Jump to content
Annons

Dingbats

Medlem
  • Antal inlägg

    1 785
  • Gick med

  • Senast inloggad

  • Dagar jag vunnit

    11

Dagen då Dingbats senast vann var 18 oktober 2011

Dingbats hade det mest gillade innehållet!

Rykte i communityn

151 Utmärkt

6 följare

Om Dingbats

  • Födelsedag 1990-05-21

Om mig

Senaste profilbesökare

16 703 profilvisningar
  1. Nu var frågestunden över. Hej hej.
  2. Ja, jag har börjat med det. Det är gott.
  3. Jobbigt. Jag har paus det här året och ska antagligen läsa bibliotekarie sen. Jag har gjort den här skivan som släpptes i höstas: https://knutshav.bandcamp.com/
  4. Själva jag lever och har hälsan! Jobbar på Smålands nation i Lund och lever rocknroll-livet. Har träffat en söt tjej via nätdejting som det kanske kan bli något med. Glömde jag något nu?
  5. Bor Sadam fortfarande här? Skulle bara säga att nu har jag slickat fitta i alla fall.
  6. Vad gullig du är. Jag mår bra. Plugga går väl bra men jag tänker inte göra det för evigt. Ett år till med sjunkande entusiasm är planen, sen ska jag flytta till en crusthusvagn i Malmö och bli knarkare. Det borde finnas en längsta-best-of som man kan prenumerera på så man får godbitarna utan att behöva hänga här. Några favoriter från min forntida skärmdumpsamling: http://imgur.com/a/WkT1U/all Faan vad jag garvade nu när jag bläddrade igenom mappen. Jag skulle säga något mer men jag minns inte så det var väl inget viktigt. Jag kan skicka nya nummer tills jag fått lapa muppa, sen får det vara nog. Portot räknas också mot de hundra kronorna. Nu ska jag sätta upp min Easy Rider-affisch på väggen och gå på toa.
  7. lutar åt att du får din hundring sadam. men tids nog. debatts skiva får man väl aldrig höra antar jag.
  8. Ja, som sagt. Jag saknar dig och dina spydigheter, och vore det inte för alla andra och allt annat skulle jag gärna hänga kvar här. Men nu är det som det är. Har jag tur kommer jag kramas -> pussas -> hångla -> osv med en tjej från Bergen som är hur söt som helst snart. Problemet är bara det där med Bergen, men jag jobbar på det. Annars får du din hundring.
  9. Jag ville bara posta en rolig bild och orkade inte läsa så noga.
  10. svar ja. dock inte slickat fitta än. men det kommer. har fullt upp med att ha fullt upp osv djuuuuupt andetag hej då så länge nu LOVAR jag att inte skriva på flera veckor här.
  11. Du tycker ju att du har rätt och att jag har fel.
  12. Det gör det ju i allra högsta grad. Ja, det var onödigt, men det var länge sen och inget jag står för idag. Det är inte finare. Det är en rent ekonomisk fråga: ju mindre pengar man gör av med desto lättare att försvara.
  13. Det är ju en helt annan sak. Ska jag rapportera dig för OT eller. Om min "mobbingattityd" är omoralisk eller inte är ju också jätteintressant att diskutera förstås, men det hör ju knappast hemma i en diskussion om moraliteten i att lägga massa pengar på saker man inte behöver. Glashuset intakt. Det kan bara raseras av Neumannstenar köpta för 40000 + moms.
×
×
  • Skapa ny...