Jump to content

Fidden

Medlem
 • Content Count

  2,067
 • Joined

 • Days Won

  34

Fidden last won the day on September 19

Fidden had the most liked content!

Community Reputation

228 Utmärkt

About Fidden

 • Rank
  (╯°□°)╯ ︵ uɐɹǝʇǝʌ
 • Birthday 09/21/1979

About me

Recent Profile Visitors

16,103 profile views
 1. Levels2 Edit: eller om man ska vara något mindre tramsig, next level eller another level.
 2. H470 moderkortet stödjer nog inte mycket snabbare minne, så då blir det nog det andra moderkortet om du vill köra 3000mhz ram eller högre. Kan ha fel dock.
 3. Snygg låt. Gillar sången. Men jag skulle plockat bort kompgitarren (eller vad det är, distad harpa?) samt gitarren som spelar slingan. Dessa låter inte bra. Ackeguran låter fint, den ska vara kvar. Vad slingan ska ersättas med för instrument vet jag inte, kanske funkar med gitarren, men hade då velat ha den mer som en andrastämma till sångmelodin, inte unisont. Låter väldigt oinspirerat.
 4. Lite mer variation i trummorna och texten tror jag skulle göra stor skillnad. Att rimma "natten, natten" med "natten, natten" känns som lite ogenomtänkt. Man kan göra mycket med fraseringar också. Och så lite artikulation på det. Jag hör "son i baren", vid flera tillfällen, är det "står i baren " jag borde höra? 😊 Plastiga ljud kan ha sin charm, men jag håller med föregående talare.
 5. Högst oklart, hör med servicestället du isåfall tänkte använda. Runt 2500 såg jag något liknande för, men det var inte riktigt samma modell så jag vet inte om det kvalar in som ett hum. Om du funderar en stund till finns chansen att Apple hinner släppa en uppdaterad variant, då kan du säkert hitta en begagnad relativt billigt.
 6. 21,5an har ingen lucka så man kan byta själv eller? 8 känns som för lite och om det ändå blir Apple som måste installera så finns det väl inget bättre alternativ än att beställa med 16 på en gång. Mitt val landade på en 27" med 8gb ram när det begav sig, den kan man uppgradera ram på själv mkt billigare än om Apple ska göra det. Det gjorde den större skärmen ganska billig.
 7. Frågan man ställer sig är ju hur bra monsterkablarna egentligen fungerar som klädupphängare.
 8. Det beror på hur mycket man tummat på regeln.
 9. Om det är så att du förvarat moderkeyboarden oskyddad i en papplåda, så kan det ha varit vattnet som gick. kanske dyker det upp en liten midikontroller på 2 oktaver snart?
 10. Ah, en sånhär tråd. Jamen vafan, då kör vi på tills nån kommer med ett seriöst svar Ojoj. Nu har du allt trampat i klaveret. Det var nog en av alla satser som rann ur.
 11. Gubben förlorar väl sin hatt, så är säkert alla nöjda. Sen är inte melodin det minsta lik guidettas tycker jag, även om uppbyggnaden är snarlik. Oddsen talar just nu ganska kraftigt i måns favör. Tvåa på listan är en gammelschlagerballad från Italien. Den strukturen kan man troligtvis hitta i ganska många låtar, men det är det ingen som bryr sig om. Eller minns.
 12. Snart dags igen. Imorgon får vi minsann höra en hyfsad låt som kommit med av nån slags märklig slump.
 13. Vilken storartad succe för nya röst-appen. De tre första bidragen, som spelades medan sveriges befolkning försökte installera appen, åkte inte helt otippat ut. De två sista låtarna gick vidare.
 14. Hur får man ställa upp med knocking on heavens door? Måste det inte vara nya låtar längre?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.