Jump to content
Annons

Wernborg

Medlem
  • Antal inlägg

    1 471
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    1

Dagen då Wernborg senast vann var 31 augusti 2018

Wernborg hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

27 Utmärkt

Om Wernborg

  • Födelsedag 1 april

Om mig

Senaste profilbesökare

28 739 profilvisningar
  1. Om ni saknar festivaler kan ni alltid haka på grannforumet där festivalerna frodas. Just nu folkmusik. Häng på! Kontrollrummets folkmusikfestival…
  2. Grattis Ulrik!!! ps. Var ser man övriga placeringar?
  3. Om det inte blir av kanske det är läge att ta ner låtarna?
  4. Snygg produktion. Bra sång och gitarr. Hade gärna sluppit transportsträckan i introt. Låten känns en minut för lång. I skräplyssning (mobilen) tycker jag balansen mellan alla element är bra. Genomarbetat och gött!! ?
  5. Är juryn igång? Vore kul att höra lite grann från dem ?
  6. De tre minuterna gick kvickt. Gillade mycket det jag hörde. Svängigt groove och mycket bra sång. Lite Salem al Fakir-skrift. Har ingen uppfattning om vad som är samplat och vad som är nytt. Vore kul med en länk till originalet.
  7. Wernborg

    Rush och Saga

    Älskar både Rush och Saga. Rush fram till 1990 ungefär, sen är det mesta upprepning och ointressant. Sista (?) plattan undantaget, den är helt ok. Samma med Saga. Fantastisk musik fram till Wildest dreams 1987. De är nog ännu tröttare än Rush på sina senare alster. Live däremot vinner Saga lätt över Rush om vi pratar nutid. De är helt makalöst bra live, och ska ut på avskedsturné i höst. Biljett inköpt 😄 Fast jämföra Rush och Saga går ju inte riktigt. Rush är progressiva och riktigt tekniska musiker. Saga är pop i sammanhanget. Men jag gillar båda 🙂 Men idag har jag lyssnat på Tom Waits, Gun's Roses och Pink Floyd 😆 Det är som Stenmark säger, inte lätt att förklara för den som int begrip.
  8. Forscore är bra. Den kan läsa in pdf-filer från en rad tjänster. Dropbox, Onedrive etc. Stöd för bläddringspedal. Sen kan man lägga upp spellistor. Metronom finns. Bra skit.
  9. Vet om du hade brus mer i kanal 2 också? Japp, har en iohone6 och det skiljer inte mycket i kvalitet mot inbyggda miken.
  10. Någon som har en IK multimedia iRig mic field? Har problem med min att kanal 2 brusar och har mycket lägre nivå. Kanal 1 funkar fint. Jag har fått den utbytt och den nya beter sig likadant, på tre olika IOS-enheter. Tänkte om någon har en likadan och kan berätta hur den funkar.
  11. Borde rimligen stämma bäst med A-dur om du inte gör några direkta utflykter utanför tonarten i övrigt. När jag spelar med pitchshifter på gitarr väljer jag den tonarten låten går i. Oavsett vilken ton jag börjar på. a-dur!
  12. Körde Ubetoo tills dom la ner. Numera kör jag Routenote. Inte ett jätteutbud av siter man distribueras på men dom jag vill ha. Spotify, iTunes, google play och wimp. Finns två smaker, en gratis och en premium. Gratissmaken där behåller routenote 15% av intäkterna och på premium behåller artisten alls, men till en kostnad per album och år.
  13. God Jul! Detta var kul att vara med på. Dottern är också stolt! 😄
×
×
  • Skapa ny...