varierat fast ändå att det hänger ihop. Är dock lite osäker på mixen så jag skickar en snutt här. Hur låter det?
×
×
 • Create New...