Jump to content
Annons

Avdelningar

Forums

 1. Frågor och svar

  Frågor om allt som har med låtskrivande, musikproduktion och musikprylar att göra. Bästa svaren hamnar närmast frågan och blir lätta att hitta.

  4.1k
  posts
 2. Diskussioner

  Sköna diskussioner som kanske inte utgår från en fråga. Tipsa om bra mixknep, dela med dig av bästa mixknepen eller diskutera hur du bygger bästa studiodatorn.

  736.2k
  posts
 3. Feedback på demolåtar

  Här postar du din senaste demolåt om du behöver feedback från sajtens medlemmar. Ladda upp och spela med inbyggda spelaren, eller posta länk till Soundcloud eller Youtube. Uppladdade låtar får inte vara en cover eller remix på en utgiven låt. Läs mer om våra villkor här >

  RUBRIK: Skriv vad låten heter eller kortfattat vad du behöver hjälp med. Exempel: "Höstvals – funkar refrängen?"

  INNEHÅLL: Beskriv mer utförligt vad du vill att sajtens medlemmar ska ge respons på så att du får rätt feedback att komma vidare med.

  80.4k
  posts
 4. Samarbeten

  Efterlysningar, förslag på samarbeten, musiker sökes och finnes. Här kanske du hittar rätt kompetens.

  21.8k
  posts
 5. Studiofestival

  Medlemmarnas egen festival med olika teman varje gång.

  13.8k
  posts
 6. Om studio.se

  Har du förslag på innehåll eller saker att bevaka, nya avdelningar eller andra förbättringar på Studio? Då är det här rätt plats.

  15.1k
  posts
 7. Utanför ämnet

  Allt mysigt snack som inte har med musik eller ljud att göra. I denna avdelning måste du vara inloggad medlem för att kunna läsa och skriva.

  670.4k
  posts
 8. Presentationer

  När du är ny medlem på studio.se så är det trevligt om du gör en kort presentation av dig. Kanske har du gjort något spännande som andra tycker är intressant?

  26.9k
  posts
 9. Mixakuten

  Det här är avdelningen Mixakuten där du som medlem på Studio hjälp med din mixning och mastring vid max två tillfällen. Vill du istället få hjälp av medlemmarna så postar du istället under avdelningen Mixning och Mastring.

  223
  posts
×
×
 • Create New...