Jump to content
Annons

BoJoel

Medlem
  • Antal inlägg

    75
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om BoJoel

  • Födelsedag 1965-12-22

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Vem spelar solot på Stefan Anderssons Catch the moon? Finns det någon TAB ?
  2. Uj uj, vad Lasse och kompani skall bli ledsna av att bli nämnda utan sitt kära Z.
  3. Den är verkligen genialisk. En annan som säger en hel del är: Somliga går med trasiga skor säg vad beror det på gud fader som i himmelen bor kanske vill ha det så.
  4. Det jag kommer ihåg mest är dom totalt skruvade och urflippade intervjuer som Jonas gjorde med artisterna. Han översättningar var (till skillnad från Staffans) medvetet felaktiga och roliga. Sen slog ju Noice igenom på Måndagsbörsen.
  5. Det var Polar Music Price 2006 och dom spelade en cover på Zepelins "whole lot of love". Kommer ihåg det väl eftersom jag gillar både Led Zepelin, Nina och Soundtrack... Jag tycker inte att det illa. Videon finns här Länk
  6. Det var ju konstruktivt... 🙂 Det är just sådana här trådsvar som gjort att jag dragit mej ifrån forumet... Försök att lyfta tråda isf att sänka dom, startas det dåliga trådar i dina ögon lyft inte fram dom... Personliga påhopp strider mot forumreglerna, om dom inte passar dej, så se dej om efter en annan plats att prata musik... Tvärtom! Om inte trådskaparen kan komma på bättre saker än att kasta skit på erkänt duktiga musiker är det han som bör söka en annan plats att leka sandlåda på. Detta är såvitt jag vet ett forum för musiker som vill utbyta tips och tankar - torftigt lallande om vilka artister som är stinker platsar knappast. Humor, humor! Om alla inlägg som på något sätt ägnar sig åt att "kasta skit" eller håller på med "torftigt lallande" skulle tas bort skulle det här forumet inte existera. Kan inte hålla mig att citera dig från en tidigare tråd "i övrigt tycker jag nog man kan konstatera att det är fritt fram här att få sabla ner etablerade artister å deras verk" 😄
  7. BoJoel

    Hip-hop

    Du menar att han var avundsvärd och briljant "på den tiden när han jobbade här".. jo,jo 😛 Vad säger inte det om er som fortfaraned jobbar där? PS Jag skickar ett PM om var du kan sätta in pengarna 😆
  8. Finns en hel del skrivet om detta i Forumet. Gör tex en sökning på "två partitioner", "dubbla operativ", "operativsystem" eller "dual boot" så får du en hel del att läsa.
  9. BoJoel

    Snyggaste gitarren

    Är benägen att hålla med!
  10. BoJoel

    Order overdue

    Nej, restnoterad tror jag är Backorder. En order har ofta priser och villkor som gäller under en viss tid och Order overdue skulle kunna vara då en order passerat sin giltighetstid.
  11. Ok jag förstår, du får gärna berätta lite hur behringer 3020 funkar för dig. Dock har ju faktiskt esi nEar 08 en slags eq bak på varje monitor där man kan öka/sänka bas/mid/diskant. Krk tyckte jag oxå var för svag i basen. har inte köpt än så jag är sugen på fler inlägg! Jag är mycket nöjd med mina Behringer och har inte upplevt något negativt med dom hitills. Jag har fortfarande ett hallelulia-moment varje gång jag lyssnar i dom men då skall du veta att jag tidigare satt med ett par gamla datorhögtalare som följde med ett hemdatorpaket för väldigt många år sedan.... allt är relativt. Jag utgick nog felaktigt från att esi 08 såg ut som sina mindre bröder på baksidan. Jag tycker det var svårt att få tillräckligt med underlag för att välja monitor. Det jag saknade var en ordentlig jämförande lyssning i mitt eget rum med dom 3-4 högtalare som jag valde mellan men det var i praktiken omöjligt att ordna så det blev att åka runt till olika affärer med olika akustiska miljöer och försöka "komma ihåg" hur dom andra högtalarna lät. Den minsta gemensamma lyssningsnämnaren blev Genelec 8020/8030 som fanns på dom flesta ställen, dom fick funka som ett slags jämförande index. Då det blev lite si och så med lyssningen läste jag lusen ur tester, bland annat Studios monitortester 04-10 och 06-11 tycker jag är bra.
  12. från SAOL: om ton (äv. tonansättning): som är för låg l. för hög, oren; om ackord: missljudande, som innehåller oren(a) l. ej till det av­sedda ackordet hörande ton(er); om sång l. musik: som rör sig med falska toner l. ackord; om röst, illa spunnen sträng o. d.: med störande biljud.
  13. Fred Vibe, Freddy Vibe, Freddys Vibe Fred and the Vibes, om det är ett band. EDID:stava
  14. BoJoel

    Ett livsprojekt

    Det var en spännande krönika att läsa, dessutom var den välskriven. Lite smått poetiskt att det är just den första låten som inte blivit färdig. Jag hade dock hoppats på att få höra den färdiga låten på slutet, men den här historien kanske inte är meningen att bli riktigt färdig? Du verkar i all fall kunna knyta ihop påsen med dina ideer eftersom du hunnit med 150 låtar under tiden som din surdeg legat på jäsning. Mitt eget dilemma är att jag har svårt att bli helt färdig med låtarna. Detta har genom åren resulterat i en låda med diverse nästan-färdigt-material som ligger och väntar på sin tid. Lycka till
×
×
  • Skapa ny...