Jump to content

Linus

Moderator
 • Content Count

  12,048
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Linus last won the day on September 22

Linus had the most liked content!

Community Reputation

351 Utmärkt

About Linus

 • Rank
  ㄥıחʊƨ
 • Birthday 12/16/1980

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Kalmar
 • Intressen
  För många intressen... Det går inte att skriva allt.

Recent Profile Visitors

29,943 profile views
 1. Jag vet många sommar-evenemang t ex stadsfestivaler där små artister kan samla 300 åhörare på en liten scen genom att vara en liten del av ett större utbud.
 2. Sent svar, men måste reda ut vad du har kopplat in. MClass Stereo Imager jobbar med att dämpa eller förstärka skillnaden mellan L och R så att bredden minskar resp. ökar. Matar du in en monokälla kan alltså Stereo Imager inte påverka resultat. Däremot kan du använda andra tekniker för att skapa bredd. En vanlig företeelse är att fördröja en av kanalerna någon ms så att "tidsfelet" skapar en skillnad mellan kanalerna. Du får gärna ladda upp en skärmdump så att vi ser hur du har kopplat.
 3. Från folk som lyssnar på musik genom högtalaren i mobilen till de som har en Google Nest mini eller Sonos One i bokhyllan, Sverige är fullt av mono.
 4. Kul! Var och hur plockar du ut signalen?
 5. Hosting av livesänd video är väldigt krävande både för server och bandbredd. Det är därför videosajter använder CDN-tjänster (content delivery network) för att leverera video. Så du är inte ute efter ett webbhotell, du letar efter en videoplattform. Varför inte använda dig av YouTube, Vimeo eller andra befintliga videotjänster?
 6. Vilken budget? 😇 https://www.ordermusic.se/produkt/dpa-4088-f-cardioid-headset-justerbart-beige/
 7. Dagens Næringsliv rapporterar att norska Music Retail Holding, ägare till musikaffärskedjan 4Sound samt distributören Luthman Scandinavia, försätts i konkurs. De senaste tre åren har koncernen gått back med 105 miljoner och nu vägrar Nordea att utöka lånet. 4Sound har ännu inte gått ut med någon egen information, men har bekräftat ägarens konkurs. https://www.dn.no/handel/anders-endertorp/music-retail-norway/virke/musikkjeden-4sound-slar-seg-konkurs/2-1-685617
 8. Här väcks det upp gamla trådar! Men visst, HCS löser det. Knappa in i signaturen att du företräder Robotic Bean. 😉
 9. Väldigt nöjd med Inleed vad gäller pris, pålitlighet och support! Installera WordPress och kör.
 10. En personlig favoritkombo på virvel just nu är AKG C418 och Shure SM59. Låter riktigt snyggt tillsammans.
 11. Trasmattor kan dämpa lite tidiga reflektioner och hindra flutter, men inte absorbera på alls samma sätt. Eftersom du hade sovrumsstudio, en fet säng med tjock bäddmadrass absorberar rätt så bra.
 12. Stäng av fantommatningen och byt mikrofonkabel. Skulle tro att kabeln leder ihop hot/cold.
 13. Välkommen tillbaka Fredrik!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.