Jump to content
Annons

ThomasJ

Medlem
  • Antal inlägg

    3 529
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt

1 följare

Om ThomasJ

  • Födelsedag 1985-11-18

Om mig

Socialt

  • Skype
    msn@thomasj.nu
  1. Det ni får från mig är endast gamla trax: tex: http://forum.studio....-untitle-house/ http://sclk.co/s2cgnb
  2. har du kvar dina turntables? pma mig.

  3. Tror du skall kika på Ableton Live istället för Logic för detta ändamål.
  4. ThomasJ

    logic 64bit

    kanske är jag dum nu, men borde inte själva logic flyta bättre i 64bitar? Alltså plugins osv.
  5. Tjena. Köpte just en extern fw disk som jag vill boota från min mac med osx. med usb funkar det fint o boota från disken men när jag vill köra via fw så vill datorn inte boota från den. Någon som vet vad jag kan göra?
  6. Tja. Besök gärna min nya hemsida: http://web.me.com/julle128
  7. Kör med Express 8 och har länge undrat hur jag ställer in så jag kan använda mina knappar på tangentbordet på macarna, alltså från tangent till transportbar i Logic?!
  8. När får vi del 3? Bra jobbat föresten!
  9. Lyssnar lite på dina demos. Flummiga texter alltså!

  10. Problemet löst. Felet låg i att Melodyne va installerat och tillhörande Rewvire app. För er med liknande problem kika på denna länk http://logicpro.se/phpBB2/viewtopic.php?t=...rd&start=15
  11. Har kört alla uppdateringar nu men samma problem ändå. Kanske prova med att avinstallera Logic en gång till nu efter uppdateringen, men det känns som att det inte heller kommer funka. Någon som har en aning om vad jag kan göra för att få det att fungera?
  12. Tror det ligger leopard på burken i fråga. Har inte kört några uppdateringar alls. Skall prova under dagen och håller tummarna för att det skall funka!
  13. Tjena. var ett tag sedan jag var här nu men har lite problem med att få logic att fungera på en powerpc g4. Installationen går bra och enligt apple själva skall datorn klara det. Det som händer är att när programmet skall starta så kommer det till "initializing core audio" sedan pajar det och avslutas. Någon som har någon idé om vad som kan vara felet? provat att avinstallera det och installerat det igen! men inget hjälper?! Vad skall jag göra?
  14. Har varit borta från forumet ett bra tag nu, och har inte heller pysslat något med musik, blev lite deprimerad men börjar nu känna något mer motiverad till att skapa musik igen men inte riktigt ännu. Tidigare körde jag bara blipp blopp saxsax musik (ja, ni haajjar) skall försöka mig på hiphop och regee på svenska. Läste "pussel varianten" och jag försöker följa deras arbetssätt med att samla material. Bara skriva vad som helst 10 min dagligen, låter jäkligt smart för att sedan analysera och välja fraser eller ord. Någon som kan ge mig lite tips på min resa i utveckling i att skriva texter (grunder alltså). Kram /// Lådan
×
×
  • Skapa ny...