Jump to content

Demonproducenten

Medlem
 • Content Count

  9,754
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  86

Everything posted by Demonproducenten

 1. då sitter du förstås på ett lika rakt svar vill du få det att funka eller inte?
 2. nej du måste själv lyssna efter vad du tycker funkar från tillfälle till tillfälle den som säger nåt annat har nattmössa på sig oftast finns det dock en poäng att skära bort det som ligger utanför grundklangen i ljudet - gäller både uppåt och nedåt men eftersom det ofta skickas mer än ett ljud till samma effekt i olika mängd finns ingen manual
 3. när du nu lutar åt en halvöppen lur så betänk att ev klick eller percussiva inslag kommer följa med in genom sångmicken ska det ändå ligga med i mixen är det ett minimalt problem däremot blir det riktigt besvärligt om du ska mixa en acapella eller akustisk version av nåt och du får med oönskade och i mixen bortplockade ljud i sångupptagningen så en 271:a alla ggr för ditt ändamål tycker jag - 240 läcker för mycket
 4. nja håller inte med har själv varit med om att duktiga vokalister kan låta förhållandevis crap medan man bara kör igenom låten för att hitta melodier och fraseringar och allmän uppvärmning och lyssningsnivåer för att direkt när det är dags för allvar låta helt på ett annat plan någon har ju läckt det här med en intention att britney inte är den allra vassaste sångerskan vet man ju redan - så vad ville denne visa? och kan man då utgå från att det inte är trixat med för att låta ännu sämre? jag vet vad jag skulle göra med den som skulle läckt ut nåt sånt som jag spelat in - en rejäl örf
 5. det går säkert att reglera i modulen samt ställa känsligheten för varje pad fick du inte med nån manual?
 6. du vill hellre se oriktad reklam till dig?tvål och sånt?
 7. tankefelet jag tycker han gör lite grann är att han börjar med att konstatera att streaming ersatt fysisk försäljning i mångt och mycketmen sen verkar han blanda ihop detta med royalties från mediaspelning hur mycket fick han per såld cd?
 8. jakruxet är att det inte finns någon alternativ organisation som man kan välja istället men det är ju upp till er medlemmar att samla er och bilda en - eller göra revolt inom föreningen kan dock vara svårt om några brott mot stadgar el dyl inte förekommit har ni haft några känningar ute bland medlemmarna (den stora massan alltså) om hur snacket går och ifall man känner till eller bryr sig? en resultatrapport måste väl finnas tillgänglig där det syns vart pengarna går?
 9. är man inte nöjd med vad föreningen ger en som medlem kan man träda ureller sett ur ett kundperspektiv: om du inte får vad du betalar för - köp inte
 10. det var lite det jag for efter - platser som är oerhört svårt att få in nån direktrapportering ifrån rent tekniskt finns väldigt få problem öht med nåntingdet är den mänskliga faktorn som är problemet - vem ska ha skyldighet att ha koll på att man kanske lyssnade på p1 mellan halv 8 och 11 för att sen stänga av ett par timmar för att sen slå på rixfm för att efter 18 köra sin spellista på spotify? vem ska stå för kostnaderna? är det en så stor summa pengar att det är värt att joxa med? va ? har du ett eget namn?
 11. sen finns det inget måste i att ha 10dB "headroom"
 12. du verkar tro att vi pratar om en myndighet och inte en förening där medlemmarna godtagit förutsättningarnaär du själv medlem?
 13. var nånstans är det inte exakt och vad beror det på rent tekniskt?
 14. det låter mest som att ni anser det finns ett strukturproblem hur föreningen är uppbyggd och styrsoch det är ju en intern fråga för föreningen och dess medlemmar men det är nog också bara att acceptera att man inte alltid kan påverka en förening som enskild medlem - precis likadant som kungsbacka ff eller vilken förening som helst man får ta det eller gå ur om man inte får fler med sig dribblar dom på nåt annat sätt än det som är tillåtet enl stadgarna?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.