Jump to content

magnus83

Medlem
 • Content Count

  861
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

magnus83 last won the day on April 26 2018

magnus83 had the most liked content!

Community Reputation

47 Utmärkt

1 Follower

About magnus83

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Lysekil

Recent Profile Visitors

11,262 profile views
 1. Tack så mycket för alla svar. Det blir nog så att jag klär in det i bara tyg. Kommer nog funka bra. Jag ska ju inte hångla och dra djupa andetag rätt in i dom direkt.
 2. Jo, det tror i och för sig jag med. Dom jag läst om på nätet som gjort egna absorbenter använder bara tyg. Men nojig som man är så hade det känts bättre om det var plast också.
 3. Kollar runt lite efter olika möjligheter och produkter för att akustikbehandla mitt sovrum/studio. Det finns ju en uppsjö av olika modeller med varierande prisnivåer. Men så tänkte jag att jag kunde ju snåla lite och bygga själv. Så min tanke var att köpa stenull på Byggmax och rama in. Men jag har ju inte lust att ha massa stenullsdamm som kan förpesta mina vackra lungor. Därför funderade jag lite på om det går att plasta in absorbenten med byggplast, och sedan sätta dit något tyg utanpå för att det ska bli lite mer estetiskt. Vad tror ni om det? Eller stör plasten funktionen på absorbenten på något sätt?
 4. Tjing tjong! Nu är det exakt på dagen tusen år sedan jag var här inne i forumet och skrev något. Så då tänkte jag fira denna händelse genom att fråga en liten fråga. Jag har kollat runt efter en BRA och välljudande VST för att få en ljus röst, ni vet som en röst i en tecknad film eller så. När jag använder mig av Cubase 10 egna pitch-verktyg för detta så blir det alldeles för mycket artifakter och missljud för att det ska vara användbart. Jag har labbat runt med formanter och hela konkarollen, men får det inte att låta bra. Jag har även provat Soundtoys Little AlterBoy (30 dagars Free Trial) som är mycket bättre men även där smyger det sig in artifakter. Kan det vara så att jag rattar den fel? Så, nu undrar jag om ni vet någon riktigt bra VST för detta ändamål? Vilka grejor använder sig proffsen av när dom gör tecknad film? Fridens liljor!
 5. magnus83

  Blacklisted

  Jag har för mig att jag fick uppdatera eLicenser så funkade det som det skulle. I alla fall alla 64 bitars pluggar.
 6. Åhhhhh vad jag är sugen på att slå till! Har länge funderat på att skaffa denna. Men hur blir det om man inte kör med deras preamp, VMS One? Funkar det med preampsen min audient ID14?
 7. Mycket bättre! Man jag tycker fortfarande att virveln är för vass och för hög i volym. Jag tycker att du sjunger väldigt bra, en skön och väldigt egen röst, på ett bra sätt!
 8. Rackarns! Riktigt bra!! Jag håller med vayzeria, men jag tycker att hela mixen är lite vass. Men det kan bero på den överdrivet höga virveln kanske? Den är till och med tar över låten efter ett tag, den låter till och med volymstarkare än sången. Och så lirar gitarren fel/falskt vid 1:43 och 1:51. Annars så är det riktigt bra! Gött jobbat!!!
 9. magnus83

  Cubase 10

  Uppgraderade från C9.5 Pro idag, och det finns vissa saker som är väldigt bra, i alla fall för mig. Snapshot - grymt smidigt och bra att man kan lätt hoppa mellan olika mixar och enkelt jämföra. Variaudio 3 - Nu är den i klass med Melodyne. Sjukt bra! Audio Alignment - Bara den uppgraderingen är värd priset på detta, i alla fall för mig som lägger ett par miljoner körer per låt. Så än så länge är jag nöjd och glad.
 10. Det är en fem år gammal annons, så jag gissar på att den är såld. ? Hoppas du hittar någon annan, för Kemper känns fortfarande lika bra som när den kom.
 11. Håller på med ett nytt litet projekt med en polare. Vi har bollat tankar och idéer fram och tillbaka nu under ett par hundra år känns det som. Så nu tog jag tag i det och slängde ihop en liten testlåt baserat på det vi har kommit fram till när vi pratat med varandra om detta projekt. Tanken är att det ska vara en liten blandning mellan EDM och metal. Kul, men inte det jag brukar syssla med i vanliga fall. Så därför behöver jag era öron för att höra ifall det är helt upp åt väggarna galet, eller om det går att rädda. Detta är ju som ni hör inte en färdig låt, utan bara en liten idé kompositionsmässigt och mix-mässigt.
 12. Hehe, ja det blir till att ändra uttalet helt enkelt. Använder mig av en talsyntes till det kvinnliga talet, så det borde inte vara så lurigt att fixa.
 13. Casperfren: Tackar Die Hard: Jupp, det låter ju som "depress" fan också... oioioi: Hehe, perfekt. Då har jag lyckats!
 14. Ok, ska kolla upp det. Hehe, "beyond depress" är ju inte riktigt vad jag siktade på. Tack för input!
×
×
 • Create New...