Jump to content

Panzerfaust

Medlem
 • Content Count

  300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Panzerfaust last won the day on February 2 2012

Panzerfaust had the most liked content!

Community Reputation

16 Bra

About Panzerfaust

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 03/01/1984

About me

 • Kön
  Man
 1. Mätte nu mellan stallet och outputjacket på gitarren och har kontinutet. Så jordningen är det inget fel på 🙁 Hade nästan önskat det för nu vet jag varken ut eller in. Stör mig på att brummet är kvar i samma ljudstyrka även när jag spelar!!!
 2. Men det är ingen skillnad om jag håller mot strängarna eller inte. Brummar lika mycket. Men om jag inte har nåt inkopplat och drar på fullt på preamp och master vol så brummar det inte utan brusar lite tyst.
 3. Ok. Är det därför brummet försvinner lite i Mick-läge 2 o 4?
 4. Har en vox ac15c1 som jag haft nu i snart ett halvår. Den låter heeeeeelt fantastiskt! Men så igår börjar den brumma rejält. Först trodde jag det var gitarren som var dåligt jordad men brummet ligger kvar även när jag rör strängarna (alltså spelar). Har testat att rycka ur alla andra sladdar till uttaget (även comhemuttaget) men felet kvarstår. Har till och med gått så långt att jag slagit ifrån alla säkringar utom just den gruppen som försörjer förstärkaren. Testade även att koppla in förstärkaren i ett helt annat uttag men icke sa Nicke. Vad kan problemet vara? Nån trafo i närheten ( har tv
 5. Gillade även sättet dokumentären var gjord på. Stämningsfullt. Jag verkligen hat/älskar jänkare =)
 6. Denna underbara Ternheim: http://svtplay.se/t/149942/musik_special
 7. Som rubriken lyder. Helst digital. Köpte en från classe i sjön som var kass. Visade mer än fel.
 8. För första gången sen barnsben kommer jag kolla på melodifestivalen med stort intresse. Gillar verkligen Loreen!
 9. Indeed. Dylan är i en helt egen liga. i positiv bemärkelse.
 10. ta sånglektioner istället. eller sjung bara som du gör. mer charmigt att få det äkta än att höra bieffekterna från en autotune. men bara min åsikt.
 11. Jag får alltid ram-error då trycker playback då jag precis startat logic efter att datorn varit avstängd. Vet inte vad det är som är knas. Verkar hur som helst som om datorn behöver komma igång lite och fixa och trixa de första minuterna efter jag startat OSX. Men efter jag fått error ett par gånger så funkar det problemfritt.
 12. Men nu har jag inte spelat in sångem med kompressr utan har en väldigt dynamisk inspelad sång. Så från detta utgångsläge; Hur bör jag gå tillväga för att få upp dom lägsta partierna. Tips? Har lagt på limiter och och ett par kompressorer men lyckas inte ritkigt få till det. Allt på nåt ställer det blir för lågt elelr för högt. Sitter nu bara på logics egna kompressor, men men. Testade att göra en automation på de ställen där det tryter men lyckas inte riktigt heller. PALLA SPELA IN ALLT IGEN!! 🙁
×
×
 • Create New...