Jump to content
Annons

oioioi

Medlem
  • Antal inlägg

    1 902
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    24

Dagen då oioioi senast vann var 21 februari

oioioi hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

98 Utmärkt

1 följare

Om mig

  • Intressen
    Sex, bärs and rock'n'roll

Senaste profilbesökare

17 305 profilvisningar
  1. Jag tänkte att eftersom elgitarrens pickuper är känsliga för magnetism skulle det kunna vara orsaken till surr. Att gitarren surrar olika beroende på positionen du håller den i skulle kunna förklaras med att du håller den längs med eller på tvären i förhållande till magnetfältets riktning. Var man får tag på magnetfältsmätare har jag ingen aning om. Vad man gör om man får det bekräftat? Det får man fundera på då man hittat källan. Jag noterade att en vanlig magnet-kompass ändrade riktning då jag förde den längs med golvet i lägenheten jag då bodde i. Jag gissade på armeringsjärn, eldragning eller rördragning. Men för att störa elgitarren krävs betydligt starkare magnetfält.
  2. Har du kollat med magnetfältsmätare? Skulle (kanske) kunna förklara att surret nästan försvinner då du håller gitarren i en viss position.
  3. Inte tillgänglig!?! För att jag inte är i Norrland? (Fast går jag via Spotify fungerar det.)
  4. Jag gillar låten, Slejnard hör hemma i 70-talet!
  5. Om TS får detta att fungera vågar kanske även jag mig på en macmini! (Nuvarande Windows-dator från 2012 har börjat krånglar lite väl mycket.)
  6. Trevligt. Fast den lilla gitarren till vänster stökar till det för sången emellanåt. Måste den spela (nästan) hela tiden?
  7. Fast det ljudet går även sidledes, i stommen.
  8. Thomann (och andra) säljer trumpodioum som ska dämpa pedaltrampet. Kostar dock en hel del Tennisbollslösningen är klart prisvärdare. Se min tidigare tråd för liknande diskussion: (Trumsetet är numera nedpackat pga plats- och tidsbrist.)
  9. Bandet The Bronx har (kända) alter egon för sina sidoprojekt, beroende på musikstil. Som The Bronx är det hardcore, Mariachi El Bronx spelar mariachi och Pounded by the Surf spelar surfrock.
  10. Bara för att man installerar program på en extern hårddisk innebär inte att man kan plugga in hårdisken i en annan dator och det fungerar. Googla "copy fl studio settings to new computer" så får du en del träffar som verkar vara intressanta.
  11. Modo-erbjudanden under augustis första två veckor: https://www.ikmultimedia.com/news/?id=MODOSummer2023 Men ladda ner demoversion först och kolla om det verkar vara något för dig (innan du köper).
  12. Sången börjar en bra bit in i låten.
  13. Har man glömt att man har två olika konton reggade hos Native Instruments kan det gå såhär. Men nu har deras support städad upp röran så att allt ligger under samma konto.
×
×
  • Skapa ny...