Jump to content
Annons

Dingbats

Medlem
  • Antal inlägg

    1 785
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    11

Allt postat av Dingbats

  1. Nu var frågestunden över. Hej hej.
  2. Ja, jag har börjat med det. Det är gott.
  3. Jobbigt. Jag har paus det här året och ska antagligen läsa bibliotekarie sen. Jag har gjort den här skivan som släpptes i höstas: https://knutshav.bandcamp.com/
  4. Själva jag lever och har hälsan! Jobbar på Smålands nation i Lund och lever rocknroll-livet. Har träffat en söt tjej via nätdejting som det kanske kan bli något med. Glömde jag något nu?
  5. Bor Sadam fortfarande här? Skulle bara säga att nu har jag slickat fitta i alla fall.
  6. Vad gullig du är. Jag mår bra. Plugga går väl bra men jag tänker inte göra det för evigt. Ett år till med sjunkande entusiasm är planen, sen ska jag flytta till en crusthusvagn i Malmö och bli knarkare. Det borde finnas en längsta-best-of som man kan prenumerera på så man får godbitarna utan att behöva hänga här. Några favoriter från min forntida skärmdumpsamling: http://imgur.com/a/WkT1U/all Faan vad jag garvade nu när jag bläddrade igenom mappen. Jag skulle säga något mer men jag minns inte så det var väl inget viktigt. Jag kan skicka nya nummer tills jag fått lapa muppa, sen får det vara nog. Portot räknas också mot de hundra kronorna. Nu ska jag sätta upp min Easy Rider-affisch på väggen och gå på toa.
  7. lutar åt att du får din hundring sadam. men tids nog. debatts skiva får man väl aldrig höra antar jag.
  8. Ja, som sagt. Jag saknar dig och dina spydigheter, och vore det inte för alla andra och allt annat skulle jag gärna hänga kvar här. Men nu är det som det är. Har jag tur kommer jag kramas -> pussas -> hångla -> osv med en tjej från Bergen som är hur söt som helst snart. Problemet är bara det där med Bergen, men jag jobbar på det. Annars får du din hundring.
  9. Jag ville bara posta en rolig bild och orkade inte läsa så noga.
  10. svar ja. dock inte slickat fitta än. men det kommer. har fullt upp med att ha fullt upp osv djuuuuupt andetag hej då så länge nu LOVAR jag att inte skriva på flera veckor här.
  11. Du tycker ju att du har rätt och att jag har fel.
  12. Det gör det ju i allra högsta grad. Ja, det var onödigt, men det var länge sen och inget jag står för idag. Det är inte finare. Det är en rent ekonomisk fråga: ju mindre pengar man gör av med desto lättare att försvara.
  13. Det är ju en helt annan sak. Ska jag rapportera dig för OT eller. Om min "mobbingattityd" är omoralisk eller inte är ju också jätteintressant att diskutera förstås, men det hör ju knappast hemma i en diskussion om moraliteten i att lägga massa pengar på saker man inte behöver. Glashuset intakt. Det kan bara raseras av Neumannstenar köpta för 40000 + moms.
  14. Det dyraste jag har är ett ljudkort för 4000 någonting och det ska jag sälja snart. EDIT: Och dessutom, JA, det är relevant att det är gubbar jag pratar om. Jag är ingen gubbe, så jag är inte mottaglig för den kritiken. Det handlar om medelålders män som har råd att lägga en massa pengar på skit, oavsett om det är förstärkare eller golfklubbor. äckligt är vad det är.
  15. Det tycker jag definitivt att man ska. Att helt i onödan öka BNP och spä på tillväxtsspiralen som i slutändan kommer att få hela vårt nutida samhälle att kollapsa bara för att få några klappar på ryggen av andra gubbar med för tjocka plånböcker är direkt omoraliskt. Försvarligt om man faktiskt behöver prylarna, men den skaran är försvinnande liten. Den grupp på forumet som tror sig höra dit är egentligen inte mer än en självförstorande och socioekonomiskt högre stående variant på coola gänget i högstadieklassen eller dagens outfit-bloggbrudar.
  16. Framför allt är de väl gjorda för folk som ser ut såhär:
  17. ja me fast jag trodde det betonades tianánnmen hej då igen
  18. Jag brukar försöka tänka lite utanför lådan. Om versen redan är musikaliskt fulländad blir det tårta på tårta att skriva en ännu bättre refräng, det kommer bara förta effekten av verserna. Refrängen kanske istället kan få vara en tavla? Man kan blanda genrer. En koreografi kanske, eller en god middag. Så kan man accentuera särdragen hos varje parti i låten.
  19. Om jag tillåts spinna vidare lite på "den amputerades illusion". Jag tänker tolka fenomenet som att det syftar på när man uppfattar en proteshand som sin egen när man inte har någon hand alls. Eftersom världen är kroppen, det är ens kropp som utgör ens värld, så förutsätter en förståelse av världen att kroppen uppför sig som man har lärt sig, och kommer då att anpassa uppfattningen av ting och företeelser omkring en utifrån antagandet att så är fallet. Kroppen är så central i ens verklighetsuppfattning att förståelseapparaten gör allt som står i dess förfogande för att hålla kvar vid den bild av kroppen som av hävd gjorts till ett verktyg för att begripa ens omvärld.
  20. Ibland får man ju göra såna där personlighetstest, där man ska bedöma påståenden som tex "Jag har alltid blivit orättvist behandlad" och "Folk har aldrig gett mig den respekt jag förtjänar". Jag brukar alltid sätta "stämmer dåligt" på dem.
  21. Jag har PM-ledes fått höra mindre smickrande saker om en viss persons försök att beställa ett mixerbord för 75 000 från Musikbörsen i Gävle (trots att han bor i norra Norrland), som de ägnade mycket strul åt att skaffa fram, varpå han när bordet är på väg uppåt landet ringer och vill avbeställa det. Det ska ha blivit myckna telefonsamtal. Även till hemtelefonen hos en av personalen. En anekdot bara, för att liva upp stämningen lite.
  22. Hur du i fortsättningen agerar är fullständigt ovidkommande, du har förbrukat all goodwill. Man kan inte fjutta eld på en ishall och sen bli friad från mordbrand för att man lovar att aldrig göra det igen.
×
×
  • Skapa ny...