Jump to content

oioioi

Medlem
 • Content Count

  1,824
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

oioioi last won the day on March 15

oioioi had the most liked content!

Community Reputation

64 Utmärkt

2 Followers

About oioioi

 • Rank
  Veteran

Profilinformation

 • Intressen
  Sex, bärs and rock'n'roll

Recent Profile Visitors

15,666 profile views
 1. Jag som alltid trott att det var Joan Jett som gjorde originalet... Ära den som äras bör. För övrigt är ähum ähum version inte så illa som man skulle kunna tro. (Nu kommer jag få skämmas resten av livet.)
 2. Precis. God kommunikation med grannarna är ofta enklaste och billigaste lösningen. För länge sedan mixade vi en platta i en studio inhyst i en vanlig lägenhet. Studioinnehavaren körde Marshall-stackar där ibland utan ljudisolering. Men då brukade han dela ut testpressar och andra presenter till grannarna som kompensation, så att de kände sig delaktiga i processen och även nästan kände rockstjärnorna personligen!
 3. Det blir inte mycket kvar av de 6 kvadraten om du ska akustikbehandla och ljudisolera seriöst. Jag skulle flytta in och ta en sak i taget och se hur det utvecklar sig.
 4. Jag trodde det var kombinerad utgång, men den här har visst separata "line out" och "to amp". Svårt att göra fel då.
 5. Den inställningen är väl för att det är olika impedanser i gitarrförstärkare och pa/monitorer. Har man den ställd på förstärkare när man kör pa/monitorer blir det sämre ljud. Kan helt klart vara det som är problemet här. (Eller så är hörlurarna helt enkelt bättre än de andra....)
 6. https://www.skatteverket.se/foretagochorganisationer/drivaforetag/enskildnaringsverksamhet/kostnader.4.361dc8c15312eff6fd31b34.html
 7. Då skulle jag nöja mig med 16 G!
 8. Jag säger ungefär samma sak, med största sannolikhet kommer 16 GB räcka med råge. Men om du mot förmodan slår i taket kommer du ångra att du inte köpte 32 GB.
 9. Det ska vara två "ringar" på telepluggen. (Till skillnad från vanlig obalanserad teleplugg med en ring, sådan man kör med till gitarr/bas .)
 10. RÄTTELSE. Det verkar vara balanserade utgångar. Jag skulle köra XLR.
 11. Thorens. Kvalitetsskivspelare. speldosan går för 1500 på eBay.
 12. Troligen. Ersätt bara rca-kontakterna med telepluggar.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.