Jump to content
Annons

peterthegreat

Medlem
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About peterthegreat

 • Rank
  Medlem
 • Birthday 03/17/1986

Profilinformation

 • Kön
  Man
 1. Vågade spola igenom snabbt för att lyssna och han har gjort ett bra jobb med mixandet, men pojkbandsmetal är verkligen skit.
 2. Oj jag insåg precis att det fanns denna recensionsdel! Hade jag missat helt och hållet. Tack för eran feedback! Rösten är i "visk"-stadiet just nu och har inte hunnit spela in en ny variant ännu. aROCKER: Precis vad jag tänkt på! Bra att du tycker detsamma. Ska se vad jag kommer på.
 3. Det finns ingen seriös text ännu och versen är repeterad 2 ggr så kan inte posta nån text, men jag ska sätta mig ner ikväll om jag hinner och skriva på den. Titeln kom upp när jag spontansjöng till låten.
 4. 48 downloads

  Nu har man äntligen fått tid med lite musik igen. Fullt upp har man med gravid flickvän och allt nu. Nytt projekt med dåliga midi-trummor, dålig svag röst (måste finna tid att spela in detta igen, kanske ikväll!) och ofärdigt arrangemang. Lite 70-tal, aningens psykadeliskt (eller?) men utan bas än så länge. Finns även på soundcloud: Så vad tycks? Trummorna vet jag redan är überdåliga då jag inte lagt nån tid alls på dom. Kritisera mig!
 5. Titel: Light made of stone Av: peterthegreat Uppladdad: 09 maj 2014 Kategori: Rock/Metal Nu har man äntligen fått tid med lite musik igen. Fullt upp har man med gravid flickvän och allt nu. Nytt projekt med dåliga midi-trummor, dålig svag röst (måste finna tid att spela in detta igen, kanske ikväll!) och ofärdigt arrangemang. Lite 70-tal, aningens psykadeliskt (eller?) men utan bas än så länge. Finns även på soundcloud: Så vad tycks? Trummorna vet jag redan är überdåliga då jag inte lagt nån tid alls på dom. Kritisera mig! Klicka här för att ladda ner filen
 6. Jättebra! Du har riktigt bra röst. Det lät lite för hemmainspelat dock med röst och gitarr.
 7. Om du har koll på denna tråd och ser detta kan du lyssna på mitt senaste alster inom filmmusik här: Det är bara ett kort klipp, men har aldrig komponerat till specifika filmklipp. Jag har även denna:
 8. Ladda upp låtarna så man kan sjunga över dom gärna!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.