Jump to content

Bullerbyn

Medlem
 • Content Count

  1,106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Bullerbyn last won the day on September 23 2018

Bullerbyn had the most liked content!

Community Reputation

132 Utmärkt

1 Follower

About Bullerbyn

 • Rank
  Veteran

Recent Profile Visitors

7,666 profile views
 1. Buchardt S400 verkar verkligen intressanta! Hur pass noga ska man vara med förstärkning till dessa?
 2. Har nu suttit med ett par Dynaudio LYD 48 och dessutom A/B testat mot Trident HG3. Dynaudion är ju pytteliten så vid första anblicken så tänkte jag att detta blir en totalflopp. Märkligt nog upplever jag bättre samt fastare botten med Dynaudio monitorerna? Upplösning i mid då? Jo faktiskt inte pjåkigt alls. Nu ska man beakta att HG3 kostar 50k paret, Lyd 48 runt 20K. Ska testa några dagar till.
 3. Har allt i övrigt, som jag är nöjd med. Det jag ska ha är främst monitorer samt lite pengar för att komplettera mikrofon samlingen. Eggen är intressanta men det verkar vara svårt att kunna lyssna på dom någonstans?
 4. Tackar! Skall lyssna på så mycket det går. Nya studion byggs för fullt och jag räknar med att allt är klart till december. Tills dess ska jag göra research samt även hårdkolla beg marknaden. Budgeten är nu 18000:- och med lite tur kan det bli riktigt bra om man hittar beggade monitorer.
 5. Sedan när är Focal Twin 6, Adam a77x, osv vidare lågbudgetmonitorer? snarare midbudget möjligtvis. Du har liksom inte tillfört ett dugg till tråden mer än att vara en gnällig forumpolis.
 6. Du har inte besvarat en enda av mina frågor? Vore riktigt intressant att få veta vilka frågor du tror att du besvarat?
 7. Seriöst så verkar du ha allvarliga problem. Ett jävla tjat om lågbudgetmonitorer från din sida. Mår du dåligt?
 8. Vet någon om det finns någon butik i mellansverige med ett bra sortiment monitorer som står i ett hyfsat rum där man kan provlyssna och jämföra?
 9. Ber om ursäkt då jag inte visste att man skall ha din tillåtelse att starta trådar.
 10. Är det dessa? https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2910966
 11. Du får gärna förklara dig? Jag pratade alltså om monitorer, specifikt med bra mid, Lite svårt att söka på det. Du behöver ju inte läsa om det inte passar.
 12. Ett mixerbord som gör det hela bättre än ditt Focusrite tror jag inte du kan uppnå utan att kliva upp i helt andra prisklasser. Det du tjänar mest på är gratis. Nämligen att hårdkolla youtubevideos om produktion samt att läsa på om rumsbehandling.
 13. Upptäcker nu att min budget inte riktigt håller dessvärre. Åker även på att komplettera med lite mikrofoner samt nya skärmar till datorn. Går ner lite i budget å kollar nu återigen på Adam x77a, lyckats lyssna lite på dessa och det känns ok!!? Tror de kan funka bra i ett bra preppat rum? Läst lite om Eve sc307 också men har inte en aning om hur de låter.
×
×
 • Create New...