Jump to content
Annons

Väldigt billiga mickkablar


Mutz

Recommended Posts

Har köpt mickkablar från Kjell & Company för 69kr st (6meters) plus att köpte man två av samma färg fick man 10kr rabbat per kabel, alltså 59kr st. Finns i 4 olika färger så kan man få lite bättre koll på vart kablarna går.

Vad tror ni om dessa kablar, någon som har provat dom? Har tittat och klämt lite, provade en lite snabbt hemma utan att höra något konstigt. Dom känns och ser ut att vara minst av samma kvalite som dom billigare alternativen som finns i våra musikaffärer för runt 150 kr och uppåt. Är nästan en tredjedel av priset...

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons

Har testat kjelles xlr-kontakter (tror det är samma som sitter på den här kabeln) och tycker dom är klena. T ex är isolationen mellan stiften inte särskilt värmetåligt. Satt och lödde Neutrik och dessa samma dag. Vilken skillnad i kvalitet!

Sedan hakar låsmekanismen upp sig titt som tätt (knappen hoppar ur sitt fäste).

Ett tips om man gillar bra billig kabel är Cordial (med Neutrik-kontakdon). Du hittar massor av varianter (med bra priser) hos Thomann!

🙂

Link to comment
Dela på andra sajter

Har ett gäng sådana kablar, och rent som kabel funkar dom helt utmärkt. Det enda som stör mig är hankontakten som inte har någon låsning.

I min multi är kontakterna svåra att både sätta dit och ta bort, och använder man dom flitigt får man ju se till att kolla dom där små skruvarna lite nu och då så att dom inte ramlar bort.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...