Jump to content
Annons

DrHans

Inaktiv
  • Antal inlägg

    3 426
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    2

Dagen då DrHans senast vann var 1 juli 2015

DrHans hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

19 Bra

2 följare

Om DrHans

  • Födelsedag 1976-06-18

Om mig

Senaste profilbesökare

13 294 profilvisningar
  1. Har en låda till salu som jag hade en högljudd PC i förut. Om du bor i Stockholm och om måtten passar så kanske det kan vara nått. //forum.studio.se/topic/107966-studiorensning-saljes/
  2. Hallå! Du vekar inte behöva köpa några grejer alls den här gången tyvärr 😄 1 Nej du behöver ingen DI om du har HI-Z ingång på preamp eller ljudkort 2 Kopplar du line till line så ska det funka fint. Och Line in borde du väl ha på baksidan.
  3. Om jag förstår dig rätt så är det USB mikrofoner som fungerar som ljudkort via USB. Om det är så så är troligtvis ditt problem att du försöker använda 2 ( eller om jag fattar dig rätt 3 med ditt interna) ljudkort samtidigt.
  4. Du hade inte för mycket gain på då? Hur kopplade du in preampen i bordet?
  5. Kan det vara så enkelt att du glömt att stänga av monitorknappen för spåret när du försöker spela upp det du spelat in?
  6. Hallå! Har en FeQ-50 över. Har 3st men använder bara 2st Jättebra passiv EQ Pris 3500:- http://www.summitaudio.com/feq50.html
  7. Det funkar att göra precis det du vill. Lägg cabsimen på IN-kanalen. Inte på kanalen du spelar in på.
  8. En idé vore ju att placera allt i ett skåp med utdragbara hyllor. Då kan ni ju stänga in allt.
  9. Jag har två extra mail bara för spam
  10. Vinn en Earthworks QTC30 Omni Microphone Man behöver som alltid skriva upp sig på maillistan för att få reklam i framtiden men det går ju att leva med 🙂 Delta här http://woobox.com/9qtyde/8avpf3
  11. Du kan ju klippa filerna vd 40 och göra audiobounce på de första bitarna så får du nya filer för början. Dra ut lite extra av filerna på slutet bara innan Bounce så att du har lite överlapp till ev crossfade.
  12. Känns så då det ser ut som en dubbling av frekvensen Man får kämpa sig fram för att få till det och varje rum har sina utmaningar. Men har jag lärt mig nått så är det att alltid börja från botten. Jag hade börjat med den lägsta och sen jobbat mig uppåt.
×
×
  • Skapa ny...