Jump to content

Fidden

Medlem
 • Content Count

  2,061
 • Joined

 • Days Won

  18

Fidden last won the day on June 27

Fidden had the most liked content!

Community Reputation

179 Utmärkt

About Fidden

 • Rank
  (╯°□°)╯ ︵ uɐɹǝʇǝʌ
 • Birthday 09/21/1979

About me

Recent Profile Visitors

15,947 profile views
 1. Frågan man ställer sig är ju hur bra monsterkablarna egentligen fungerar som klädupphängare.
 2. Det beror på hur mycket man tummat på regeln.
 3. Om det är så att du förvarat moderkeyboarden oskyddad i en papplåda, så kan det ha varit vattnet som gick. kanske dyker det upp en liten midikontroller på 2 oktaver snart?
 4. Ah, en sånhär tråd. Jamen vafan, då kör vi på tills nån kommer med ett seriöst svar Ojoj. Nu har du allt trampat i klaveret. Det var nog en av alla satser som rann ur.
 5. Gubben förlorar väl sin hatt, så är säkert alla nöjda. Sen är inte melodin det minsta lik guidettas tycker jag, även om uppbyggnaden är snarlik. Oddsen talar just nu ganska kraftigt i måns favör. Tvåa på listan är en gammelschlagerballad från Italien. Den strukturen kan man troligtvis hitta i ganska många låtar, men det är det ingen som bryr sig om. Eller minns.
 6. Snart dags igen. Imorgon får vi minsann höra en hyfsad låt som kommit med av nån slags märklig slump.
 7. Vilken storartad succe för nya röst-appen. De tre första bidragen, som spelades medan sveriges befolkning försökte installera appen, åkte inte helt otippat ut. De två sista låtarna gick vidare.
 8. Hur får man ställa upp med knocking on heavens door? Måste det inte vara nya låtar längre?
 9. Låtidén är riktigt bra. Det behövs mer tydlighet och separation mellan de olika ljudspåren. Det är lite för trångt och jag vet inte om det går att göra rum åt allt, eller om det är dags att börja skala bort. Jag skulle önska att du utgick ifrån det mer minimalistiska soundet som är i introt och mellan 1:55 och 2:13 och sedan lät det växa till sig lite mer kontrollerat.
 10. Sådana här trådar ger mig alltid anledning att pausa adblocker och titta hur det är tänkt att forumet ska se ut. Uppenbarligen ska inte ens menyerna synas. (ärligt talat tror jag alla ansvariga använder adblocker, annars hade väl ändå sådana där amatörmisstag rättats till?)
 11. Har använt den en del också, men blir lite irriterad över följande scenario som händer nästan varje gång: 1. Jag klickar på forumavdelningen jag vill åt. 2. Sidan laddas klart. 3. Jag klickar på tråden jag vill läsa 4. Hundradelen innan jag klickar, har en reklambanner i överkant laddats in och förskjutit hela sidan nedåt. 5. Jag hamnar antingen hos företaget som köpt reklam, eller i helt fel tråd. 6. Jag backar ett steg och gör exakt samma sak igen. Goto 2 typ.
 12. Vadå, är inte studioforumet platsen för musikern som gett upp sin dröm att bli "upptäckt" och istället bestämt sig för att spela in sina låtar själv? Och är inte den där typen av topplistor sådana som mest visar vem som har mest kompisar och bäst marknadsföringsskills? Men kul ändå.
 13. Jag gillar delen om att ingen del av låten får tillhöra en annan upphovsman... Vet inte om jag nånsin uppfyllt det kravet. Nån sampling brukar vara med, om det så bara är en trumma.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.