Jump to content
Annons

bättre grejor, mindre 'djävelskap'?


staxxon

Recommended Posts

Annons

Finns inget Cubase som kostar 30 papp, om det är så du menar.

Dyrare dator eller dyrare pluggar brukar inte heller förändra saker. Optimerad och "ren" dator brukar vara den bättre grundförutsättningen - även om alla program har sina "quirks" som kan vara lite känsliga.

Link to comment
Dela på andra sajter

Optimerad och "ren" dator brukar vara den bättre grundförutsättningen - även om alla program har sina "quirks" som kan vara lite känsliga.

Precis så.

Ren dator och rena program + pluggar, bra ljudkort och drivrutiner från kända tillverkare. Du kan nog få en bra komplett maskin med ljudkort och musikmjukvara för runt 10.000 - 15.000 med riktigt bra prestanda.. lite beroende på vilka specifikationer du behöver såklart

Idag går det nog att ta i princip vilken dator som helst och få det att fungera bra men handplockat kan fortfarande vinna en hel del pris/prestandamässigt om man vet vilka komponenter som funkar bra ihop och vilka punkter i datorn som man skall lägga mer / mindre krut på.

Redigerat av Lundin
Link to comment
Dela på andra sajter

BurninSven (oregistrerad)

Annars så kör man osx och logic så ska det inte behöva bli så dyrt. Typ ett Asus P6T-SE och en gammal go i7 930, det funkar bra. Borde gå att få hårdvaran ganska billigt 3000- 5000 spänn beroende på resten som minne, grafikkort och sånt och OSet samt logic för max 2000 till.

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 1 månad senare...

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...