Jump to content

Neosus

Medlem
 • Content Count

  4,499
 • Joined

 • Days Won

  80

Neosus last won the day on February 23

Neosus had the most liked content!

Community Reputation

431 Utmärkt

2 Followers

About Neosus

 • Rank
  Veteran

About me

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Fika

Recent Profile Visitors

18,478 profile views
 1. Jag är en riktig amatör och dum i huvudet när det gäller sånt därt men likadana lurar kan alltså låta olika? 👀
 2. Ja, nu kommer frekvenserna gå bananas.. Häng upp några bananer i hörnen så blir det bättre. 🙈 Nä jag tror inte gummiringen har något med varken kabel eller mikrofon att göra men jag kan ha fel.
 3. Berätta gärna sedan vad du tycker om elpianot. Vore kul att veta. 🙂
 4. Spectrasonics Trilian 1.5 Free update https://www.spectrasonics.net/news/ 👍
 5. Neosus

  Mina bilagor

  Ah.. Det finns en radera knapp där i andra hörnet. Den missade jag helt. Problem is solved och Tack för att du tog dig tid, Björn! 👍
 6. Neosus

  Mina bilagor

  Har provat redigera inlägget och där i raderat bilagan och sparat. Men den är fortfarande kvar i inlägget och i "mina bilagor". Nåja! Det är ingen stor sak för mig om det inte fungerar. 🙂
 7. Okay! Tackar för kommentaren där. Virveln stämde jag ner mer i main pitch än i overhead/room kan vara det som spökar. Jag har nog en tendens att mixa tunt överhuvudtaget men är samtidigt rädd för att fläska på ordentligt. (Fläsk är gott iofs!)
 8. Hej! Sitter och pillar lite med Trilian i Cubase 10.5 Pro. Jag tycker inte det låter bra om den där! Har ni nå tips på vad man kan göra med basen? Såhär låter det nu när jag sitter och joxar. Mixar jag basen för tunt? Ska det på dist? Eller köpa en annan basplugg? Ge mig bra tips!
 9. Basgitarren upplever jag ganska stark. Kanske sänka volymnivån på den en aningens och ta bort lite lågbas? Tycker annars att dina mixar låter allt bättre nu. Skoj att höra din utveckling, Nenne!
 10. Native Instruments Komplete Audio 2 1 222 SEK https://www.thomann.de/se/native_instruments_komplete_audio_2.htm
×
×
 • Create New...