Jump to content
Annons

iamprimy

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Hänger med på tåget. Jag gör allt från dirty south till riktigt smutsig hiphop. En del är helt egenkomponerat och en del är samplat. Ni hör nog vad som är egenkomponerat och samplat. http://soundcloud.com/officialstarchild/trapstar-preview http://soundcloud.com/officialstarchild/stc-soldier-preview
  2. Uppskattar era snabba svar! Så XP funkar inte i bootcamp? Det är ju XP jag föredrar. Men jag får se över saken. Möjligtvis gör jag som ovan, att jag bouncar. Anledningen till att jag köper en macbook pro är ju mestadels för att jag behöver bli portabel då det börjar bli mer spelningar & fler personer som behöver beats. Och det resulterar i att det blir mycket studiotid och jag vill själv stå för inspelningarna då jag vill ha kontroll över mina grejer, hehe. Ni förstår. Jag tänkte sköta inspelningar i OS X och försöka fortsätta producera beats i FL Studio som jag gör. Men jag ska se över det som sagt. Det blir oavsett vad en Macbook Pro 17" och jag har hört att den nya ska vara riktigt jävla grym. Tack för alla svar, helt underbart! Trevlig helg nu!
  3. Det är först och främst FL Studio jag vill åt. Och det finns ju inte till OS X, vad jag vet. Har blivit så jäkla bekväm med FL Studio i och med att jag i princip kan det utantill. Och jag känner inte för att lära mig ett nytt program just nu trots att logic verkar riktigt bra. Det är för min del dock inte programmen som sätter gränserna och som sagt.. Jag är så jäkla bekväm med FL Studio. Men samtidigt så kanske man ska gå vidare och lära sig Logic.. Jag får suga på det tills lönen trillar in. Tacksam för era snabba svar!
  4. Drar det kort.. Jag ska köpa mig en bärbar dator och inget övertygar mig lika mycket som en macbook pro 17". nu är grejen den att jag inte riktigt är redo att gå över helt till mac och jag har både hört och sett folk köra med windows. Dvs att de skiftade mellan os x och windows. Nu frågar jag er med mac, går det att utan stök skifta till windows för att göra beats och sen skifta till OS X för surfning, låt-skriveri & övrig studioinspelning? Tänker på kompabilitet o.s.v Tacksam för alla svar!
  5. Det var det, jag skrev, ja? 🙂
  6. Okej, riktigt skönt att höra! Tack för svaren. Blir nog det ni tipsat mig om. Men är det AU man kör med då för mjukvaruinstrumenten? För det är väldigt mycket sånt jag använder mig utav. Tacksam för svar. Love!
  7. Tack så hemskt mycket för era svar. Jag har nämligen tänkt på Mac Pro hela tiden och speciellt efter att jag såg "8-core" macen. Blev ju typ kär direkt. Men nu till en annan fråga; Om jag nu köper Mac Pro, kör man då Logic Express med AU? Och funkar det utan problem? Ni som kör med MAC, vad har ni för lösningar? Vad kör ni med osv? Tacksam för ytterligare svar 😆 LOVE
  8. Som titeln säger så står jag inför ett något svårt val. Jag har under en längre tid tittat på NeKo GEN 5 XXL och fallit för den rätt hårt. Jag ska bygga om i studion och söker alltså något nytt i mån för fortsättning av produktion, främst Hip Hop och RnB beats. Samtidigt så har jag blivit tipsad om Mac Pro och hört att den är grym och härlig för produktion, och det har gjort mig osäker. Någon som har en NeKo alternativt Mac Pro som skulle kunna berätta lite, samt, vad skulle ni ha valt? Tacksam för svar LOVE
  9. Jaså, jag är lite på samma spår, jag! Men jag är grymt insatt i Dirty South-scenen så jag skapar mer Dirty South-beats. Men jag klarar av att skapa vad som helst utan problem. Gör alltid klart mina beats. Har sjukt nog inga problem och fastnar inte riktigt sådär utan jag tar itu med mina grejer även om det kan ta hela dagen. Har hållit på i ungefär ett halvår och skapar allt med tangentbord, mus & en riktigt kass dator och det är faktiskt något som får folk att tappa hakan. De är förvånade över hur jag på så kort tid lärt mig allt och lyckats skapa såna här tunga beats. Talang, säger jag, för såhär passionerad har jag aldrig varit för något annat och bra låter det. Nog om det. Har en myspace samt hemsida på G som du snart kommer kunna tuna in på! Har ännu inte jobbat med någon, men det är på god väg om vi säger så. Förmodligen så blir det en lång resa till USA i mån för musiken 😛 Men jag är grymt intresserad av vad du har så släng iväg ett PM så kan vi nog snacka lite. MVH, Robbin.
  10. Du det där lät ju riktigt vackert! Tummen upp, helt klart 😎
  11. Det här ser riktigt grymt ut måste jag få säga! Väntar som ovan med spänning, helt klart. Ge oss en uppdatering!!!! 😎
  12. Välkommen. Är på sätt och vis ny här med användaren, men har under en lång tid hängt här för att få sig en trevlig läsning då och då från alla medlemmar som verkar goa! Finns det något du gjort man kan lyssna på? Vore intressant. MVH, Robbin.
×
×
  • Skapa ny...