Jump to content

Cloudsurfer

Medlem
 • Content Count

  872
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Cloudsurfer

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Stad/plats
  Halmstad
 1. Cloudsurfer

  "Gater"

  Du kan ju skapa ett gae på olika sätt. Jag skapar gate genom att klona två ljud, lägga de efter varandra och ändra in sgnalen på den som ligger efter och lägga på lite verb. eller så kan du ju skapa gaten genom lite skruvad delay.
 2. Från version 5 och uppåt fungerar mp3 samplingarna finfint!
 3. Vet inte vem som har gjort låten men texten går ungefär såhär vid ett tillfälle 'A och F, tight, skit men du fastnar mot slutet för jag har bajsat i din yankees keps du nu sätter på huvet'
 4. Vipzone, finns en del gratis samples att hämta.
 5. Googla efter Hardstyle samples så hittar du förmodligen det du söker.
 6. kick och clap passar fint. percsen är dock otighta. Om basen vet jag inte vad jag ska säga, den är singelnotad men jag tycker att den går kick bas kick bas kick bas kick bas bas kick och lät väldigt mysko tillsammans med din 'arp'-liknande synt. stabsen är fina, du använder mycket sekvenserade syntar och det funkar i trance men det är inte nyskapande. Breaket är fint, buildup klassiskt med melodiökning och påspinning av stabs samtidigt som ett starkare lead byggs upp och dubbelkickas igång. Enligt mitt tycke går det lite väl lugnt, ingen riktigt explosion där alla element bara vräks på. Hmm ja
 7. Word! 'Brothers everywere, rasie you'r hands into the air! We're warriors, warriors of thw world!'
 8. Like you Better Dead In Search For I Touch of Red Är väl dessa låtar jag tycker är goast.
 9. Vad jag kommer ihåg av Fl-studio 4 är att det inte har stöd för mp3. Så det du behöver göra är att konvertera den mp3a du vill remixa till wav och sedan drag n' drop till valfri kanal i FL.
 10. Pitcha ner rösten, sen använder du putchen under fliken INS och pitchar upp den lite. testa!
 11. Cloudsurfer

  .

  Psychedelic! mumma! Välkommen!
 12. öppna ditt FL, under rubriken Channel presets väljer du 3xosc och sedan väljer du presetet som heter Short 3. I short 3 sätter du alla oscillatorerna på sågtands våg. därefter under fliken INS går du ner på filtret och drar cutoff hela vägen upp och väljer notch i listan. basic sågtandsljud imo.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.