Jump to content

oioioi

Medlem
 • Posts

  1,834
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

oioioi last won the day on July 30 2020

oioioi had the most liked content!

Reputation

80 Utmärkt

1 Follower

About me

 • Intressen
  Sex, bärs and rock'n'roll

Recent Profile Visitors

16,771 profile views
 1. Nu är de uppe i 23 produkter på köpet. Och man kan nu även välja viss hårdvara (bl.a. iRig-serien). https://www.ikmultimedia.com/25gb/
 2. Vad har du för ungefärlig budget? (En rätt bra, och för många alldeles tillräcklig dator, behöver inte kosta så mycket. Men man kan även lägga ut nästan hur mycket som helst.) Tänkte du montera datorn själv, eller vill du att butiken bygger ihop datorn åt dig?
 3. Hur fungerar det med licens-kollen? Kan man installera en del på en dator, och resten på annan dator? (Kan jag dela med mig till sonen som säkert skulle kunna hitta något användbart?)
 4. "We're extending the Group Buy through October!" Förlängt oktober ut! Utmärkt, då kanske någon med koll på de olika produkterna kan komma med tips?
 5. Jag kör nog på AmpliTube 5 SE och ett antal tillhörande paket. Det som skiljer på AmpliTube 5 SE och fullstora AmpliTube 5 verkar mest vara vilka Gear Collections som ingår, tror jag. Kolla själv https://www.ikmultimedia.com/products/include/at5/gear_list_pdf/AmpliTube_5_comparison.pdf Fast nu borde Group Buy vara förlängt, räknaren på deras hemsida säger 20170 köp, och tidigare utlovades "Reach 20,000 participants by the end of September, and we'll extend the Group Buy through October!"
 6. Jag har ju funderat på Amplitube. Hur får jag mest för pengarna, ska jag gå på AmpliTube 5 SE och välja ett antal AmpliTube collections som "gratisprodukterna"? Eller ska jag välja fullversionen AmpliTube 5? (Vad är skillnaden på AmpliTube 5 SE och AmpliTube 5?) Och vad väljer man därefter? https://www.ikmultimedia.com/25gb/
 7. Det där är nog Sonys alldeles egna kontakter (Sony DAV Home Cinema System Speaker Cable). Finns i olika färger beroende på höger/vänster/fram/bak/etc. Ingen aning om var du kan köpa dem i Sverige, men finns på ebay/amazon etc.
 8. Rum i rummet väger en hel del. Risken är att det blir ungefär två elefanter om du ska lite svängrum, typ 10 m2. Rent spontant tror jag att garaget är lämpligare.
 9. https://avid.secure.force.com/pkb/articles/compatibility/Pro-Tools-System-Requirements "USB-port, FireWire-port for ASIO-supported audio device" - dock ingen leverantör angiven.
 10. oioioi

  Reklam?

  Får man göra reklam för en fantastiskt reklamvideo? Två av mina absoluta favoritbasister i en "duell":
 11. Tvärs över så får du diametern, dvs längsta möjliga.
 12. Det var inte mina jag mätte, och länge sedan, kommer inte ihåg. Vi var dock fundersamma då vi tyckte högtalarelementen var mindre än vad de borde vara, så vi mätte och kom fram till att måttet som angavs var till ytterkant.
 13. Jag har själv mätt och noterade i mitt fall att det var ytterkanten av själva metallramen som angavs. Vet inte om det är standard eller ej.
 14. Har Ikea ett bord som heter Jerker? Säljer det extra bra eller extra dåligt i engelskspråkiga länder?
×
×
 • Create New...