Jump to content
Annons

Näthatet - vad ska man göra?


SadamJR

Recommended Posts

På senare tid har det talats mycket om det sk näthatet, att människor använder ett språk i inlägg och diskussioner som de flesta av dem inte skulle använda annars, och att de kan vara anonyma när de gör det.

Nu har många dagstidningar valt att dra ner tillgängligheten till sina kommentatorsfält. Man kan inte längre skriva direkt i fälten, utan tidningarna väljer olika metoder för att kunna kotrollera vad som publiceras.

Hur ser ni på detta? Gör man rätt som inför denna kontroll, eller finns det skäl att låta människor publicera vad de vill?

Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
BurninSven (oregistrerad)

Det skulle dom ha infört här för länge sedan. Det handlar om att sälja så lätt är det och även trollning och liknande aktiviteter skulle kunna skapa ett sensationsläge som eventuellt skulle kunna sälja mera lösnummer/öka utrymmet. Men nej man har inte tid och rapport knappen finns ju......... nä jag är inte så lättlurad.

Link to comment
Dela på andra sajter

  • 2 veckor senare...

Jag tycker det hatas alldeles för lite i det här skitsamhället!

Snorungarna som sitter med fötterna på sätet i T-banan skulle näthatas tills deras skitiga Converse ruttnade på deras stinkande fötter.

Idioterna som sitter och babblar om sina ointressant skitliv på pendeltåget skulle sms-bombas med hat tills de inte längre hör vad de själva säger!

Dårarna på fejsbok som tror att världen vill veta att de står på ICA och lägger en påse lökchips i kundvagnen borde hatas så brutalt så att de förlorar sin uppkoppling till sin satans Xperia!

Folk som tuggar tuggummi och pratar i sin Iphone när de ska betala sin bensin och är mera koncentrerade på att tugga och prata än betala ska hatas så svårt att de förlorar alla sina appar, inklusive angry birdhelvetet!

Segpropparna i systemkön, som en fredag eftermiddag i en fullproppad lokal börjar sin mening med " Vi ska ha en bjudning hemma imorgon, med en lite laxcanapé till förrätt, och sedan en..." De ska hatas så inihelvete på nätet så att deras förbannade Amaronevin surnar redan på hemvägen, i deras V40! (ja, de har en röd sådan för den är både säker och drar lite bensin)

Jag anser att med en betydligt större portion hat i samhället så skulle det bli mer ordning och reda, idioterna måste sättas på plats, annars begriper de ju inte att de är idioter.

Näthatet fyller sin funktion, men det borde vara restriktioner på vilka som får näthata. Idioterna som omnämns ovan ska naturligtvis vara fråntagna rätten till näthat. Likaså skall det kunna verifieras och styrkas att näthatet är sprunget ur ett äkta hat, och inte ur dålig självkänsla eller en momentan svacka av psykisk hälsa.

Med ett mer utbyggt, målgruppsanpassat och strukturerat näthat, skulle vi få renare säten, tystare färd till jobbet, ett intressantare fejsbok, snabbare service på macken, och framförallt skulle man komma hem tidigare på fredagarna!

Hata på bara!

/R

  • Gilla 4
Link to comment
Dela på andra sajter

  • 3 veckor senare...
  • 2 veckor senare...
  • 2 veckor senare...
  • 1 år senare...
  • 1 månad senare...

hahaha

roffe är kung

det behövs mer IRL-hat inte bara näthat

Bra, ska vi ta en öl någon dag och kolla om din samtalston är oförändrad AFK?

Redigerat av JJRockford
Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...