Jump to content

Pico

Medlem
 • Content Count

  440
 • Joined

 • Days Won

  4

Pico last won the day on October 2 2020

Pico had the most liked content!

Community Reputation

69 Utmärkt

About Pico

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Kön
  Man

Recent Profile Visitors

9,948 profile views
 1. F*n, spottade nästan ut Valborgspilsnern när jag såg ett självsignat cert för localhost (detaljerna om man grävde lite till gjorde inte att det kändes så mycket bättre och seriösare heller 😄). Så det kan bli när man varit frånvarande en vecka eller nåt. Aja, men då återgår jag till pilsnern då ordningen verkar ju vara återställd... Trevlig Valborg!
 2. Anyone listening to this in 2017? </youtube-kommentar>
 3. Låtarna skulle rent av kunna vara tusen gånger bättre men kanske inte är förpackat lika fint som stora skivbolagsbackade produktioner. Att säga att skivbolag är lika med kvalitetsfilter rakt av går jag inte med på bara så där.
 4. Kanske pågår Troll-VM, 2013? Meh, ninjor i Bullerbyn.
 5. Misstänker att du inte kollade vad det där faktiskt var för person... But then again, Sverige är ju ett kasst musikland, eller hur var det?
 6. Plötsligen kom jag att tänka på en bild som jag petat in lite text i. Den har nog några år på nacken nu...
 7. Nej, jag var nog lite slarvig. Instruktionsuppsättning är fel uttryckt och 'egenskaper' hade nog varit bättre... om du inte har behov av ECC-minnen, kör virtuella burkar eller absolut behöver AMT är Xeon overkill. Edit: Lyckades vara en aning otydlig igen.
 8. Propparna har lite olika instruktionsuppsättning. Xeon-proppen har stöd för ECC-minnen osv Tvåa på pucken
 9. Kollade din inköpslista innan ditt senaste svar och kanske hade du redan hunnit uppdatera listan. En SSD + en HDD ger ju det Neosus nämner. Om du inte tänkt köra något "studioljudkort" kanske det integrerade rent av räcker... Creative-kortet kan mycket väl vara bättre (och var heller inte spec. dyrt) men jag ställer frågan ändå. Kanske dyker det upp någon vänlig själ i denna tråd som har input kring det integrerade.
 10. Tackar! Lät jag irriterad så var det precis vad jag var... Får läsa det där, inklusive kommentarer imorgon.. nu äre godnatt för min del. Tjo!
 11. Läste inte igenom det där men kunde se i alla fall ett par, tre stycken "might" och ett "mojo". Men va fan... är denne välkände programmerare hemlig? Nu går det säkert söka på enskilda meningar ur det där och hitta text och författare men nog fan är det hyfsat vanligt att man skriver ut vem det är man citerar? Länk?
 12. Innan Memphis dyker upp och fyller tråden med Zimmer-prylar delar jag med mig av lite musik från film som jag fastnat för. Örnnästet. http://www.youtube.com/watch?v=8XKGhG0W0LQ Midnight Express. Giorgio Moroder - Chase. Hade lika gärna kunnat välja Love's Theme eller just "Midnight express" här men det fick bli Chase. http://www.youtube.com/watch?v=Akyx5iu_z8Y Brokeback mountain. http://www.youtube.com/watch?v=OjSTiUgsEpU
 13. Jo men den sades inte fungera med Vista, det skall dock den jag länkade in göra.
×
×
 • Create New...