Jump to content
Annons

puffra

Medlem
  • Antal inlägg

    221
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Addictive Drums + ADpaks signerat av Shellback och Max Martin.. soft! http://www.tradera.com/trumljud-signerade-av-max-martin-och-shellback-auktion_280404_145712778
  2. kolla under midi-editorn (dubbelklicka på en midi-region) markera alla noter. sen kollar du FUNCTIONS / TRANSFORM / HUMANIZE jag tror att du fattar resten.. det är bara att experimentera sig fram!
  3. puffra

    Fx plugg

    Kan det vara Speakerphone du tänker på? http://www.audioease.com/Pages/Speakerphone/speakerphone.html
  4. kanske inte överger.. men jag har svårt att se att jag kommer att uppdatera. blir nog kvar med 5an..
  5. kollade under systemkraven.. "Free USB port for Ignition Key" så de kommer alltså köra med sån äcklig usb-nyckel? Tack och hej Reason, de senaste 11 åren var fantastiska..
  6. Jo, jag vet att det finns en i Logic. Jag tycker du svarar ganska bra själv på varför jag inte vill använda den; "Det är lite mer komplicerat än så tyvärr" Den är helt enkelt för meckig och för osmidig.. Jämför våra videos, vilket gränssnitt känns roligast och mest inspirerande att jobba i?
  7. Läste precis om Kirnu, som verkar vara en grym arpeggiator. Gratis också. MEN, den finns bara som VST och det är inte helt smidigt när man kör Logic. Nån som har tips på någon liknande AU-arpeggiator? Annars får ni bara se den här tråden som ett litet tips om en fin arpeggiator.. http://www.kirnuarp.com/
  8. G! Vad använder du för benchmarktest?
  9. Hmm.. Är för dålig på att använda mina "riktiga" instrument. Främst en nylonsträngad Alhambra. Tror den heter P5(?). Den kanske man skulle göra sig av med? Hmmm EDIT: en macbook pro (late 2007) finns på en hylla också. Skärmen är lite opålitlig. Den kanske ger upp snart. Men Batteriet är bytt för nåt år sen och är fräscht. Nån som är sugen? Man måste ju gambla lite 🙂
  10. Visst funkar det. Läs på lite om bootcamp så klarnar det nog.. Man kan köra med t.ex. VMware fusion också. Då kör man windows "i ett fönster" i os x. Inte riktigt lika bra prestanda. Men en kombination är nog det bästa. Då kan du starta din bootcamp-installation i Fusion (alltså i ett fönster i os x) och t.ex. dra filer helt utan problem mellan windows och osx. Vill du istället jobba med maximal prestanda startar du om datorn, håller ner option/alt, och väljer windows. Tadaaaa Så kan man göra. Jag var precis i din sits när jag gick över till mac 2007. Körde cubase och reason. Till slut gick jag över till logic och reason. Idag förstår jag inte hur jag kunde jobba med cubase - och inte heller vafan man ska envisas med att köra in windows i mac 🙂 Mitt råd är alltså, trots genomgången i början, att glömma allt vad windows heter 🙂 EDIT: fick förresten den nya macbook pro 17" för ett par veckor sen. Går som ett skott. Du kan inte bli missnöjd!
  11. Fabfilter Pro-Q använder jag ofta! Hur den låter jämfört med Logics EQ låter jag vara osagt, men jag tycker att Fabfilter alltid gör grymt fina och snabbjobbade gränssnitt..
×
×
  • Skapa ny...