Jump to content

Dingbats

Inaktiv
 • Posts

  1,785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Dingbats last won the day on October 18 2011

Dingbats had the most liked content!

Reputation

151 Utmärkt

6 Followers

About Dingbats

 • Birthday 05/21/1990

About me

Recent Profile Visitors

16,488 profile views
 1. Jag ville bara posta en rolig bild och orkade inte läsa så noga.
 2. Du tycker ju att du har rätt och att jag har fel.
 3. Det gör det ju i allra högsta grad. Ja, det var onödigt, men det var länge sen och inget jag står för idag. Det är inte finare. Det är en rent ekonomisk fråga: ju mindre pengar man gör av med desto lättare att försvara.
 4. Det är ju en helt annan sak. Ska jag rapportera dig för OT eller. Om min "mobbingattityd" är omoralisk eller inte är ju också jätteintressant att diskutera förstås, men det hör ju knappast hemma i en diskussion om moraliteten i att lägga massa pengar på saker man inte behöver. Glashuset intakt. Det kan bara raseras av Neumannstenar köpta för 40000 + moms.
 5. Det dyraste jag har är ett ljudkort för 4000 någonting och det ska jag sälja snart. EDIT: Och dessutom, JA, det är relevant att det är gubbar jag pratar om. Jag är ingen gubbe, så jag är inte mottaglig för den kritiken. Det handlar om medelålders män som har råd att lägga en massa pengar på skit, oavsett om det är förstärkare eller golfklubbor. äckligt är vad det är.
 6. Det tycker jag definitivt att man ska. Att helt i onödan öka BNP och spä på tillväxtsspiralen som i slutändan kommer att få hela vårt nutida samhälle att kollapsa bara för att få några klappar på ryggen av andra gubbar med för tjocka plånböcker är direkt omoraliskt. Försvarligt om man faktiskt behöver prylarna, men den skaran är försvinnande liten. Den grupp på forumet som tror sig höra dit är egentligen inte mer än en självförstorande och socioekonomiskt högre stående variant på coola gänget i högstadieklassen eller dagens outfit-bloggbrudar.
 7. Framför allt är de väl gjorda för folk som ser ut såhär:
 8. Jag brukar försöka tänka lite utanför lådan. Om versen redan är musikaliskt fulländad blir det tårta på tårta att skriva en ännu bättre refräng, det kommer bara förta effekten av verserna. Refrängen kanske istället kan få vara en tavla? Man kan blanda genrer. En koreografi kanske, eller en god middag. Så kan man accentuera särdragen hos varje parti i låten.
 9. Hur du i fortsättningen agerar är fullständigt ovidkommande, du har förbrukat all goodwill. Man kan inte fjutta eld på en ishall och sen bli friad från mordbrand för att man lovar att aldrig göra det igen.
 10. Pico sa det bra i längsta: Mitt strå till stacken är i det här fallet att uppmärksamma vad det är för mänska det här. Utan att mena det som ett personangrepp den här gången, utan bara en amatörpsykologisk beskrivning: han agerar som en psykopat. Utan att tydligt gå över gränsen som de mest uppenbara troll inger han en pyrande känsla av olust hos andra medlemmar, särskilt med tanke på hans historik. Vilken i sig är skäl nog att låta honom gå, som Valle säger. Han har fått sina chanser. Att vända andra kinden till är bara ren slapphet vid det här laget. Hade ni vidtagit åtgärder tidigare, eller bara bemödat er om att tala om vilken policy som gäller utöver att bara rabbla upp forumreglerna, då hade jag förmodligen inte känt mig driven att posta ett sånt där långt aggressivt inlägg som i den förra tråden. Ni får ursäkta mig, men jag känner inte att jag har någon stolthet kvar att värna om när jag blir ignorerad på det viset som hela frågan har blivit hittills. Fanns det någon ryggrad i moderationen på det här forumet skulle vi inte ha den här diskussionen. Valles förslag om en aktiveringsperiod är för övrigt utmärkt.
 11. En mer uppenbar lösning är ju att medlemmar som beter sig direkt obehagligt och sprider en läskig stämning omkring sig blir avstängda.
 12. Jag tänker väl främst på längsta, snacktråden. Men den finns väl bara kvar på nåder. Den ryker väl när som helst. Då kan man jämna resten av forumet med marken likaså, vad mig beträffar.
 13. Han kallar sig numera "Kulturell Figur". Same difference, shitty name.
 14. Jag har druckit en folköl. Om ni undrar.
×
×
 • Create New...