Jump to content

oioioi

Medlem
 • Content Count

  1,915
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

oioioi last won the day on July 30 2020

oioioi had the most liked content!

Community Reputation

80 Utmärkt

1 Follower

About oioioi

 • Rank
  Veteran

About me

 • Intressen
  Sex, bärs and rock'n'roll

Recent Profile Visitors

16,550 profile views
 1. Det där är nog Sonys alldeles egna kontakter (Sony DAV Home Cinema System Speaker Cable). Finns i olika färger beroende på höger/vänster/fram/bak/etc. Ingen aning om var du kan köpa dem i Sverige, men finns på ebay/amazon etc.
 2. Rum i rummet väger en hel del. Risken är att det blir ungefär två elefanter om du ska lite svängrum, typ 10 m2. Rent spontant tror jag att garaget är lämpligare.
 3. https://avid.secure.force.com/pkb/articles/compatibility/Pro-Tools-System-Requirements "USB-port, FireWire-port for ASIO-supported audio device" - dock ingen leverantör angiven.
 4. oioioi

  Reklam?

  Får man göra reklam för en fantastiskt reklamvideo? Två av mina absoluta favoritbasister i en "duell":
 5. Tvärs över så får du diametern, dvs längsta möjliga.
 6. Det var inte mina jag mätte, och länge sedan, kommer inte ihåg. Vi var dock fundersamma då vi tyckte högtalarelementen var mindre än vad de borde vara, så vi mätte och kom fram till att måttet som angavs var till ytterkant.
 7. Jag har själv mätt och noterade i mitt fall att det var ytterkanten av själva metallramen som angavs. Vet inte om det är standard eller ej.
 8. Har Ikea ett bord som heter Jerker? Säljer det extra bra eller extra dåligt i engelskspråkiga länder?
 9. Jag ser/hör ingen låt. (Firefox, win 10).
 10. Idag får vi fira med folköl!
 11. Fler exempel här: https://simplymusic.com/less-is-more-one-chord-songs/
 12. Trevlig låt. Jag gillar den från början till slut!
 13. Jag skulle välja något fler, så att du kan ha mick, gitarr och synt inkopplat samtidigt. (Om du vaknar mitt i natten med en idé så vill du att allt ska finnas på plats!)
 14. Vad har skivspelaren för utsignal? Är det sådan där svag signal som behöver RIAA-förstärkare? (Eller har mixern inbyggd RIAA-förstärkare?) Koppla in hörlurar i mixern och kolla om du kan höra bra skivspelarljud. Sedan ska signalen till kassettdäcket sitta på en utgång, inte på AUX2 som antagligen är en ingång.
×
×
 • Create New...