Jump to content

Eternal

Medlem
 • Content Count

  1,128
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

3 Followers

About Eternal

 • Rank
  Veteran

Profilinformation

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Borås

Personlig information

 • MSN
  mikaelandersson85@hotmail.com
 • Hemsida
  http://www.myspace.com/anderssonmusic
 • ICQ
  0
 1. Jag hade valt Hans Zimmers "Panic Room". Hade varit kul att få se när han komponerar lite. Sen också känna på hans "grejer".
 2. "Out of Time" var inget vidare. Ja, jag håller med de flesta här. Otajt och falskt. Riktigt dåligt faktiskt. "Powerful haunting female vocals backed by crunching guitar riffs and melodic harmonies, give a distinctive and original sound with subtle gothic undertones and thought provoking lyrics." Powerful? Inte direkt. Haunting? Ja, lite skrämmande är det. Jag hade aldrig lagt ut något liknande om jag sjöng så illa. osv osv. Det finns gott om skit där ute.
 3. Om jag hade fått den frågan på en tenta hade jag noga övervägt om jag valt rätt utbildning. Hade antagligen skrivit något liknande i mitt svar också.
 4. Har inte pratat om något förbud. Men för allas bästa. Sen finns det något som heter insikt. Det är allt bra konstigt, men icke desto mindre sant, varenda gång Eternal börjar figurera på Studio Forum så sackar och låser sig min pc. När du inte var här en viss tid så spann den som en katt, nu stängs den av hela tiden, tills du loggar ut. Gôrkonstigt!! :musik Jag beklagar. Verkligen. Finns det något jag kan göra?
 5. Då är det verkningslöst. Mer skada än nytta! /Pär E Vad menar du nu? Hur kan det vara en nackdel?
 6. Har inte pratat om något förbud. Men för allas bästa. Sen finns det något som heter insikt.
 7. Oväntat att högste hönset postar sådant här. Käringar över 60 ska inte gå i sådana kläder oavsett implantat.
 8. "Eftersom det inte funkar Är det bättre att plocka ur 2 minnen och köra 2gb ram istället för 4gb?" Nej, kör på 4GB men skit i switchen i så fall.
 9. Allt fungerar bra. Så antagligen var det något med instanserna till moderbordet. Eventuellt kondens/damm. Observera att det löste sig genom att jag körde datorn utanför chassiet med moderbordet uppallat på en bok. Sen satte jag in det igen och det fungerar.
 10. Överhettning kan det inte vara. Har alltid låga temperaturer. Om inte någon fläkt strejkade i några minuter. I alla fall så borde datorn ha startat efter en stund. Eller i alla fall nästa morgon. Överklockning, nej. Dessutom skulle det ha åtgärdats genom rensning av CMOS. CPU-fläkten, jag kontrollerade detta noga. Ingen skillnad alls. Utifrån det här kan jag bara komma på instanserna till moderbordet. Men å andra sidan borde inte de ha rubbats eftersom jag inte ens flyttat datorn. Skumt.
 11. Hej, jag måste berätta om ett väldigt konstigt datorproblem jag hade nyss. Igår när jag satt och spelade ett ganska krävande spel hängde sig datorn utan förvarning. Jaja, inte hela världen tänkte jag och startade om. Datorn startar om men skärmen håller sig svart. Dessutom kommer inget postpip från den inbyggda högtalaren. Jaha, vad är det nu då!? Det hör till saken att mitt grafikkort gick sönder för några veckor sedan och i och med det känner jag min dator väldigt bra. Jag kan alla felsökningspip utantill osv. Fläktar och lampor går alltså igång som vanligt. Men inget ljud, ingen post, ingen bild. Det spelade ingen roll vad jag gjorde. Jag provade att först ta ur minnet för att framkalla ett minnesfelspip. Ingen skillnad. Jag gjorde likadant med CPU och grafikkort. Ingen skillnad. Inget verkade påverka datorns märkliga beteende. Nollställde CMOS, tog ur HDD osv. Har varit med om liknande problem för länge sedan. Då var det nätagget som inte "orkade" tillräckligt. Den lyckades driva fläktar och så men inget mer. Så min bästa gissning skulle falla på PSU. Men det skulle dröja innan jag kunde antingen testa med ett fungerande eller då testa mitt nuvarande. Under tiden provade jag att starta datorn utanför chassit. Alltså med moderkortet direkt på skrivbordet. Blev förvånad när det faktiskt fungerade. Då kan det inte vara nätagget med andra ord. Istället att chassit kortsluter moderkortet. Jag undersökte mitt moderkort och instanser noga. Kunde inte upptäcka något anmärkningsvärt. Allt fungerade alltså utmärkt när inte komponenterna befann sig i chassit. Jag monterade in det viktigaste i chassit igen. Moderbord, CPU och grafik. Det funkar igen. Sedan monterades allt in igen. Nu har jag datorn precis som jag hade den förut. Och allt verkar fungera perfekt. Är det någon som kan förklara det här? Det enda jag gjorde var att montera ur komponenterna och sedan montera in dem. Och om det nu var kortslutning. Hur kan den komma genom att spela? Jag hade inte fest direkt... Datorer är roliga.
 12. Klart att man kan uppleva positiva känslor även om man aldrig blir kär, jag är inte kär men jag är glad ändå! Givetvis. Men jag har då aldrig stött på någon känsla som kan liknas den vid kärlek.
 13. Bra fråga. Olyckligt kär har både positiva och negativa känslor. Att aldrig bli kär har varken eller. Livet innehåller både upp och nedgångar så jag väljer olyckligt kär.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.