Jump to content
Annons

Forumet tas ner ett par timmar under eftermiddagen


Björn Olsberg

Recommended Posts

Hej forumiter!

I eftermiddag kommer vi ta ner forumet en stund för ett par spännande uppdateringar som vi kommer presentera närmare i januari. De kommer alltså inte synas omgående, men ligger till grund för mycket framöver.

Ha alltså lite tålamod med oss i några timmar 🙂 Mvh,

Björn Olsberg

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Går det att göra något åt inmixade versaler där det enbart ska vara gemener samtidigt måntro?

Vi får helt enkelt var extra snälla så får vi se vad Tomte-Olsberg och c:o hittar på.

Link to comment
Dela på andra sajter

Är tacksam att det hÄnder nåt. Men flesta funktioner som många bett om har inte blivit av. Ist så har forumet byggts om flera gånger med mest bara massa konstiga designer utan att det lagt ner nån energi på buggfixar och småfunktioner.

Exempelvis:

- NÄr man startade en tråd så skrev man en rubrik, sen kunde man lÄgga till en underrubrik som förklarar innehållet. Detta Är ju borta nu, ist så Är det taggar.

- Förut nÄr man klickade på rubriken så kom man till trådstarten, nu hamnar man vid det senaste inlÄgget. Vilket Är lite konstigt eftersom det idag, till höger om rubriken så finns vem som skrevs senaste inlÄgget syns dÄr. Klickar man dÄr så kommer man till personens profil. Sen finns det hur lÄnge sedan senaste inlÄgget skrev, dÄr går det inte klicka alls. Det gjorde det förut och då kom man till sista inlÄgget.

Så gör så som det var, Klicka på rubiken och kom till första posten. Klickar man på senaste så kommer man till senaste posten. Nu går det inte att klicka dÄr.

- Forumets startsida, Aktiva Ämnen. Förut fanns det under dom aktiva rubrikerna "visa mer av aktiva Ämnena". Nu finns det inte alls.

Detta gör att om ett aktivt Ämne sen hamnar utanför så får man gissa sig till vart den har tagit vÄgen då man ofta missar i vilken avdelning den skapades i. Och med den urkassa sökfunktionen så Är det ju omöjligt att söka efter tråden.

- Musikspelare, vi hade en som funkade trots att det öppnades en ny sida. Nu Är den borta helt.

- Demoavdelningen. Låt medlemmen sjÄlv få vÄlja vart man vill lÄgga upp låten. HÄr eller på andra servrar och låt folk få lÄnka.

- Låt oss få lÄnka fler Än två mediafiler per inlÄgg. Iaf vad det gÄller mp3. Youtube kan jag förstå att det blir lite för mkt.

- Supporterfunktion, låt dom som vill, betala via smstjÄnst för att slippa reklamen. åtminstone att det funktionen finns.

- NÄr man klistrar in från en annan kÄlla så följer typsnitt, fonts och fÄrger med. Om det ska vara kvar, så gör en windows word-variant på den med "klistra in special" så man får forumets egna default direkt.

- Sen Är det ju en fråga, varför görs sidan om så ofta som det har gjorts senaste tiden?

- Är det inte bÄttre att vara lyhörd på medlemmarna om vad vi egentligen vill ha?

Det finns andra forum, stora som små, som inte har byggt om på 8 år och ingen gnÄller dÄr om mer designombyggnationer...

Redigerat av KillwithSkill
Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...