Jump to content

Neosus

Medlem
 • Content Count

  4,491
 • Joined

 • Days Won

  64

Neosus last won the day on October 17

Neosus had the most liked content!

Community Reputation

386 Utmärkt

6 Followers

About Neosus

 • Rank
  Veteran

About me

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Fika

Recent Profile Visitors

18,116 profile views
 1. Neosus

  Mina bilagor

  Ah.. Det finns en radera knapp där i andra hörnet. Den missade jag helt. Problem is solved och Tack för att du tog dig tid, Björn! 👍
 2. Neosus

  Mina bilagor

  Har provat redigera inlägget och där i raderat bilagan och sparat. Men den är fortfarande kvar i inlägget och i "mina bilagor". Nåja! Det är ingen stor sak för mig om det inte fungerar. 🙂
 3. Okay! Tackar för kommentaren där. Virveln stämde jag ner mer i main pitch än i overhead/room kan vara det som spökar. Jag har nog en tendens att mixa tunt överhuvudtaget men är samtidigt rädd för att fläska på ordentligt. (Fläsk är gott iofs!)
 4. Hej! Sitter och pillar lite med Trilian i Cubase 10.5 Pro. Jag tycker inte det låter bra om den där! Har ni nå tips på vad man kan göra med basen? Såhär låter det nu när jag sitter och joxar. Mixar jag basen för tunt? Ska det på dist? Eller köpa en annan basplugg? Ge mig bra tips!
 5. Basgitarren upplever jag ganska stark. Kanske sänka volymnivån på den en aningens och ta bort lite lågbas? Tycker annars att dina mixar låter allt bättre nu. Skoj att höra din utveckling, Nenne!
 6. Native Instruments Komplete Audio 2 1 222 SEK https://www.thomann.de/se/native_instruments_komplete_audio_2.htm
 7. Neosus

  Mina bilagor

  Hallo! Jag önskar att man kunde radera sina filer under "Mina Bilagor". Går detta att ordna? Bara ett önskemål från mej. Tack och Hej! 🙂
 8. Den lilla latency knappen längst ned till vänster
 9. Varför aktiveras inte effekterna när jag lägger in dom på insert? Edit: Problemet är löst! Kom åt latency knappen...
 10. Jodå det är xlr i högtalaren. Men tele tele fonkar oxå.
 11. Såhär står det om förslitningsavdrag i en hobbyverksamhet: Förslitningsavdrag Du får inte dra av hela utgiften för inköp av dyrbarare utrustning med längre användningstid på en gång. Du får i stället göra avdrag för förslitning. Som dyrbarare utrustning med längre användningstid räknas vanligtvis utrustning som: har ett inköpspris som överstiger ett halvt prisbas¬belopp, 23 250 kronor inkomståret 2019 och 23 650 kronor inkomståret 2020 och beräknas hålla mer än tre år. Avdrag för förslitning innebär att utgiften fördelas på det antal år som utrustningen beräknas hålla. Vanligen fördelas utgiften på fem till tio år, vilket innebär att du får göra avdrag med 10–20 procent per år av anskaffningsutgiften.Du kan få avdrag för förslitning på bikupor, vävstol, svarv m.m. Du får däremot inte göra avdrag för förslitning av bygg¬nader. Men du får dra av reparations-och underhållsutgifter på byggnad om utgifterna direkt hör till hobbyverksamheten.Om utrustningen har använts även för annat ändamål än hobbyverksamheten, får du dra av en skälig del av förslitningen.
 12. Hobbyverksamhet 37 § I fråga om varje verksamhet som bedrivs självständigt men som inte ska räknas till inkomstslaget näringsverksamhet får avdrag för beskattningsårets kostnader inte göras med större belopp än som motsvarar beskattningsårets intäkter. I sådan verksamhet ska avdrag göras även för något av de fem föregående beskattningsårens kostnader till den del dessa överstigit det årets intäkter och inte kunnat dras av tidigare. Avdrag får dock inte göras med högre belopp än vad som återstår av intäkterna efter avdrag för beskattningsårets kostnader. Lag (2007:1419).
 13. https://www4.skatteverket.se/rattsligvagledning/edition/2020.4/326279.html
 14. Neosus

  Tjafs ?

  Det har du rätt i pme!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.