Jump to content

TripMan

Medlem
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutralt

2 Followers

About TripMan

 • Rank
  Medlem

Recent Profile Visitors

9,389 profile views
 1. Fick tillbaka 32 bit wav efter masteringen konvertera till 16 bit hur och med vad? Den digital distributionen kräver 16 bit wav för uppladdning. Vilket program rekommenderas för bästa konvertering Audacity är ett gratis program kan det vara något?
 2. Ja tycker det låter kul roligare med samarbete. Marten Eliasson
 3. Är det värt det att skaffa sig och lära sig ett nytt DAW? Hur bra är midi och sequencern då? ?
 4. DAW Harrison mixbus låter bättre? Hur är det med det? har hört många säger att det verkligen låter bättre. Någon som testat? ?
 5. Adam A7x Vs Genelec 8040 bättre mixar? Vilka är mer lättare att få bra mixar på. Vad jag vet följer det med en mic och något program för att ställa in Genelec för det rummet du sitter och det kan vara en stor fördel. Tycker mig höra när jag testat båda att Genelec låter mer dov och tight bass men Adam låter mer öppen och mer fladdrande bas. Vilka är bäst tror ni?
 6. Clap samplingar sökes bra clap för house m.m avicii typ någon som vet något bibliotek som är kanon.
 7. Vad för reverb är det man hör i dagens låtar det låter nytt och modernt. Har hört att det låter som en ny ljudbild med mycket reverb på en del nyare låtar vad heter det reverbet man kör med?
 8. Hur mastrar man för bättre ljud på YouTube? Tycker en del låtar låter bättre på YouTube och samma låt låter sämre på spotify mot övriga låtar. Vad beror det på...??? Marten Eliasson
 9. Youtube video homemade. https://www.youtube.com/watch?v=rKPk24sMFM0
 10. Bra mastering för edm förslag.
 11. Brukar höra andra låtar hur basen är och den är tydlig i technica M50X sedan mixar jag basen efter dom låtarna men jag håller med basen är svår även med monitor om man inte har rätt akustik i rummet.
 12. Sennheiser HD600 vs audio technica M50X mixing? Vad tycker ni är det värt att uppgradera audio technica M50X​ till sennheiser HD600 för bättre mixar? Har hört att audio technica M50X​ är inte helt neutrala och flata har prövat akg k701 men tycker att dom var för veka i basen​ därav kör jag nu med audio technica M50X​​. Jag har monitor med men mixar mest med lurar.
 13. Någon som prövat mastrat här? http://audiomaster.se/ Hur tycker ni om resultatet mot övriga?
 14. Bus enkelt håll nere ctrl och shift sammtidigt markera med vänster klick i mixern vilka mixer kanaler som du vill ändra samtidigt rör volymkontrollen.
×
×
 • Create New...