Jump to content
Annons

Presentation


fajser

Recommended Posts

Mors!

Jag har tidigare hållit till på http://www.kvraudio.com och http://forum.cakewalk.com/tt.asp?forumid=5 tills jag sprang på detta forum som verkar både vara välbesökt och svenskt.

Jag är född -75 och skriver mest EBM / industri, har tidigare gjort musik för demoscenen för Amiga & PC (Protracker & Fasttracker..) och därefter lite musik till spel och mediaproduktioner. Gör nu endast musik för mitt eget höga nöjes skull.

På gott och ont är inte musiken mitt leverbröd, jag arbetar med krocksäkerhet hos en större svensk biltillverkare men är placerad i England och kommer att stanna i ett halvår.

Stommen i allt jag gör utgörs av Sonar 5 PE, VAZ Modular, Absynth 3 & DR-008 (syntdelen, inga samplingar). För att kunna köra sidechainkomprimering använder jag DB Audiowares flotta plugins. Andra pluggar & syntar jag använder är Tridirt (grym dist!), CMFuzz & CMVocoder (bra dist- och vokoderplugg från en engelsk tidning). Har dessutom en Fender Stratocaster från mina långhåriga tonår som jag är dålig på att använda, ibland är det roligare att krana fram distljud ur Absynth istället 😳 .

Datorn jag använder är en Athlon64 X2 3800+ klockad till 2.35GHz med A8V moderkort och ett ESI PRO Waveterminal 192L-ljudkord. En kanonmaskin som dessutom är knäpptyst tack vare Cool n'Quiet samt en feter Zalman-fläns.

Bor egentligen i ett snorkallt torp i Vårgårda, jobbar dock i England (Warwick) ett tag och har precis köpt en rejäl tomt i Skepplanda där vi förhoppningsvis bygger ett hus i vinter (med studiodel!). Andra intressen inkluderar löpning, styrketräning, bilar (har en turbokonvertarad & trimmad 245:a med racechassie från 76 samt en Volvo valp från 63..) samt djur (jag & min sambo har ett 30-tal höns, några påfåglar samt lurviga katter.

Redigerat av fajser
Link to comment
Dela på andra sajter

Annons
har tidigare gjort musik för demoscenen för Amiga & PC (Protracker & Fasttracker..)

Åhå, nåt man kan ha sett? 🙂

Välkommen hit!

Link to comment
Dela på andra sajter

Hej Linus,

Här är lite vi gjort (och som jag gjort musik till):

Robotnik (PC)

Detta demot har någon entusiast dessutom gjort en film av som finns här:

http://conspiracy.hu/demovids/Rage%20-%20R...ik%20(1997).avi

Reanimator (PC)

Rabies (Amiga)

Maximum Overdrive (Amiga)

Neural Assault (Amiga)

Lite moduler jag gjort finns här: http://www.scenemusic.net/research.htm?rec...e=fajser&type=1

Jag saknar demo-tiden, speciellt den på amigan. Begränsningarna man hade då, 4 sketna kanaler i 8bit, gjorde mer för kreativiteten än vad man kunde ana.

Link to comment
Dela på andra sajter

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...