Jump to content

oioioi

Medlem
 • Content Count

  1,779
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

oioioi last won the day on June 25

oioioi had the most liked content!

Community Reputation

57 Utmärkt

2 Followers

About oioioi

 • Rank
  Veteran

Profilinformation

 • Intressen
  Sex, glögg and rock'n'roll

Recent Profile Visitors

15,445 profile views
 1. Sju år gammal tråd... Eller snarare det dubbla. Arkeoligi?
 2. Här är en till som är nyfiken på Native Instruments. Någon som har koll på deras pianon?
 3. När det gäller UPS så verkar den där ha rimligt pris. Den gamla vi hade på jobbet kostade betydligt mer men var ändå aningens för långsam med att komma igång. (Den var mycket större och kraftigare.) Om det blir ett kort strömavbrott på bråkdelen av en sekund klarar sig de flesta datorer. Men vår UPS bestämde sig ändå för att dra igång reservkraften - vilket kanske bara tog någon sekund, men de datorer som satt där hann slockna under tiden. Så kolla upp att den du köper är snabb nog med att komma igång för att kunna arbeta vidare. (Kanske alla moderna är så snabba?)
 4. Det är ju endast då apparater är förbundna med sladd som samma fas kan vara av betydelse. Så Marshall-stackarna och liknande som bara mickas upp är inte så noga. (Inte belysning, kaffebryggare eller kylskåp för ölen heller.) På baksidan av apparaterna brukar maximala effektbehovet stå. Summera dessa för de apparater som bör gå på samma säkring och kolla om du kommer upp i över 2300 W (som motsvarar ungefär 10A). Notera att det är sällan alla prylar tar ut full effekt samtidigt, men å andra sidan kan det vara bra med lite marginal så att fler prylar kan kopplas in efter hand. Själv har jag bara ett grenuttag med överbelastningsskydd som jag kopplar datorn och det andra till. Förstärkarna sitter separat.
 5. Mitt grafikkort stör närmaste monitorn på motsvarande sätt. Jag har kopplat bort skärmen, dragit ur både ljudkablar och hdmi-kabel, stängt av ljudkortet - men ändå brusar det då jag scrollar, eller taskbars rör sig etc. Är bilden stilla är det nästan tyst. Innan jag rätt nyligen skaffade grafikkortet hade jag inga problem. Din dators grafikkort kanske stör ljudkortets hörlursförstärkare på motsvarande sätt. Flytta ljudkortet längre bort och se om det bättrar sig.
 6. oioioi

  Asio4all

  Samma problem eller något annat? Vilka var de senaste förändringarna du gjorde innan du installerade nya ASIO4ALL-drivrutinen?
 7. DAW är själva mixer/inspelningsprogrammet i datorn. Cubase t.ex. (Digital Audio Workstation.)
 8. oioioi

  Milab D-37

  Du kunde kanske prutat ner den till 30.
 9. Går du plus eller minus på det då elräkningen är betald? Eller är du bara ute efter högt antal streams?
 10. Precis! Hur ska man då kunna hitta sitt favoritplektrum?!? Som tonåring stod jag på Hagströms och rotade i plektrumaskarna för att hitta de som jag gillade bäst, och nu fortfarande kör med.
 11. Du menar På sidan 58 finns en tio år gammal bild på mitt minimala krypin. Har lite fler och nyare prylar nu.
 12. Musiker har alltid varit arbetslösa. De flesta kunderna har väl vanliga jobb, eller föräldrar som betalat. Jag tror snarare att nedladdning och postorder är stora problemet. Varför lägga tid på att åka till en butik för något man kan klicka sig till hemifrån till ett antagligen lägre pris?
×
×
 • Create New...