Jump to content

Pico

Medlem
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Days Won

  2

Pico last won the day on May 20 2014

Pico had the most liked content!

Community Reputation

52 Utmärkt

About Pico

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man

Personlig information

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0

Recent Profile Visitors

9,464 profile views
 1. Hyfsat stor chans hon träffar på debatt där nånstans.
 2. Någonstans i Sverige saknar en källare sin filosof...
 3. Du får se till att gå lite längre ifrån kåken nästa gång så blir det säkrare...
 4. Och Randy är så klart den enda anledningen till varför jag känner till Hortlax till att börja med. Sjukt bra band då det begav sig. Säkert duktiga nu med, medlemmarna var för sig eller tillsammans, men det var där nån gång i mitten på 90-talet som jag blev bekant med Randy. Oj, nu börjar jag nostalgitrippa lite smått...
 5. Googlade just Hortlund och fick en radda träffar som alla pekar mot en enskild tjomme i Tavelsjö, typ halvvägs mellan Vindeln där jag är uppvuxen och Umeå där jag bor sedan ~22 år tillbaka. Ingen Hort:are som vågat sig längre söder ut än så verkar det som...
 6. Slej... såg just din "Friyay"-post på fejjan med Tilly i fokus och en "Hortlund" kommenterade. Kan det bli så jäkla mycket mer Pite än "Hortlund"? Eller OK, Hortlax kanske mer precis som jag tänker mig, men aja... Jag kan inte minnas jag sett det efternamnet tidigare men om jag har så kan jag heller inte tänka mig att jag nånsin skulle kunna relatera till något annat än Pite-trakten om just det namnet.
 7. Nå väl, senaste 2 veckorna har varit 6h-dagar.
 8. Nej, nu misstar du dig allt. Jag har ju en jobbdator också (likväl som telefoner) och vid jobbdatorn har jag spenderat 13-14 timmar om dygnet.
 9. Sommaren har varit ett arbetshelvete, kort och gott. Den 16 juli, då jag sist var här, var lite drygt en vecka in i arbetet igen efter min semester - sedan dess har det varit ett mörker. Alldeles för mycket att göra på för få resurser. Vi skulle ha varit fyra som minst, vi var två där jag var senioren och fick ta allt som inte var av karaktären "användare behöver hjälp att byta lösenord", som junioren tog. 😐 Jag har därav varit utloggad från livet ett tag... förväntar mig kunna logga in igen nån gång i mars månad eller därikring.
 10. Oj, insåg just att jag inte suttit vid min dator på 74 dagar. Jag var på sida 186 här i längsta nu när jag kom tillbaka... Nej, jag har inte läst ikapp.
 11. Ptja, kanske är ett vanligt husdjur för de som har en egen måne?
 12. Mja, för Ferrari har ju aldrig haft nån period av dominans i F1. Efter Schumacher gick bort sig i nån alpinolycka eller vad fan det nu var så har det väl gått utför för Ferrari sedan dess... Eller det gick väl utför även för Schumacher då det begav sig menneh... Jag vill se mer Lamborghini i F1 men det hände väl bara en säsong eller liknande.
 13. Med visst delay... Uhm, ptja - fan vet jag. Kanske brann det rent av oavsiktligen så som jag först tänkte mig. En un-doh på det i så fall.
×
×
 • Create New...