Jump to content

puffra

Medlem
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by puffra

 1. Addictive Drums + ADpaks signerat av Shellback och Max Martin.. soft! http://www.tradera.com/trumljud-signerade-av-max-martin-och-shellback-auktion_280404_145712778
 2. kolla under midi-editorn (dubbelklicka på en midi-region) markera alla noter. sen kollar du FUNCTIONS / TRANSFORM / HUMANIZE jag tror att du fattar resten.. det är bara att experimentera sig fram!
 3. Kan det vara Speakerphone du tänker på? http://www.audioease.com/Pages/Speakerphone/speakerphone.html
 4. Nej, jag vet att det inte är släppt. Men flera dev-utgåvor har ju släppts (och sen kan ju folk råkat ha kommit över andra versioner på olika sätt.. ) Vad gäller MS och Windows skriver jag under på allt du skrev. Har lovat mamma och pappa att köpa en ny dator. Jag förespråkar mac. Men mamma vill bara ha "samma som innan" (jag köper argumentet, hon kör pc på jobbet också..) OK, hittat en bra dator. Läser specarna lite mer noggrant. Under mjukvara läser hittar jag följande: CyberLink Power2Go, Google Toolbar, ASUS Splendid, ASUS Live Update, ASUS Fancy Start, ASUS AI Recovery, Google Software Pack, ASUS WinFlash, Windows Live Toolbar, ASUS LifeFrame3, ASUS SmartLogon, Virtual Camera, ASUS Wireless Console 3, ASUS Power4 Gear Hybrid, ASUS FastBoot, Microsoft Office 2010 Starter, ASUS Express Gate Cloud, Nuance PDF Reader, Windows Live 4, ASUS Game Park Console, Trend Micro Titanium 2011 (30 dagars prov), ASUSDVD 9, Syncables Desktop SE, ASUS WebStorage HUR TÄNKER DEM?!! fattar dem inte att 95% av kunderna kommer bli missnöjda med all skit som poppar upp? och sen efter 30 dagar när man påminns om att betala för virusskyddet... Ja, då är det bara att vänta på telefonsamtal från mamma och pappa (eller så blåser man ur hela kalaset direkt..)
 5. Konstigt att det inte finns någon Lion-tråd än. Eller så är det jag som är dålig på att leta... Hursom, rubriken säger väl allt egentligen. Är det någon som har provat eller som rent av kör Lion än? Hur verkar det? Vågar man lita på att program och pluggar funkar?
 6. kanske inte överger.. men jag har svårt att se att jag kommer att uppdatera. blir nog kvar med 5an..
 7. kollade under systemkraven.. "Free USB port for Ignition Key" så de kommer alltså köra med sån äcklig usb-nyckel? Tack och hej Reason, de senaste 11 åren var fantastiska..
 8. Jo, jag vet att det finns en i Logic. Jag tycker du svarar ganska bra själv på varför jag inte vill använda den; "Det är lite mer komplicerat än så tyvärr" Den är helt enkelt för meckig och för osmidig.. Jämför våra videos, vilket gränssnitt känns roligast och mest inspirerande att jobba i?
 9. Läste precis om Kirnu, som verkar vara en grym arpeggiator. Gratis också. MEN, den finns bara som VST och det är inte helt smidigt när man kör Logic. Nån som har tips på någon liknande AU-arpeggiator? Annars får ni bara se den här tråden som ett litet tips om en fin arpeggiator.. http://www.kirnuarp.com/
 10. G! Vad använder du för benchmarktest?
 11. Hmm.. Är för dålig på att använda mina "riktiga" instrument. Främst en nylonsträngad Alhambra. Tror den heter P5(?). Den kanske man skulle göra sig av med? Hmmm EDIT: en macbook pro (late 2007) finns på en hylla också. Skärmen är lite opålitlig. Den kanske ger upp snart. Men Batteriet är bytt för nåt år sen och är fräscht. Nån som är sugen? Man måste ju gambla lite
 12. Visst funkar det. Läs på lite om bootcamp så klarnar det nog.. Man kan köra med t.ex. VMware fusion också. Då kör man windows "i ett fönster" i os x. Inte riktigt lika bra prestanda. Men en kombination är nog det bästa. Då kan du starta din bootcamp-installation i Fusion (alltså i ett fönster i os x) och t.ex. dra filer helt utan problem mellan windows och osx. Vill du istället jobba med maximal prestanda startar du om datorn, håller ner option/alt, och väljer windows. Tadaaaa Så kan man göra. Jag var precis i din sits när jag gick över till mac 2007. Körde cubase och reason. Till slut gick jag över till logic och reason. Idag förstår jag inte hur jag kunde jobba med cubase - och inte heller vafan man ska envisas med att köra in windows i mac Mitt råd är alltså, trots genomgången i början, att glömma allt vad windows heter EDIT: fick förresten den nya macbook pro 17" för ett par veckor sen. Går som ett skott. Du kan inte bli missnöjd!
 13. Fabfilter Pro-Q använder jag ofta! Hur den låter jämfört med Logics EQ låter jag vara osagt, men jag tycker att Fabfilter alltid gör grymt fina och snabbjobbade gränssnitt..
 14. Bara att kolla på apple-store.. 8GB 1333MHz DDR3 SDRAM - 2x4GB [+ 1.820,00 kr] http://store.apple.com/se/configure/MC725S/A?mco=MjEyOTcxMDY De här 2x4gb-stickorna skulle t.ex. funka: http://www.inwarehouse.se/k/ki.aspx?sku=620006 999:- Helt sjukt egentligen.. Apple tar 1820:- för att uppgradera från 4gb till 8gb. Man betalar alltså 1820:- för en 4gb-sticka..
 15. Jag lämnade in SG:n förra torsdagen och kunde hämta den redan tisdag eftermiddag.. Men jag är övertygad om att det går att be dem snabba på lite om det är bråttom.. ring och hör med dem!
 16. 2250:- gick det på. Klart värt! Gitarren känns som ny. 2000 för själva PLEKen och 250:- för en halvtimmes jobb (förmodar att det va den fixade switchen..) Blir sugen på att lämna in min akustiska Taylor också..
 17. Då svarar jag väl själv Hämtade min Gibson SG Standard hos Guitarlabs idag. Förutom den vanliga PLEKningen hade de också fixat en sprakande switch, höjt sadeln och fixat stallet (som tydligen hade böjt sig "som en hängmatta"). Gitarren är galet skön nu! Tyckte att den var helt okej innan, men vilken skillnad! Så fort jag greppade gitarren kände jag skillnaden. Allt var i balans. Lättspelad! Perfekt stränghöjd och alla toner sjunger helt fantastiskt över hela halsen. MMMMMM Kan bara rekommendera PLEK. (Nej, jag jobbar inte på guitarlabs - jag är bara sjukt nöjd )
 18. Hittade ett reportage i tre delar från Guitarlabs.. intressant! http://basbloggen.se/reportage-guitarlabs-plek-del-1/ http://basbloggen.se/reportage-guitarlabs-plek-del-2/ http://basbloggen.se/reportage-guitarlabs-plek-del-3/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.