Jump to content
Annons

Pär Nord

Medlem
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Pär Nord

 • Rank
  Nykomling

Personlig information

 • Om mig
  En bra bit från halvhyfsad

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Göteborg
 • Min utrustning
  Fendergitarrer bl.a. munspel
 • Intressen
  Göra framsteg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Version 1.0.0

  10 downloads

  Hittade en gammal text som har alla ingredienser till en julsång. Förutom julstämning. Tyckte den slarviga inspelningen underströk det. Bilden är på mitt hem är min studio. A studio apartment. GOD JUL proffs, amatörer o såna som jag.
 2. Visst f-n luras dom (Inte bara enligt Louis Rossman). Efter 25 år med PC blev jag så förbannad på Windows 9 (var väl OS 2018?) att jag gick o köpte min första Mac(BookPro) utan att kolla upp nånting. Mycket dumt. Dubbelt så dyr som en bra PC och med inbyggda fel och svagheter som Apple låtit passera med en "produktgaranti" istället för att göra rätt från början. Macdatorernas goda rykte kommer från en tid när det var välförtjänt och nuförtiden från människor som alltid haft dem och vant sig vid att köpa ny när något krånglar. Ett exempel: Efter ett år kunde jag inte mixa i Garageband utan att stänga alla övriga program (och även processer), stänga av wifi och hela tiden hålla koll på temperatur och ström för att undvika krascher. Hur skoj är det när man pillar med automatisering och redigering. Mitt exemplar från 2017 är tydligen extrem. Nya oprövade funktioner som förbättrats på senare MBP. Att något skulle vara buggfritt räknar jag inte med men en laptop för 21000 med en ynklig 13tumsskärm ska inte behöva nytt tangentbord efter tre månader och drabbas av svår över- hettning efter ett år. Mac är som HD. En jävligt snygg o exklusiv sak som du måste skruva på varenda j-la dag. PC är som en japansk MC. Du tankar, sen kör du. That's it. Jag överdriver, visst, men det gör Apple också. Både sina vinster och påståenden om produkternas kvalitet.
 3. Ursäkta Jarl! Klart jag skulle hört av mig men det föll ur minnet. Det visar sig att tiden inte räcker till. Mina gamla vänner har blivit ambitiösa så min tid lägger jag på den verksamheten. Pär
 4. Jag slår en signal i nästa vecka Jarl.
 5. Som av en händelse bor jag i Göteborg, har elektriska gitarrer samt förstärkare. Någon vidare gitarrist är jag däremot inte. I teorin kanske men i praktiken är jag begränsad. De senaste åren har jag och några gamla vänner träffats och spelat eget material. I Eskilstuna. I Göteborg har jag inte spelat i band sen -82. Jo förresten, vi var tre man som spelade Hank Williamslåtar på några firmafester på 90-talet. Jag skickar en bild som bevis på att jag har en rosa gitarr. Hör gärna av er och berätta vilken sorts gitarrist ni söker och vilken typ av musik ni spelar. Just nu är jag bortrest och är tillbaka i GBG 17/9.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.