Jump to content

ONSatan

Medlem
 • Content Count

  1,594
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

ONSatan last won the day on July 6

ONSatan had the most liked content!

Community Reputation

124 Utmärkt

4 Followers

About ONSatan

 • Rank
  Veteran

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Malmö
 • Intressen
  Öl, brudar och Rock n Roll :-)
  Och så den mognare sidan; barn, jobb och hus

Recent Profile Visitors

16,433 profile views
 1. Funderar på att klippa ut tex de första 45 sekunderna och loopa detta i några timmar...?
 2. Är det inte 1 + 1/16 paus (av 1 2 3 4)? Mitt problem är att jag inte känner det alls. Jag vill börja på 1 eller 2... Hur f-n ska man räkna i huvudet för att det ska bli rätt? Kan man räkna och sen slå ett "luftslag"? (knackar man i bordet eller tar gitarren så är det inte (för mig) den känslan man tror) P.S, ja det är en sjukt bra låt!
 3. Hmpf, hur F-n ska man räkna för att göra en korrekt cover på Offsprings Self Esteem? Låten i sig är ju enkel men jag tycker inte att de tabs som finns stämmer 100 och de Youtubevideos som finns är ju pinsamt dåliga. Har själv fastnat på det G ackord (G5 på 10e bandet) som kommer tex 26sek in på skivan som finns här (Spotify): Eller här efter 26 sek (Youtuube) Mitt problem är att jag ALLTID kommer in för tidigt… Det är nån kort paus innan men hur ska man räkna i huvudet för att fixa detta stabilt och säkert? Man kan ju liksom inte ”smyga” i en sån låt … OK, jag kan tvinga mig att vänta men då spelar jag helt utan attityd. Hilfe!
 4. Jag har en SM7B + fethead och det funkar "bra" till ett Lexicon I-onix som inte hade egen gain nog (var brutalt brusigt innan jag skaffade min FEThead). Tidigare fick jag ha i princip full gain (typ 8/10). Nu ligger den under 5/10. Tycker inte den är mid-muddig (men jag har ganska kassa höron och sjunger illa nog för att sannolikt ha gillat all dist och ev. muddighet som micken hade sminkat med)... Slutar alltid med att jag i efterhand skitar ner ljudet med diverse pluggar.
 5. Nej, menar senaste uppdateringen till 9,5 (dvs 9.5.50)
 6. Menar senaste uppdateringen från Steinberg: https://www.steinberg.net/index.php?id=14730&L=1
 7. Låter jäkligt konstigt! Kan du köra in senaste uppdateringen igen (måste kanske ta bort den först)?
 8. Vad säger din nyckel att du har för licens?
 9. Tar det som nått positivt och hoppas inte livet varit för djävligt mot dig 😉
 10. För er som vill dregla över omslaget samt lyssna på mogen skönsång, singeln är nu uppe på Spotify! (Lyckades vid sista uppladdningen få upp fel version på masterfilerna men det är en annan story...)
 11. På em idag, dvs exakt 3 veckor efter att jag initierade releasen så blev den godkänd (med nya omslaget, det första gick ej). Är galet nöjd med omslaget om jag ska vara helt ärlig 😉
 12. Har kollat upp detta och det är inte att rekommendera. Skulle en andra version nå en stremingtjänst innan den första är borta så kan båda blockeras.
×
×
 • Create New...