Jump to content

studio.se/forums

Forums

 1. Nyheter från Studio

  Senaste nyheterna om studioprodukter, instrument, PA, branschhändelser med mera.

  28,171
  posts
 2. Nyhetstips

  Skriv dina egna nyheter i detta forum. Nyheterna bekräftas av moderator och publiceras därefter på sajtens förstasida.

  419
  posts
 3. Medlemspresentationer

  När du är ny på forumet, är det trevligt om du gör en kort presentation av dig. Kanske har du gjort något spännande som andra bör ta del av?

  26,892
  posts
 4. Allmänt

  Allmänt om musik. POSTA INTE HÄR I FÖRSTA HAND. Titta igenom övriga avdelningar först - ofta platsar trådarna bäst där och du får snabbare svar. 😊

  152,359
  posts
Annons


 • Popular Now

 • Senaste foruminläggen

  • Hej!! Tackar för tipsen! Då vet jag vad jag skall kika efter för slags utrustning (audiobox). Jag ser att jag troligen blir av med garaget framöver också... :-)  Önskar en god jul!  Thomas 
  • Ja, refrängen måste upp lite 🙂   https://soundcloud.com/bananahead/im-watching-you
  • Försökte kopiera första synthen , det går inte . Jag har Arturia vintage kollektion . Snälla vissa mig hur man gör ?      
  • Fenomenet Ghost intresserar mig. Men inte musiken som "bra" direkt. Jag tycker att Ghost har riktig dålig produktion osv. med tanke på förmodad ekonomi. Någon/några jag diskuterar det med IRL hävdar att det är medvetet eftersom "folk" är vana vid dålig produktion; det säljer mer ("lagom" dåligt virvelljud osv.). Vad säger Expertpanelen här? En vän som är ubildad (jag är "självlärd", dock en del via teoretiska böcker osv., om ens lärd) i ljudteknik fick höra den här hemma hos mig i en Accuphase E-203 och HPM-60-högtalare (acceptabel CD-spelare, Sony-nånting). Det var via bränd CD och FLAC (har kastat eländet). Han trodde nästan att det var något slags skämt (hans egna ord). Vad har hänt egentligen?  
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.