Jump to content
Annons
 • Sennheiser lanserar hörlurarna HD 620S

  Sennheiser presenterade idag den senaste medlemmen i den hyllade HD 600-serien, med en modell som erbjuder audiofiler en övertygande version av slutna hörlurar för privat referenslyssning utan kompromisser.

  Studio.se

  "Hifi-entusiaster har efterfrågat en hörlur med de bästa egenskaperna från vår 600-serie, men som ändå isolerar dem från distraktioner oavsett var de befinner sig", säger Jermo Koehnke, Audiophile Product Manager. "HD 620S uppfyller inte bara det löftet, utan dess omslutande bildåtergivning och briljanta impulssvar gör den till en exceptionell lyssningsupplevelse i alla situationer där en högre prestandanivå är viktig."

  Släktträdet
  I hjärtat av HD 620S finns ett specialutvecklat dynamiskt högtalarelement på 42 mm som tillverkats i företagets toppmoderna fabrik i Tullamore på Irland. Den för vidare det mjuka och smidiga ljud som återfinns i den öppna 600-familjen med en modern, luftig signatur som balanserar ärlighet med djup och artikulerad bas. Tack vare en hög dämpningsfaktor utmärker sig 150-ohms aluminiumspolen för snabba transienter och väldefinierade instrumenttoner för en kraftfull dynamik över hela frekvensspektrumet - en välsignelse för audiofiler och passionerade gamers som höra så många detaljer som möjligt i ett givet ögonblick.

  Senn_HD_620S_Iso_View_1800.webp.aeca5b48555e0582cdf9def036208db8.webp
  Metalldetaljerna på HD 620S är mer än bara estetiska och hållbara, de hanterar interna ljudreflektioner för en levande presentation.

  HD 620S är placerad i ett ikoniskt chassi som älskas av både audiofiler, gamers och streamare för sin långvariga bärkomfort, och ger en känsla av förtroende samtidigt som den ger en omedelbar sweet spot. Metalldetaljer känns inte bara bra vid beröring utan har också en akustisk funktion - stålplattan som stänger av bakre volymen är en effektiv isolator som hanterar de interna reflektioner som fördunklar renheten hos en akustisk signal. Den vinklade baffeln är öppen för att uppmuntra fri luftrörelse och modellerar beteendet hos högtalarelementen med öppen baksida samtidigt som den återskapar den triangulära avbildningen av en fantastisk högtalaruppsättning i ett professionellt avstämt rum. Denna uppslukande presentation placerar lyssnaren mitt i händelsernas centrum med imponerande ljudpositionering, oavsett om det gäller en sällsynt livekonsertinspelning eller om användaren befinner sig mitt i händelsernas centrum i ett online-spel.

  Öppna eller slutna
  Öppna hörlurar är en favorit bland ljudpurister, men slutna hörlurar är ovärderliga för lyssning när det är viktigt att isolera sig från världen runt omkring lyssnaren. Audiofiler är vana vid att ge avkall på den naturliga responsen och den breda bilden i öppna hörlurar för att hålla distraktioner borta eller för att inte störa rumskamrater, makar och kollegor. HD 620S är utan tvekan ett genombrott i prestanda och erbjuder den dramatiska ljudbild användare vill ha utan det tröttande, burkiga ljudet som ibland förknippas med slutna lurar.

  HD_620S_Mood_Shot_PKF9589_16x9_red.webp.ad7e6aa31a85609aee0c63926905ccfb.webp

  Nya kontakter
  HD 620S är byggd för att vara hållbara med en huvudbygel och öronkåpor förstärkta med metall. En medföljande förvaringspåse håller damm borta och har gott om plats för den löstagbara kabeln. Den 1,8 meter långa kabeln avslutas med en 3,5 mm stereokontakt som har en låsskruv för den medföljande 6,3 mm-adaptern. I sommar lanseras dessutom en balanserad 4,4 mm-kabel som tillval, vilket gör att audiofiler kan använda ett växande utbud av hifi-enheter som stöder den populära kontakten. HD 620S har samma vrid- och låsbara, enkelsidiga kabeldesign som andra Sennheiser-hörlurar, vilket ger användaren många eftermarknadsalternativ, inklusive olika längder eller inbyggd mikrofon.

  HD_620S_Application_Shot_PKF0074_sRGB_red.webp.b1e94c5a2bd936bc9f6bf024e03121d9.webp

  Pris och tillgänglighet
  HD 620S är för närvarande tillgänglig för förbeställning och börjar levereras den 6 junit 2024, och kommer att finnas tillgänglig hos utvalda återförsäljare och på sennheiser-hearing.com med ett cirkapris på 3 990 SEK.

  Läs mer >


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.  Create an account or sign in to comment

  You need to be a member in order to leave a comment

  Create an account

  Sign up for a new account in our community. It's easy!

  Register a new account

  Sign in

  Already have an account? Sign in here.

  Sign In Now

 • Studio nb_2_2.jpg

×
×
 • Create New...