Jump to content

Cloudsurfer

Medlem
 • Content Count

  872
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Cloudsurfer

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Stad/plats
  Halmstad

Personlig information

 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0
 1. Cloudsurfer

  "Gater"

  Du kan ju skapa ett gae på olika sätt. Jag skapar gate genom att klona två ljud, lägga de efter varandra och ändra in sgnalen på den som ligger efter och lägga på lite verb. eller så kan du ju skapa gaten genom lite skruvad delay.
 2. är rädd för båtförar...alltså båtar frammifrån. Mår illa och känner mig maktlös när jag ser en båt frammifrån på nära håll...Har dock inga problem med att vara ombord men det är nåt sjukt med fören asså.
 3. ladda ner ett tptest, sen efter testet drar du ner den senaste firmware'n från dlink.com eller vad det nu ärför adress och sedan gör du ett till tptest och ser om det blir bättre resultat.
 4. Från version 5 och uppåt fungerar mp3 samplingarna finfint!
 5. word. dagen innan julafton såg jag ett par kids som spelade 'inline-hockey' nere på gatan och då tänkte jag 'va i h-vete, sånt här gör dom väl på jamaica vid juletid? och inte fan i sverige' Nä men det är sjukt, visst det kom ju in ett oväder för ett tag sedan men nu tror jag det hela är över.
 6. Vet inte vem som har gjort låten men texten går ungefär såhär vid ett tillfälle 'A och F, tight, skit men du fastnar mot slutet för jag har bajsat i din yankees keps du nu sätter på huvet'
 7. Ja... om man bara komma ihåg att kyla faten ordentligt innan man stoppar dem i maskinen, annars så får man avnjuta 100% skum ända tills den har lyckats kyla ner ölen till rätt temperatur, vilket tar ungefär 24timmar.. Så det är ju perfekt när det är minusgrader ute, då ställer man ut faten på kylning runt lunch, så är det kallt nog för att ladda maskinen runt 18 på kvällen.. word, polarn har en såndär och vi är många som är djupt kära i denna underbara produkt
 8. Vipzone, finns en del gratis samples att hämta.
 9. Googla efter Hardstyle samples så hittar du förmodligen det du söker.
 10. kick och clap passar fint. percsen är dock otighta. Om basen vet jag inte vad jag ska säga, den är singelnotad men jag tycker att den går kick bas kick bas kick bas kick bas bas kick och lät väldigt mysko tillsammans med din 'arp'-liknande synt. stabsen är fina, du använder mycket sekvenserade syntar och det funkar i trance men det är inte nyskapande. Breaket är fint, buildup klassiskt med melodiökning och påspinning av stabs samtidigt som ett starkare lead byggs upp och dubbelkickas igång. Enligt mitt tycke går det lite väl lugnt, ingen riktigt explosion där alla element bara vräks på. Hmm ja outrot är väl helt okej och jag vet att det är svårt att skapa ett 'okej' outro. Hm en sammanfattning nudå: Mycket är välproducerat men det går lite slött, percsen kunde vart tightare, det måste fläskas på mer, crash boom bang. Men jag tycker klart att det hade vart värt att göra en hård remix på låten, absolut!
 11. Word! 'Brothers everywere, rasie you'r hands into the air! We're warriors, warriors of thw world!'
×
×
 • Create New...