Jump to content
Annons

oioioi

Medlem
 • Content Count

  1,795
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

oioioi last won the day on January 13

oioioi had the most liked content!

Community Reputation

60 Utmärkt

2 Followers

About oioioi

 • Rank
  Veteran

Profilinformation

 • Intressen
  Sex, bärs and rock'n'roll

Recent Profile Visitors

15,525 profile views
 1. Exakt. Typ 3 poäng till favoriten, 2 till tvåan och 1 till trean.
 2. Inte så illa att sällskap där. Flera av mina favoritbidrag fick väldigt få röster!
 3. Grattis Wolfp3 och Mixamannen, och även till anonyme tredjepristagaren! Jag som innerligt hatar jullåtar lyssnade ändå igenom samtliga bidrag ett par vändor. Flera av låtarna var betydligt bättre än det som spelades på radion hela december.
 4. Ha ha, visste att det var din låt...
 5. Varför får man inte kommentera i röstningstråden? Då det är punkfestival brukar röstningstrådarna vara givande för alla inblandade.
 6. Typ https://www.blocket.se/annons/jonkoping/yamaha_hs50_m_studiomonitor/87879954
 7. Kolla begagnat, t.ex. på Blocket. Med lite tålamod kan man ofta hitta nästan nya prylar till halva priset eller ännu lägre. (Jag köpte mina monitorer för inte ens en tredjedel av nypriset, och de var i nyskick.)
 8. Möjligt. Jag har en liknande - dock mest för överspänningsskyddets skull. Ha öppet köp och returnera om den inte hjälper.
 9. Känner igen det där... ESL/LTD Viper är lika framtung den med.
 10. Stäng av allt annat du kan i lägenheten (dator, tv, lampor, spis etc.) och kolla om det blir någon förändring. Min bluerayspelare störs av toabelysningen. Min ena monitor störs av datorns ljudkort.
 11. Jag har ingen lååång julhelg, så jag hinner inte deltaga. Lovar dock att lyssna och expertrösta!
 12. Fast det innebär nog bara att de inte testat med nyare Windows-versioner än W7. Jag skulle gissa att det går bra även med Windows 10. Alla mina apparater (ljudkort, trummor etc) är äldre än Windows 10, men fungerar bra ändå.
 13. Inte alltid. Det finns de som kräver midi-kabel för midi, och har USB bara för inställningar och annat. EDIT: Fast det trumset som används här har MIDI via USB.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.