Jump to content

Neosus

Medlem
 • Content Count

  4,480
 • Joined

 • Days Won

  52

Neosus last won the day on March 11

Neosus had the most liked content!

Community Reputation

354 Utmärkt

6 Followers

About Neosus

 • Rank
  Veteran

About me

 • Kön
  Man
 • Intressen
  Fika

Recent Profile Visitors

17,923 profile views
 1. Såhär står det om förslitningsavdrag i en hobbyverksamhet: Förslitningsavdrag Du får inte dra av hela utgiften för inköp av dyrbarare utrustning med längre användningstid på en gång. Du får i stället göra avdrag för förslitning. Som dyrbarare utrustning med längre användningstid räknas vanligtvis utrustning som: har ett inköpspris som överstiger ett halvt prisbas¬belopp, 23 250 kronor inkomståret 2019 och 23 650 kronor inkomståret 2020 och beräknas hålla mer än tre år. Avdrag för förslitning innebär att utgiften fördelas på det antal år som utrustningen beräknas hålla. Vanligen fördelas utgiften på fem till tio år, vilket innebär att du får göra avdrag med 10–20 procent per år av anskaffningsutgiften.Du kan få avdrag för förslitning på bikupor, vävstol, svarv m.m. Du får däremot inte göra avdrag för förslitning av bygg¬nader. Men du får dra av reparations-och underhållsutgifter på byggnad om utgifterna direkt hör till hobbyverksamheten.Om utrustningen har använts även för annat ändamål än hobbyverksamheten, får du dra av en skälig del av förslitningen.
 2. Hobbyverksamhet 37 § I fråga om varje verksamhet som bedrivs självständigt men som inte ska räknas till inkomstslaget näringsverksamhet får avdrag för beskattningsårets kostnader inte göras med större belopp än som motsvarar beskattningsårets intäkter. I sådan verksamhet ska avdrag göras även för något av de fem föregående beskattningsårens kostnader till den del dessa överstigit det årets intäkter och inte kunnat dras av tidigare. Avdrag får dock inte göras med högre belopp än vad som återstår av intäkterna efter avdrag för beskattningsårets kostnader. Lag (2007:1419).
 3. https://www4.skatteverket.se/rattsligvagledning/edition/2020.4/326279.html
 4. Neosus

  Tjafs ?

  Det har du rätt i pme!
 5. https://www.toontrack.com/meet-your-new-bass-player
 6. Neosus

  Tjafs ?

  Japp! Så är det! När du även kan bevisa att det är ditt verk så finns det ju inte så mycket att fundera över tycker jag. Jag skulle meddela dom där förb***ade "nötkreaturerna" hur läget är och håller dom sig inte på mattan så blir det amnälan.
 7. Men en dum fråga till: hur ska jag kunna lyssna på ett redan inbandat spår när jag lägger till ett ny spår? Bara lägg till ett spår och spela in som vanligt. Dom inbandade spåren kommer du att höra ändå. Måste jag koppla Focusriten till monitorer (högtalare) eller går det på något vis genom hörlurarna? Nejdå du kan lyssna i enbart hörlurarna oxå.
 8. Längesedan jag körde Cakewalk nu när jag skaffade Cubase men jag har för mig att man kan ändra till ett stereo spår.
 9. Nä det där är ett eget trumprogram!
 10. https://stevenslatedrums.com/ssd5/#SSD5FREE
 11. Håller med dig... vet inte om det ens var värt besväret.
 12. Har du laddat ned den? Så bör den hamnat i "Hämtade filer" mappen om det är win10.. Filen heter Cinergy. Har du INTE laddat ned den? Då finns en länk i beskrivningen på youtube-videon..
 13. Det är en install fil som man kan välja var man ska installera, när man klickar...på den... (Fan va svårt de va att formulera en normal mening 🤪)
 14. Jag installerade till default mappen
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.