Jump to content

TripMan

Medlem
 • Content Count

  396
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutralt

2 Followers

About TripMan

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

9,556 profile views
 1. Hur skickar man den och betalar på ett smart sätt?
 2. Adam a7x med sub vs Eve sc 280. Någon som jämfört eve med adam eller kört med eve?
 3. CD Baby Pro? Ska man uppgradera sina låtar till CD Baby Pro vad är fördelarna och nackdelarna har inte Stim koll på dina låtar? Någon som har någon tanke eller erfarenhet om Pro vs normal. 😳
 4. Fick tillbaka 32 bit wav efter masteringen konvertera till 16 bit hur och med vad? Den digital distributionen kräver 16 bit wav för uppladdning. Vilket program rekommenderas för bästa konvertering Audacity är ett gratis program kan det vara något?
 5. Ja tycker det låter kul roligare med samarbete. Marten Eliasson
 6. Är det värt det att skaffa sig och lära sig ett nytt DAW? Hur bra är midi och sequencern då? ?
 7. DAW Harrison mixbus låter bättre? Hur är det med det? har hört många säger att det verkligen låter bättre. Någon som testat? ?
 8. Adam A7x Vs Genelec 8040 bättre mixar? Vilka är mer lättare att få bra mixar på. Vad jag vet följer det med en mic och något program för att ställa in Genelec för det rummet du sitter och det kan vara en stor fördel. Tycker mig höra när jag testat båda att Genelec låter mer dov och tight bass men Adam låter mer öppen och mer fladdrande bas. Vilka är bäst tror ni?
 9. Clap samplingar sökes bra clap för house m.m avicii typ någon som vet något bibliotek som är kanon.
 10. Vad för reverb är det man hör i dagens låtar det låter nytt och modernt. Har hört att det låter som en ny ljudbild med mycket reverb på en del nyare låtar vad heter det reverbet man kör med?
 11. Hur mastrar man för bättre ljud på YouTube? Tycker en del låtar låter bättre på YouTube och samma låt låter sämre på spotify mot övriga låtar. Vad beror det på...??? Marten Eliasson
 12. Youtube video homemade. https://www.youtube.com/watch?v=rKPk24sMFM0
 13. Bra mastering för edm förslag.
 14. Brukar höra andra låtar hur basen är och den är tydlig i technica M50X sedan mixar jag basen efter dom låtarna men jag håller med basen är svår även med monitor om man inte har rätt akustik i rummet.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.