Jump to content

DrHans

Medlem
 • Content Count

  3,530
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DrHans last won the day on July 1 2015

DrHans had the most liked content!

Community Reputation

19 Bra

2 Followers

About DrHans

 • Rank
  Doktor
 • Birthday 06/18/1976

About me

Recent Profile Visitors

12,927 profile views
 1. Har en låda till salu som jag hade en högljudd PC i förut. Om du bor i Stockholm och om måtten passar så kanske det kan vara nått. //forum.studio.se/topic/107966-studiorensning-saljes/
 2. Hallå! Du vekar inte behöva köpa några grejer alls den här gången tyvärr 😄 1 Nej du behöver ingen DI om du har HI-Z ingång på preamp eller ljudkort 2 Kopplar du line till line så ska det funka fint. Och Line in borde du väl ha på baksidan.
 3. Om jag förstår dig rätt så är det USB mikrofoner som fungerar som ljudkort via USB. Om det är så så är troligtvis ditt problem att du försöker använda 2 ( eller om jag fattar dig rätt 3 med ditt interna) ljudkort samtidigt.
 4. Du hade inte för mycket gain på då? Hur kopplade du in preampen i bordet?
 5. Kan det vara så enkelt att du glömt att stänga av monitorknappen för spåret när du försöker spela upp det du spelat in?
 6. Hallå! Har en FeQ-50 över. Har 3st men använder bara 2st Jättebra passiv EQ Pris 3500:- http://www.summitaudio.com/feq50.html
 7. Det funkar att göra precis det du vill. Lägg cabsimen på IN-kanalen. Inte på kanalen du spelar in på.
 8. Bättre att du skapar en Template istället det är ju precis det de är till för.
 9. En idé vore ju att placera allt i ett skåp med utdragbara hyllor. Då kan ni ju stänga in allt.
 10. Jag har två extra mail bara för spam
 11. Vinn en Earthworks QTC30 Omni Microphone Man behöver som alltid skriva upp sig på maillistan för att få reklam i framtiden men det går ju att leva med 🙂 Delta här http://woobox.com/9qtyde/8avpf3
 12. Du kan ju klippa filerna vd 40 och göra audiobounce på de första bitarna så får du nya filer för början. Dra ut lite extra av filerna på slutet bara innan Bounce så att du har lite överlapp till ev crossfade.
 13. Windows? Installerat Amplitube som admin?
 14. Känns så då det ser ut som en dubbling av frekvensen Man får kämpa sig fram för att få till det och varje rum har sina utmaningar. Men har jag lärt mig nått så är det att alltid börja från botten. Jag hade börjat med den lägsta och sen jobbat mig uppåt.
×
×
 • Create New...