Jump to content
Annons

Hejsan hej


Fidden

Recommended Posts

Tja! Ny forumanvändare här. Heter Fredrik, är knappt 26 år, pluggar biologi på linköpings universitet och makar musik på fritiden. Det brukar bli något pop/rock eller nåt synthaktigt när det inte blir traditionell singer/songwriter-stil på alstren. Texter på både svenska och engelska (dock ej samtidigt, även om visserligen svengelska förekommer då lämpliga rim inte finns i ordförrådet).

Sitter trots PC-användning med logic, eftersom jag aldrig kommit överrens med nån cubase. Logic är och förblir mer, ehm, logiskt. Nästa datorinköp kommer nog bli en Mac pga att nya versioner alltid är trevligt.

Mitt musicerande är inte tänkt att bära någon frukt i form av rockstjärnestatus, skivkontrakt eller sommarland, utan är något som bara ska kännas kul. Sen att jag blir så hemskans nöjd ibland och måste pracka på varenda levande varelse en länk till min låt, det är väl en annan sak. :rolleyes:

Alster kommer jag att presentera på demodelen av forumet, där jag redan lagt ut ett smakprov.

https://www.studio.se/index.php?showtopic=14345

Så hej på er allihopa! *vinkar ivrigt*

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
  • 11 månader senare...

Idag fyller jag år, eller mitt konto gör det iallafall. Ett år. Hittills har det varit väldigt trivsamt tycker jag, man får bra tips på förbättringar man kan göra på sina inspelningar (även om jag är rätt dålig på att göra om och göra rätt), plus att man får höra ny fräsch musik varje dag. Och då har jag ju inte ens tagit med det faktum att man får hjälp snabbt om man stött på problem och att man faktiskt kan socialisera sig när man har tråkigt. Kort och gott, ett forum som enligt mitt tycke är miljarder gånger mer användbart än Studio i pappersform.

Men men, hurra för mig. Ett år idag. *bjussar alla på tårta och saft* 😎

Link to comment
Dela på andra sajter

Hörrö! Hejdu.. Välkommen tänker jag inte säga efter som jag sett dig snoka runt här bra länge 🙂. Men kul att du är här i alla fall.. Bära frukt.. Hmm.. Machintosh är väl en äppelsort va? 😎

Och förresten tycker jag att du tänker logiskt.. Min nästa musikdator blir en Mac med Logic också.. Jag vill göra musik, inte pilla med strulande datorer helt enkelt. Jag har en gammal Atari 1040 med Notator i och det är ju i grunden Logic har jag för mig så.. Cubase är för strulit för mig också..

Ha en trevlig vistelse hör nu!

//Robban

Ps. Nej starta inte ett MAC versus PC krig i denna tråd nu.. Detta förbjudes å det skarpaste.

ds.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...