Jump to content
Annons

Trummor plugin till FL Studio


eligolf

Recommended Posts

Hej!

Har en fråga angående plugins till FL Studio 11 eller liknande program. Har suttit en del och försökt göra musik men får inte till trummorna. Skulle vilja få det att låta ungefär som i:

från 42:00 och framåt. Ser att han använder HZ percussion (http://www.spitfireaudio.com/hz-percussion-london-ensembles) men tycker att £399 är lite väl mycket att lägga ut så här i början. Vet också att det finns Stormdrum 2 eller 3 (http://www.soundsonline.com/SD3) men även dem är rätt dyra. Förstår att man får lägga en del pengar om man vill ha bra kvalité men har ändå några frågor:

1. Finns det några plugins som är lite mer budgetvariant, eventuellt gratis, som kanske inte låter världsklass men ändå låter bättre än dem som finns innan?

2. Skulle vilja veta vilket av HZ percussion och Stormdrum 2 (eller 3) som ni anser vara bäst? Båda är ju rätt dyra så man vill ju gärna ha det bästa i så fall 🙂

3. Har ni några övriga tips på hur man tänker eller går till väga för att skapa riktigt bra trummor till främst filmmusik?

Väldigt tacksam om ni så bara kan svara på en fråga, behöver all hjälp jag kan få 🙂

Tack på förhand!

Link to comment
Share on other sites

Annons

Alternativet är väl att skumma runt bland samplingsbibliotek om det finns något som funkar som liknar de du beskrev och sen bara lägga dem i en sampler som jag antar att FL har? Kolla loopmasters och liknande sajter, de brukar ha mest för dansmusik men även en del andra grejer...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...