Jump to content

Vesuvius

Medlem
 • Content Count

  236
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Vesuvius last won the day on February 5 2018

Vesuvius had the most liked content!

Community Reputation

20 Utmärkt

About Vesuvius

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

1,964 profile views
 1. Har du några särskilda favoriter? Allt ser ju likadant ut?
 2. Vet inte så mycket om hårdrock, men melodin var mera pop, och den var riktigt bra. Gitarrspelet är väldigt snabbt och bra, men det blir lite väl mycket för min del. Inspelningen lät också bra, även om jag har rätt dålig lyssning. Det var en cymbal som jag tyckte var lite för volymstark bara.
 3. En av våra största artister.
 4. Hur mycket kan det gå på, och vilka hörlursöfstärkare talar du om?
 5. Är man alltså tvungen att investera en mindre förmögenhet för att få ett acceptabelt ljud i hörlurar som i sig inte är billiga?
 6. OK. Vill du köpa kassettband så tror jag att de är billigast här. https://www.ginza.se/product/kassettband-maxell-ur-c-90-5-pack/74005/
 7. Är det ett vanligt kassettdäck alltså? Ingen porta? Varför vill du ha ett sånt? Vet inte vilket jag hatar mest. Bandkassetter eller floppy disks. Har varit med om att massor har gått sönder när man höll på att spela in. Se till att ha backup om du har nåt bra på gång.
 8. Utmärkt gitarr. Bra rytmspår. Låter som en sån där grej som man sitter på, men det är väl en trummaskin? Helt ok sång. Tycker att det blir lite väl "släpigt". Vet inte om man skulle höja tempot ett par bpm, eller kanske tillföra något rytminstrument, eller något annat. På det hela taget bra.
 9. Kan bara höra en snutt som inte säger så mycket mer än att ni, för min del, är alldeles för förtjusta i falsettsång. Ni bör göra som sagts här, och lägga ut låtarna på Youtube och Soundcloud så att man kan lyssna utan att behöva logga in.
 10. Det är rätt likt Kullamannen. https://www.oppetarkiv.se/video/1060631/kullamannen-avsnitt-1-av-7
×
×
 • Create New...